Paplanok

(#1094) matracguru
2014-04-16 07:07:14

Kedves Olrenta,

pillanatnyilag nem tudom, hogy mit jelent a mérethiba, viszont mindegy is. A webáruházak esetében, amennyiben bontatlan a csomagolás, úgy 15 napon belül a Vásárló elállással élhet, így semmi akadálya nincsen szerintem, hogy egy másik matracot rendeljenek. A szállítási költség, tehát a termék visszajuttatása ezekben az esetekben a Vásárlót terhelik.

Fontos azonban megjegyezni, hogy matracok esetében a különböző matrac webáruházak és szakkereskedések oldalain megadott keménységi adatok csak iránymutatásként szolgálnak, hiszen a matracok keménysége egyáltalán nem objektív érték, hiszen hogy valami kemény vagy puha, az egyrészről szubjektív megítélés is, más részről pedig a keménység érzete nagyban függ a testsúlytól. Magyarul ugyanaz a matrac 60 kg mellett és 120 kg testsúly esetén más-más komfortot, más keménységet jelent. A matracok keménységét tehát igyekszünk mi is feltüntetni a termékek mellett és átlagos testsúly és átlagos komfortérzet mellett is csak irányadó, tájékoztató jellegű információ.

Szeretettel várjuk Önöket, biztos vagyok benne, hogy sikerül megoldani a problémájukat és hosszú távon lesz egy kényelmes, jó matracuk.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39





Matrac fórum betekintő ablak

2024-02-03 12:22:35

Kedves Cofi76, ha minden igaz, akkor itt a megoldás: https://alvaskultura.blogspot.com/2013/0...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3646