Paplanok

R E G I S Z T R Á C I Ó  N É L K Ü L ! A MatracGuru matrac fórum célja egy részt, hogy az elmúlt 10 év tapasztalatával, hozzáértésével segítsünk Önnek eligazodni kis hazánk matrac-kínálatában. A fórum másik fontos feladata a tanácsadás, hogy minden érdeklődő a lehető leggyorsabban jusson minőségi válaszokhoz, azonnal használható szakértő szakmai tanácsokhoz. A MatracGuru matrac fórum mindenki számára elérhető és nyilvános, így a matrac és ágykeret területen szerzett felhasználói tapasztalatok közvetlenül is megoszthatók egymással a fórumot használók között. Mennyibe kerül egy jobb minőségű matrac? Melyik irány a helyes és az egészséges a matrac alapanyagok között? Mi az az egyedi méret és miért nem erőltetjük a kókusz matracokat? Kérdezzen nyugodtan bármit a matracoról!

 

A MatracGuru részéről a fórumban felmerülő kérdéseikre Pálinkás László matrac szakértő fog válaszolni Önöknek - reméljük hasznosan. Amennyiben Ön nem szeret fórum oldalakra írogatni, de mégis használható információra vágyik, úgy azt a tanácsok menüpontban található cikkek vagy az Alváskultúra blog vásárlási tanácsai között minden bizonnyal megtalálja majd. És még egyszer: köszönet minden MatracGuru Facebook  LIKE-ért!

» új hozzászólás írása «
Rendezettség:  


(#3658) matracguru
2020-01-21 13:53:09

Kedves Orbán Zoltánné,

az oldalon valóban elírás a 25mm, ezt javítjuk. A Zafír ágykeret soha nem készült 25mm vastagságban, amennyiben az előző ágykeretek is Zafír típusúak, úgy megmérve ugyanezt az értéket kell kapnunk. Mindennek ellenére kérésére az ágykeretet visszaszállítjuk, a vételárat visszautaljuk Önnek.

Tekintettel, hogy az ügy bonyolítása -eddig sem tartozott- nem tartozik a fórum témái közé, kérném hogy a további ügyintézést ügyfélszolgálati kolléganőmmel legyen kedves bonyolítani, mindenben -ahogyan eddig is- az Ön segítségére lesz.Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Vera (#3657)
(#3657) Vera
2020-01-21 12:33:44

Kedves László!

Most kaptam meg a gyártó levelét, melyben arra hivatkozik, hogy a honlapon nem a megfelelő méretek vannak írva!
Az általam rendelt ágy vastagsága a honlapon nem 22 mm, hanem 25 mm, - jelenleg, mert nem is olyan régen még 30 mm volt -. A kapott ágy viszont -jóindulattal- 18-20 mm. Önnek mondjam, hogy egy ágy stabilitását igencsak befolyásolja az anyagvastagság? 3-5 mm nagyon sokat számít. Én nem az összekötő elemeket mértem (szakemberrel) és fotóztam le, hanem az oldalelemeket, a tartó "vázat". Kedves László, pontosan tudom miről "beszélek", hiszen ez a harmadik ágy, amit rendeltem Önöktől és ezt megelőzően kifogástalan minőségben, a honlapon szereplő anyagvastagsággal gyártva kaptam meg.

Üdvözlettel:

Orbán Zoltánné

(#3656) matracguru
2020-01-21 11:55:11

Kedves Vera,

utánanéztem a dolgoknak. Ön vásárolt egy Zafír ágyat, amelynek az anyagvastagsága 22mm. A fényképeken szereplő elemek egy része -a gyártó nilatkozata alapján- az ágykeret belső összekötő elemeiről készültek, amik valóban 18mm vastagak, de ez egy részről régebben is így volt, más részről pedig az összekötők és a középső tartóelem másfajta statikai szerepet játszik. Az oldalelemek vastagsága megfelelő mérési metódus mellett 22 mm, mérőszalaggal ennek az adatnak a kinyerése nem pontos, hiszen egy legömbölyített él belső felének a mérése nem az anyagvastagság értékét adja. Az Ön által megrendelt Zafír ágy és a leszállított termék a gyártó és az én véleményem szerint is megegyezik.

Természetesen amennyiben Ön ezzel nem ért egyet, úgy a Fogyasztóvédelem tud Önnek a továbbiakban segíteni.


Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Vera (#3652)
(#3655) matracguru
2020-01-21 08:56:20

Kedves Levente,

engedje meg, hogy konkurens vállalkozások matracairól ne formáljak véleményt, azt hiszem, hogy nem lenne tisztességes. Az említett terméket én próbáltam, alapvetően kemény habokból van, a szakmailag szerintem indokolatlan és értelmetlen kókusz rétegek ezt a feszességet tovább fokozzák, a valódi ergonómiai zónák nélküli kialakítás is csak fokozza ezt az "élményt", így 60-80kg környékén távolról sem lehetne azt mondani, hogy az említett termék Önöknek egy félkemény matrac lesz.

A 15-20%-ot meghaladó testsúly különbség esetén érdemes lenne talán olyan matracokon elgondolkozni, amelyek két különböző tulajdonságú oldallal készülnek. Ezek általában férfi-női vagy papa-mama oldalas matracként jelennek meg.

Természetesen matracokat próbálni érdemes minél többet az adott alapanyag- és árkategóriában, minél több helyen és minél többször.

Az Ön által megjelölt árkategóriában a Signum matracok, ezek HR hab változatai (HR Climatic, Infinity) vagy a táskarugós matracok között akár a You&Me matrac is lehet megoldás. A 20centit elérő vagy meghaladó feszes hab matracok és minden táskarugós matrac esetében a fix nem rugalmas fenyő ágydeszkák kielégítő megoldást nyújtanak.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

(#3654) Levente78
2020-01-20 21:47:06

Kedves László!
Érdeklődni szeretnék, hogy mi a véleménye a JYSK Gold matracairól? Például a 180x200 GOLD F100 DREAMZONE matracról?
A másik kérdésem pedig, hogy 150-200000 FT között milyen félkemény 180x200 matracot javasol nekem és feleségemnek? Amit még tudni kell, hogy a 100kg-ot én és a feleségem sem fogjuk elérni, jelenleg én 85 ő pedig -20. Az ágyrácsunk pedig nem rugós, hanem a hagyományos fix. Egy matracboltban azt javasolták, hogy a fix ágyrácshoz táskarugós matracot vegyünk. Ezt László is így gondolja?
Válaszát előre is köszönöm.
hivatkozás megtekintése

(#3653) matracguru
2020-01-18 15:29:42

Kedves Vera,

igyekszem hétfőn utánajárni, hogy hol került porszem a rendszerbe.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Vera (#3652)
(#3652) Vera
2020-01-18 08:16:33

Kedves Pálinkás László!

Rendben, de - mint írtam is - az a megrendelés másnap módosítva lett a hagyományos Zafír termékre. Ennek ellenére a "slim" anyagvastagsággal lett legyártva. Amennyiben nem találná meg a módosított megrendelést és a kollégákkal történt levelezésemet, szívesen küldök másolatot Önnek.
Előre is köszönöm!

Üdvözlettel:

Orbán Zoltánné

(#3651) matracguru
2020-01-18 06:48:07

Kedves Orbán Zoltánné,

tekintettel, hogy én most érkeztem haza külföldről, tekintettel arra, hogy csak a jövő héten tudok utánajárni az Ön által felvetett problémának és nem utolsó sorban tekintettel arra, hogy az Ön által hivatkozott megrendelésszám alatt én egy Zafír Slim ágy megrendelést találtam nem pedig a hagyományos Zafír terméket az ügy tisztázásáig bejegyzését -engedelmével- moderáltam.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

(#3649) matracguru
2020-01-15 14:59:07

Kedves István,

kb a jövő hét második felére vagy az azt követő héten az új Levital Smart matracok is kikerülnek a forgalmazó üzletekbe. Amennyiben meg tudja várni, úgy érdemes lenne a találgatások helyett kipróbálna. A Levital matracnak kevésbé van köze a testsúlyhoz (éppen ez az egyik know-how benne), sokkal inkább az otthonról hozott komfortérzet, az eddig megszokott keménység lesz a választásban a döntő. Amennyiben Ön kedveli a nam túl kemény, de dinamikus és formakövető komfortot, úgy az új Smart matracok szerintem NEM Önnek készültek:-) De a próba úgy is meghozza a döntést. Az új Smart matracok komortját nagyon nehéz leírni, de sokkal inkább hasonlít pl. egy Signum Hard matracra, mint a Levital többi termékére.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: István (#3648)
(#3648) István
2020-01-15 13:27:26

Tisztelt Pálinkás Úr!
Beleszerettem a Levital matracokba, örülök, hogy van magyar know-how ezen a piacon is és remélem nem csak a marketingje ügyes.
Tanácsát szeretném kérni a helyes matrac kiválasztásában: 180 cm széles, dupla matrac kellene. Voltam a gigamatracnál a körúton, ahol felfeküdtem a csodagépre, ami azt mutatta, hogy nekem médium keménységű matrac kellene. A kedves eladó kolléga azt mondta, hogy erre az új smart matrac felel meg nekem. Erre 6-8 hetet kell várni.
Aludtam rá egyet, majd a dunakeszi boltba mentem volna megrendelni, mert közelebb volt, illetve ők hívták fel a figyelmemet erre a matracra még októberben. Ott viszont az eladó azt mondta nekem, hogy nem érdemes a smart matracot választanom, mert az kimondottan kemény matrac, ami azért készült, hogy a 130 kg feletti testsúlyú ügyfeleknek is legyen kínálat. Én várhatóan a 100 kg-ot sem fogom soha elérni, 130 kg felett legfeljebb a feleségemmel együtt leszünk, de az is maximum fél óráig. :-)
Melyik matracot javasolja nekem? A contour és a sense vannak raktáron.
Köszönettel:
István

(#3647) matracguru
2020-01-03 19:15:12

Kedves Erzsébet,

alapvetően bármelyik habmatracból elkészítjük a kívánt levágást (Levital, RelaXx, Medical Concept, Swiss Dream). Amit nem tudunk legyártatni Önnek az az ehhez tartozó matrachuzat. Természetesen egy pontos rajzra ehhez majd szükségünk lesz.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: forrase (#3645)
(#3646) matracguru
2020-01-03 19:12:59

Kedves Soma,

gyakorlatilag a Levital matracok is ha úgy tetszik multi zónásak. A hagyományosan zónázott (3-5-7, itt csodálkozom, hogy még léteznek 3 zónás matracok) matracokban különböző keménységű szelvény kerül a matrac különböző (fenék-derék-váll) részeibe. Máshogy nem lehet a zónákat létrehozni. A Multizónás matracokban erre nincs szükség, hiszen vagy vágástechnológiával (Levital) vagy különleges, szabadalmaztatott rugórendszerrel kerül a matrac gyártásra. A váltakozó alacsony-magas rugótestek önmagukban létrehozzák a multi zónákat és terhelésfüggően fognak alátámasztani. Más gyártónál is vannak (Cool Flow nem, mert azt kizárólagosan csak az Isbir gyárthatja) hasonló rendszerek (Coil within a Coil)

A terméket egyébként bátran ajánlom!

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: soma165 (#3644)
(#3645) forrase
2020-01-03 18:26:15

Kedves László!

Épített ágyunk van, aminek a szoba ajtajánál lévő sarka háromszög alakban lett kialakítva, igy nem illeszthető bele a hagyományos téglalap alakú matrac.
Van-e Önöknél lehetőség méretre készített matracot rendelni, illetve mennyi plusz kötséggel kell számolnunk? A matrac méretei 90*200, illetve a sarkánál a hosszú oldalon 35, a rövid oldalon 20 cm-rel keskenyebb.
Hideghab matracot szeretnék közepes keménységűt, memóriahabos alvásfelülettel, aloe verás huzattal. Legalább is ez az elképzelés.
Üdvözlettel
Erzsébet

(#3644) soma165
2020-01-03 15:39:37

Üdvözlöm László,segítségét szeretném kérni
táskarugós matracot szeretnék,/90x190cm méretben/82kg vagyok,
jelenlegi rottex memory habos matracom helyett.
maxx cityben voltam sok sok matracot kipróbáltam.
vannak 3-5-7 zónás matracok.
Kiprobáltam egy MULTI ZÓNÁS matracot az ISBIR COOLFLOW /220.000ft/ tipust.
mit jelent a multi zona,és miért az a legdrágább az isbir kinálatában?
és ha ez annyira jó,más gyártónál miért nincs multi zona?
ajánlja ennek megvételét,vagy inkább keresgéljek más gyártó irányában?

(#3643) matracguru
2020-01-03 13:18:55

Kedves László,

legyen kedves felvenni az üzlet valamelyik elérhetőségén a kapcsolatot kollégáimmal, egy-két adatra lenne szükségük.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: László (#3641)
(#3642) matracguru
2020-01-03 09:40:13

Kedves László,

igyekszünk felvenni a kapcsolatot valamelyik szállítóval (GLS, DPD) Annyit érdemes lenne ehhez tudnunk, hogy vákuumcsomagolt-e a kiválasztott termék vagy teljes terjedelmében kerül szállításra.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: László (#3641)
(#3641) László
2020-01-02 17:26:50

Tisztelt Uram,enyém a 3622-es hozzászólás.
Kérem tudakolja meg a DPD árajánlatát.Német számláról tudok e fizetni euróban?

(#3640) matracguru
2019-12-31 00:15:24

Kedves Ági,

a legjobb persze az lenne, ha lenne lehetőség próbálni a matracokat. Alapvetően egy lágyabb matracot kellene keresni, ami ergonómiai zónákkal van ellátva, így pontosabb formakövetést, egyenletesebb testsúly eloszlást és kisebb mértékű nyomáspontokat lehet elérni (főként a csípő ízületek esetében). Ilyen terméke lehetnek a Levital Perfect Contour vagy Sense matracok Touch változatai vagy a Signum HR Climatic és Infinity matracok.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: M.Ági (#3639)
(#3639) M.Ági
2019-12-30 22:40:27

Kedves László!
Segítségét szeretném kérni.
Milyen matracot javasolna egy 75 kilós, kb 160 cm-es, 70 éves embernek akinek csípőprotézis műtéte volt és gerincsérve is van.
Válaszát előre is köszönöm!

(#3638) matracguru
2019-12-29 22:12:00

Kedves Péter,

nem ismerem a Yatas ezen matrac típusát. Szerintem friss termék lehet a Yatas választékában. Érdemes lenne megpróbálni még egyszer mindkettőt és kicsit jobban odafigyelni a részletekre, a kényelemre, az alátámasztásra és a formakövetésre. Hibákat, apróságokat kellene keresni, ami majd segít kiválasztani a kettő közül az Ön számára megfelelőbbet.
Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: G.peter (#3633)
(#3633) G.peter
2019-12-29 21:07:51

Kedves László!

Matrac vásárlás előtt állunk és segítségét szeretném kérni.
Zsákrugós matracban gondolkodunk több félét próbáltunk, de két típus tűnt kényelmesnek:
- Isbir CoolFlow Deluxe hybrid
- Yatas smart track hybrid
ami megfogott bennük hogy nem éreztem háton fekve derékfájást, körbe ölelt, de mégsem volt túl puha. A kérdésem hogy a két termék között van-e számottevő különbség illetve tud valami hasonlót ajánlani.
Köszönettel; G.peter

(#3632) matracguru
2019-12-26 18:54:14

Kedves Rita,

nem gondolnám, hogy a 110 kiló egy extrém testsúly lenne, annál is inkább, mivel azt mondják, hogy egy férfi 100 alatt karácsonyfadísz. De a viccet félretéve is úgy gondolom, hogy egy megfelelő vastagságú és anyagösszetételű matracnak jelentős alakváltozás nélkül ki kellene bírnia 8-10 évet. Érdemes lenne esetleg olyan termékekben gondolkozni (és mára ez már szinte mindenféle alapanyagból elérhető), amely papa-mama oldalas vagy férfi-női oldalas matracként vannak definiálva. Ezek legfontosabb tulajdonsága, hogy ugyan egy darab nagy matracról beszélünk, de benne két különböző komfortoldal van integrálva.

Erről bővebben itt: http://alvaskultura.blogspot.com/2016/01/ferfi-noi-oldalas-matracok.html

Ilyen termék lehetne az Isbir You&Me matraca a zsákrugós matracok között, de a Signum Medium és Hard matracok is a hideghab kategóriában, de a Levital matracokon át az emlékezőhabok között a SenZone Memory matracokig elég nagy kínálat áll rendelkezésükre.
Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Rita (#3631)
(#3631) Rita
2019-12-26 17:19:28

Kedves László!

Érdeklődni szeretnék, hogy vajon milyen matrac, vagy matractípus lehetne számunkra a férjemmel megfelelő. Ő 110 kg és én közel 80. Legszívesebben egybe matracot szeretnénk 180x200 cm, de ha úgy növelhető a matrac élettartama, akkor külön is jó, 2x 90x200 cm. A gondunk, hogy előző matracaink nagyon hamar tönkrementek, gödör keletkezett bennük. A moravia comfort 3 évet, a best dream siglo 4 évet bírt. Előzőleg a párom matraca több mint 10et bírt, talán rugós, kókuszos, nem tudom pontosan milyen volt. Általában hason vagy oldalt fekszünk.

(#3630) Moncsi
2019-12-26 13:36:27

Kedves László,

Januárban ellátogatunk Önökhöz :)

Köszönöm
Kellemes Ünnepeket

(#3629) matracguru
2019-12-26 13:32:02

Kedves Moncsi,

szívesen segítenék, de azt hiszem, hogy ennek így nem sok értelme lenne. A felsorolt igények, szempontok, stb. vonatkozásában az összes alapanyagot és a szóba jöhető matracokat figyelembe véve szinte mindegyik alapanyag családból (is) találhatunk megfelelő termékeket. Az első két matracot szerintem nem lesz nehéz a választékunkban megtalálni, a 160kg+ esetében viszont már jelentősen szűkül a kör. Választékunkból az Isbir bizonyos típusai felelhetnek meg ennek a követelménynek, továbbá a Konfor Diamond matrac és a Cardo matracok (utóbbi kettőnél nincs súlykorlátozás, viszont nincsenek üzletünkben kiállítva)

Érdemes lenne ellátogatni hozzánk személyesen akár együtt, akár az igénycsoportok külön-külön és megpróbáljuk a különböző igényeknek megfelelő legalkalmasabb matracok közös megtalálását.

További kellemes Ünnepeket kívánok!

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Moncsi (#3628)
(#3628) Moncsi
2019-12-26 12:53:12

Családi matrac csere előtt állunk.Előző matracaink 10+ évesek, nagyon jók voltak, de cserére érettek :). Annak idején is szakboltban, szakember tanácsai alapján választottunk. Annyiféle van, hogy ötletem sincs milyet keressek, ezért kérném a javaslatát. Előre is nagyon köszönöm.

140x200 matrac:
50+ és 60+ korosztálynak, akinek már itt is fáj, meg ott is fáj. Hason fekve kissé féloldalt vagy oldalt fekve alszom. Viszont a csipő forgók, a hát- és deréktáji fájdalmak miatt fontos, hogy a matrac ezeket ne erősítse fel :)

90x200 matrac:
18 éves lányomnak kell, aki táncol, emellett nagyon lazák az ízületei

160x200 matrac:
Itt a súly a gyenge láncszem. A fiam 160 kg, a barátnője 80 kg. Olyan matrac kellene, ami így is egyenletes fekvő felületet és pihentető alvást biztosít. Akkor is, ha a barátnő nem alszik itt...

Mosolygós szép napot :)

(#3627) matracguru
2019-11-21 15:42:51

Kedves Timcsi,

szerintem egy 15 éves lánnyal már érdemes együtt elmenni matracot választani valamelyik közeli és hozzáértő kereskedésbe, hiszen ő már szépen el tudja mondani, meg tudja fogalmazni, hogy mit érez egy-egy matracon. A megfelelő matrac megtalálásában (úgy árban, mint ergonómiában) a szaküzletek felkészült tanácsadása szerintem elengedhetetlen, ha nem akar nagyon mellé nyúlni az ember. Érdemes lenne talán a zónázott hideghab matracok között keresgélni, 9 és 13 éves gyerekeim pl. Signum Medium matracokon alszanak. Feszes, zónázott, kétoldalas, mosható matrachuzat, 10 év gari és a még megfizethető kategóriában van.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Timcsi (#3626)
(#3626) Timcsi
2019-11-21 12:31:18

Kedves László!
15 éves lányomnak keresek matracot, enyhe gerincferdülése van, milyet ajánlana?
Köszönöm
T

(#3625) matracguru
2019-11-18 12:10:01

Kedves Dénes,

engedje meg, hogy most mint Pálinkás László magánember írjam le a véleményemet. A Cardo kereskedelmi politikája, árképzése -hogy finoman fogalmazzak- nem az esetem. Megnéztem a terméket a honlapjukon. Én soha nem vennék olyan matracot, amiről nem derül ki, hogy milyen habból van, ahol a tojástartó formára vágott habot soft point kényelmi rétegnek hívják, ahol nem derül ki a felhasznált habok tömegsűrűsége, minősége; ahol nem tudom meg a matracok magasságát. Egyébként nem it tudtam, hogy 5 zónával még készülnek hab matracok, már 10 éve is 7 zónás matracok voltak mindenhol.

Alapvetően ebben az esetben a 20-22 cm vastag minőségi (R30 fölötti) hideghabokból álló és legalább 7 ergonómiai zónával bíró matracok között válogatnék.

Tekintettel, hogy nem publikusak a Cardo matracok alapanyagai, így nem tudom egzakt módon összehasonlítani, de lehet, hogy pl. a Gumotex Platinum matrac is könnyedén hozza ezt a szintet. És nem 5 év garanciával, aminek részleteit megint csak nem ismerjük.

https://www.matracguru.hu/termek/gumotex_platinum_hideghab_matrac


Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Dénes (#3624)
(#3624) Dénes
2019-11-18 07:07:22

Kedves László!

A Cardo Silence matracról szeretném kérni a véleményét. A Cardonál kipróbáltam több matracot is, de a keménysége miatt ez jött be nekem a legjobban. Mivel most akciós szerintem egész elfogadható árban van (102 ezer a 160x200as), de kissé tartok attól hogy hamar kifekszem és ahhoz meg drága, hogy két évente új matracot vegyek. 90kg vagyok és általában hason és oldalt fekszem, illetve viszonylag sokat ülök az ágyon. Minőségben, illetve ár érték arányban megérheti-e ez a matrac, vagy túl vannak árazva a Cardo matracai?
Előre is köszönöm a választ!

Üdvözlettel:
Dénes


Matrac fórum betekintő ablak

2023-09-20 07:12:37

Kedves Zoltán, pillangó nyitású ágyat még nem alakítottam át soha, így sajnos ebben ninc...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3640