Paplanok

Matrac, matracok

A  MatracGuru bemutatkozik. A MatracGuru matrac szaküzlet Budapest központi helyén található bolt és hatalmas matrac márka és matrac típus bemutatására alkalmas. Legfontosabb, hogy szenvedélyünk a matrac, különös hangsúlyt fektetünk a szakmai felkészültségre, termékismeretre és a tanácsadásra, így oldalinkon saját matrac fórum és matrac webáruház is található. Matrac választékunkban szinte minden megtalálható: memory foam matrac, bonell rugós matrac, zsákrugós matrac, biomatrac, hideghab és gyerekmatrac. Matracok között a legfontosabb matrac márkákat mutatjuk be és forgalmazzuk, üzletünkben olyan matrac márkákat talál majd, mint Billerbeck, Dunlopillo, Hilding, Best Dream, RelaXx, Swiss Dream, Good Sale és Swiss Tech matracok. Számtalan matrac márkának vagyunk tulajdonosai, résztulajdonosai, így a saját fejlsztésű RelaXx matracok után részben a Swiss Dream  és a Swiss Tech matracok gyártása is hozzánk tartozik. Részt veszünk a Hilding matracok magyarországi képviseletében és a svájci Curem matracok magyarországi népszerűsítésében. Matracok között tehát mindenki megtalálhatja a számára megfelelő matrac típust, legyen az kemény matrac, félkemény matrac vagy éppen egy kellemesen puha matrac.  Állandó matrac akció, matracok készletről és az egyedi méretű matracok elkészítése sem kihívás. Matrac outlet részünkben azonnal elvihető matrac választék található, kifutó matracok, kiállítási matracok és szállítási sérült matracok várják Önt a matrac outlet részben.

Ágyak, ágykeretek

A MatracGuru bemutatkozik. Ágy és ágykeret választékunkban kizárólag tömör fa ágyak találhatók. Ennek oka, hogy a minőség mellett tettük le voksunkat, méghozzá a megfizethető minőség mellett. Ágykeret választékunkban fenyő és bükk ágyak találhatók. Bükk fa ágykeretek évek óta saját üzemünkben készülnek, így az olcsó, akciós árak mellett bükk ágykereteink kifogástalan minőségben készülnek; nyikorgásmentesek és szép kidolgozásúak. Tömör bükk ágykeretek különböző vastagságban és formavilágban készülnek, a bükk ágyak árai ennek függvényében változnak. Kínálatunkban mindig talál akciós bükk és akciós fenyő ágykeret típust –érdemes figyelni az ágykeret akciók termékeit. Fenyő ágyak választékában a borovi fenyő ágyak éppen úgy megtalálhatók, mint az erdei fenyő ágykeretek, így árfekvésben, minőségben mindenki megtalálhatja a számára megfelelő ágy, ágykeret típust. Mindkét alapanyagból –bükkfa és fenyőfa- kínálunk beépített ágyneműtartós ágyakat, ezek között a fenyő ágyneműtartós ágyak a népszerűbbek, kiemelten a Zafír, Opál, Jáspis és Türkíz ágyneműtartós ágyak. Minden bükk ágykeret is rendelhető gázrugós, ágyneműtartós változatban is, akár úgy, hogy a függesztett ágyneműtartós ágykeret változatnál marad hely az ágy alatt, akár úgy, hogy a beépített ágyneműtartó a földig ér és óriási tároló hely áll rendelkezésre. A forgalmazott ágyak, ágykeretek minden méretben és egyedi méretben is rendelhetők.

Matrac webáruház, matrac webshop

A  MatracGuru bemutatkozik. MatracGuru matrac és ágykeret webáruház évek óta egy kifogástalanul működő matrac és kiegészítő termék webshop, ahol az általunk bemutatott vagy forgalmazott matracok, ágykeretek, paplan, párna és matracvédő termékek kivétel nélkül megrendelhetők. A MatracGuru matrac, ágy és kiegészítő webáruház oldalain is érvényes minden akciós ár, így azon kedves Vásárlóink sem szenvednek hátrány, aki személyesen nem jutottak el matrac üzletünkbe. Matrac webáruház oldalainkon termékeinket otthonról kényelmesen, biztonságosan is megrendelheti és biztos lehet benne, hogy a webáruház felületén megrendelt matrac, ágykeret és egyéb termékek rendelését, szállítását ugyanolyan gonddal végezzük majd Magyarország területén, mint ha személyesen járt volna nálunk. A MatracGuru matrac és ágykeret webáruház oldalain minden matrac, ágykeret, paplan és párna termék ára megtalálható, az akciós árak kiemelve piros színnel az eredeti árak alatt kaptak helyet. Kiemelt matrac akciók. A MatracGuru matrac és ágykeret webáruház megrendelését bizalmasan kezeli, a beérkező rendelés után visszaigazoljuk Önnek a rendelést és a webáruház oldalin megrendelt matrac, ágykeret megérkezése után személyesen egyeztetünk Önnel a szállítás időpontjával kapcsolatban. MatracGuru matrac és ágykeret webáruház oldalait eddig több ezer Vásárló vette igénybe, reméljük, hogy Önt is üdvözölhetjük Vásárlóink körében.