Paplanok

R E G I S Z T R Á C I Ó  N É L K Ü L ! A MatracGuru matrac fórum célja egy részt, hogy az elmúlt 10 év tapasztalatával, hozzáértésével segítsünk Önnek eligazodni kis hazánk matrac-kínálatában. A fórum másik fontos feladata a tanácsadás, hogy minden érdeklődő a lehető leggyorsabban jusson minőségi válaszokhoz, azonnal használható szakértő szakmai tanácsokhoz. A MatracGuru matrac fórum mindenki számára elérhető és nyilvános, így a matrac és ágykeret területen szerzett felhasználói tapasztalatok közvetlenül is megoszthatók egymással a fórumot használók között. Mennyibe kerül egy jobb minőségű matrac? Melyik irány a helyes és az egészséges a matrac alapanyagok között? Mi az az egyedi méret és miért nem erőltetjük a kókusz matracokat? Kérdezzen nyugodtan bármit a matracoról!

 

A MatracGuru részéről a fórumban felmerülő kérdéseikre Pálinkás László matrac szakértő fog válaszolni Önöknek - reméljük hasznosan. Amennyiben Ön nem szeret fórum oldalakra írogatni, de mégis használható információra vágyik, úgy azt a tanácsok menüpontban található cikkek vagy az Alváskultúra blog vásárlási tanácsai között minden bizonnyal megtalálja majd. És még egyszer: köszönet minden MatracGuru Facebook  LIKE-ért!

» új hozzászólás írása «
Rendezettség:  


(#667) matracguru
2013-09-23 07:14:38

Kedves Krisztián,

az alváskultúrában a motoros ágyrács szerintem az eddigi egyik legnagyobb "találmány": hihetetlen kényelem, valóban pihentető pozíció. Pihenni, olvasni, tévét nézni egyszerűen kimondhatatlanul kényelmes. matracokat ugye szűrni kellene különböző szempontok szerint. Szűkíteni, kizárni matracokat egészen addig, amíg a megfelelő matrac, matracok meg nem találtatnak. Amiket biztosan kizárhatunk:

-az összes bonell rugós matrac
-szinte az összes zsákrugós matrac
-a keményhab matracok és a vastag matracok

Ami a választékunkban fennmarad a rostán (és ezek mindegyike ki van állítva üzletünkben):

-RelaXx Signum Medium, RelaXx Signum Hard, RelaXx SenZone Memory Medium és Hard. Dunlopillo Aerial Senso Premium, Swiss Tech Dinamic és Dinamic+ matracok.

Az összes felsorolt matrac, két keménységi oldalt vagy típust kínál, így akár két különböző komfort is kerülhet egymás mellé. Például:

SenZone Memory (medium vagy hard) és egy Signum (medium vagy hard). Mindkettő használható motoros ágyráccsal, az egyik egy memory matrac a másik pedig memory nélkül.

Természetesen ez csak egy a variációs lehetőségekből. Ezek a termékek tehát kipróbálhatók nálunk és természetes, hogy a házhoz szállítást az egész ország területén megoldjuk -méghozzá kedvező áron.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
Matrac fórum és online tanácsadás

(#666) matracguru
2013-09-23 06:52:10

Kedves Katalin,

a kókusz rétegezettségű matracok többnyire kemények, nyomhatnak itt-ott, feszes komfort mellett nem igazán alkalmasak a formakövetésre és az egyenletes alátámasztásra; főként oldalt fekve a váll kellő mértékű besüppedése hiányozhat. Amennyiben a memory matracok kimaradnak a választékból, úgy a hideghab és zsákrugós matracok maradnak.

Sajnos a Hilding matracok méretválasztékában nincsenek egyedi méretek, így az említett 100x190cm matrac méret sem rendelhető. Érdemes lenne próbálgatni a matracokat, hogy melyik az a komort, amelyik legjobban befogatható Önöknek:

-RelaXx Signum Médium/Hard
-Swiss Tech Dinamic
-Swiss Tech Dinamic+
-Swiss TEch 3D (zsákrugós)

A RelaXx Signum Medium és Hard termékek, a Swiss Tech Dinamic-Dinamic+ matracok mindegyike a két különböző keménységben akár egy nagy matracban is integrálhatók, de lehet természetesen két különálló 100x190 méretű matrac is.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
Matrac fórum és online tanácsadás

Ezek azok a matracok, amik már professzionálisan megoldják az ergonómiai problémákat és a kicsit feszesebb matracok közé tartoznak választékunkban.

Üdvözlettel:

Pálinkás László

Előzmény: Katalin (#664)
(#665) Krisztián
2013-09-22 19:27:34

Kesves Pálinkás Úr!

Ahogy mások, mi is matracvásárlás előtt állunk és ahogy körbenéztünk, úgy néz ki nem hagyható el, hogy ellátogassunk Önökhöz a választékuk miatt.

Sajnálatosan eljutottunk abba a korba, hogy a rosz, régi ágy miatt a feleségemmel, mindketten derék és hátfájdalmakkal ébredünk, szinte alig tudunk kikászálódni az ágyból, sokszor fáradtan nem kipihenve ébredünk, ezért lépnünk kell.

Mindketten viszonylag sokat töltünk ágyba olvasás miatt, ezért azt elhatároztuk, hogy a saját kényelmünk érdekében, 2 db 90*200-as motoros megoldást választunk. Ahogy hozzászólásaiból olvastam, erre 12 - 20 cm vastagságú matrac tehető maximum, de a kínálat óriási, szinte lehetetlen eligazodni. Próbáltunk hideghabos és memory matracokat, de teljes a tanácstalanság. Nekem pl. a próbán bejött a memory, a feleségemnek nem. Az biztos, hogy gyártó tekintetében egy régóta a piacon lévő gyártó matracát választanánk abban bízva, hogy "aki régóta gyártja és talpon van" túl rosszat nem árulhat.
Én a magam részéről a 100kg-ot majdnem elérem, így gondolom ez is szempont a termék kiválasztásánál ahogy az is, hogy főképpen hason és oldalt alszunk.

Kérem, hogy amennyiben ideje engedi, próbáljon tanácsot adni, hogy milyen gyártó, melyik terméke az, ami a legmegfelelőbb lenne. Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy puding próbája az evés, így a próba nem hanyható el.

Kérem tájékoztatását abban is, hogy Önöknél a bolban kipróbálható-e valamennyi forgalmazott matrac és az vidékre is kiszállítják-e.

Köszönettel: Szabó Krisztián

(#664) Katalin
2013-09-21 21:50:11

Tisztelt Pálinkás Úr!

Abőség zavarával küzdök, amikor a választékot, és a leírásokat látom.
2 db 100x190 cm-es matracra lenne szükségünk. Ez nem szabvány méret,megoldható, és mennyit kell várni a készítésre? Idősebb emberek vagyunk, eddig kókusz betéteset használtunk. Nekem jó volt, a párom derékfájos, lehet hogy neki már másféle kellene. Milyen tipust próbáljunk ki, mit ajánl? (A memorys nekünk nem jön be.)

(#663) MatracGuru
2013-09-20 21:41:20

Kedves Rita,

ebben a kérdésben eléggé nehéz a tanácsadás. Nálunk az összes gyerek felnőtt matracon alszik. Alapvetően minimum 90x200cm méret lenne az optimális, de ha elfér egy 100x200 matrac méret sem lenne rossz; kényelmesebb és alig (vagy egyáltalán nem) kerül többe. Gyerekek esetében én nem vagyok memory foam párti. Nincs olyan előnye, ami kompenzálná a memoryfoam matracok hátrányait:

-felmelegedésre való hajlam
-gyenge légáteresztés és átszellőzés
-kényelmetlen ülni rajta, mert süppedős

Én inkább valami kicsit univerzálisabb hideghab (felnőtt) matracot keresnék, lehetőleg mosható huzattal, ami kibír majd 10-12 évet. Sajnos a Junior Vital matrac már egy kicsit megkésett, ő ugyanis a 2-12 éves korosztály matraca inkább. Így az alacsonyabb, de már jó minőségű árkategóriában a mi választékunkban a következők maradnak:

-Swiss Dream Sleep Hard
-Swiss Dream Active
-Hard Comfort
-Hilding Magic (zsákrugós, mosható huzat, 2db 90x200 méret 66 000.-!)

Vagy van elég sok 90x200 méretű kiállítási matrac, ami megszűnt, kifutott, nem forgalmazzuk, stb

Üdvözlettel:

Pálinkás László

Előzmény: Rita (#662)
(#662) Rita
2013-09-20 08:45:09

Tisztelt Pálinkás László!

Szeretném megkérdezni,hogy 7 ill. 12 éves gyerekeknek milyen matracot ajánl. A kisebb esetében szeretném,ha mosható lenne.A Body line Memory 12+2 mennyire felel meg gyermekeknek?
Milyen típusú matracot keressünk? Mire kell figyelni?
Előre is köszönöm a segítséget!

Rita

(#661) anci
2013-09-20 06:45:24

Tisztelt Pálinkás Úr!

Köszönöm a válaszát!A további kérdésem, hogy egy 85 kg súlyú fiatal sportoló férfinak melyik fedőmatracot javasolja: Aloe 60 T4 vagy a Relaxx topper4?
A másik kérdésem, hogy a 200X200cm-s és a 190x190 cm-s szivacsbetétes ágyra akkor jó lehet a 180x200cm-s méretű fedőmatrac? Ajándékba szeretném és sajnos az ágy pontos méretét sem tudom, ezért írtam a két méretet, illetve a két terméket.
Válaszát előre is köszönöm!
Üdvözlettel!

(#660) MatracGuru
2013-09-19 20:36:58

Kedves Colchonero,

az összes tömör bükk ágykeretre (egyébként a fenyő ágyakra is) az a jellemző, hogy csak a beépített és felnyitható ágykeretek tartalmazzák az ágyrács árát is, hiszen az a felnyitható ágyak része. Számtalan ágyrács típus van forgalomban, így nem érdemes ágyrácsot az ágykeret árába belekalkulálni, hiszen nem tudjuk, hogy az adott igényhez vagy matrachoz elegendő-e az egyszerű és olcsó fenyő deszka bordázat(4 200Ft) vagy érdemesebb lenne már rugalmas keresztlécekkel ellátott ágyrácsot venni (14 900Ft); amennyiben motoros ágyráccsal kalkulálunk, úgy olyan 60-109 000 között mozognak.

matracban nem fogok tudni tanácsot adni (érdemlegeset), a három felsorolt matrac három teljesen különböző alapanyag, típus és karakter, óriási keménységkülönbség van pl. a Signum és Az Aerial Pur matracok között, a viszkoelasztikus Davos memoryfoam matrac pedig egy egészen másik kényelmi kategória. Érdemes lenne legalább az alapanyagot meghatározni, hogy melyik az, amelyik a leginkább tetszik (vagy kizárni, hogy melyik nem) és a fennmaradt matrac alapanyag típusok között keresgélni a legmegfelelőbbet.

Amennyiben sikerül kipróbálni valahol 1-2 matrac típust a fennmaradt alapanyag típusból és utána kell segítség, hogy pl. próbáltam ezt+ezt, de jó lenne, ha egy kicsit inkább olyanabb vagy ilyenebb lenne, abban remélhetően jobban tudok majd segíteni.

Meggyőződésem, hogy 100 000 Ft környékén már lehet elfogadható minőségű matracot találni mindegyik matrac alapanyag típusból.

Üdvözlettel:

Pálinkás László

(#659) colchonero
2013-09-19 14:26:34

Tisztelt Pálinkás László!


A castello tömör bükkfa ágykeretet néztem ki(160x200cm), a kérdésem az lenne, hogy ehhez kell még ágyrács vagy olyan a kialakítása, hogy nem kell, a leírásában nem található erről információ. matracot is szeretnék, szintén 160x200cm-es méretben, olvastam sokfélét, többek között ezen az oldalon is, így tudom, hogy a próbálgatással való kiválasztás az igazi, mégis szeretném leszűkíteni a szóba jöhető matracok számát(melyik lenne jobb, táskarugós vagy hideghabos), oldalt fekve alszom. Eddig ezeket,ilyesmiket nézegettem: Dunlopillo Aerial Pur 1300, RelaXx® Signum Dual Medium, billerbeck davos viszkoelsztikus, de inkább 100e körül, persze ha megéri a kicsivel több, akkor jöhet az is. Előre is köszönöm.

(#658) MatracGuru
2013-09-16 20:07:26

Kedves Ági,

RelaXx matracokból és Hilding matracokból a miskolci Eurobútornál vannak kiállítva termékek, természetesen nem a teljes termékválaszték.

Üdvözlettel:

Pálinkás László

Előzmény: Ági (#657)
(#657) Ági
2013-09-16 18:34:21

Tisztelt Pálinkás Úr!

Érdeklődni szeretnék, hogy RelaXx matracok Miskolcon kaphatók-e, és ha igen, melyik üzletben?
Köszönettel várom válaszát.

(#656) MatracGuru
2013-09-16 09:15:29

Kedves Anci,

fedőmatracok ugye csak szerkezetileg ép ágyak esetében jelent megoldást, nem alkalmas arra, hogy a régi kigödrösödött ágyat újjá varázsolja. Ha jól értem, akkor az Ön esetében ez egy jó matrac, csak szeretnénk egy kicsit tupírozni a komforton. Erre az emlékezőhab, memory foam fedőmatracok alkalmasak tudnak lenni, amennyiben Önnek egyáltalán tetszik az emlékezőhabos komfort. A memoryfoam fedőmatrac különböző vastagságokban található, így 4-6-8cm a jellemző vastagság. Tapasztalatom, hogy a 4cm vastag memory fedőmatrac már nagyon nagy komfort-változást hoz egy matrac életében, a 6cm már egy kicsit nagyon habos-babos szokott lenni.

A fedőmatrac mérete nem kell, hogy cm pontos legyen, a memory topperekkel jópár centimétert lehet csalni pluszban és mínuszban egyaránt. 200x200cm nagyságú fedőmatracot a kereskedések általában nem tartanak készleten, így az majd egyedi megrendelésnek számít a legtöbb helyen és olyan 2-3 hét átfutási idővel érdemes számolni.

Fedőmatracok minőségét, amennyiben az emlékezőhabból van nagyban meghatározza a memoryfoam fajsúlya, így 50-60kg/m3 alatti fajsúlyú memoryfoam alapanyagú fedőmatracot szerintem inkább kerülje el az ember, az alacsony fajsúly (tömegsűrűség) az élettartam rovására megy a legtöbb esetben.

Remélem segítettem.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
Matrac fórum és online tanácsadás

Előzmény: anci (#655)
(#655) anci
2013-09-16 06:38:31

Szeretném kérdezni, hogy egy teljesen sima jó állapotú szivacsbetétes ágyra melyik fedőmatracot javasolja. Csupán a komfortérzet javítása érdekében. Az ágyméret nagysága cm pontosságra kell figyelembe venni? Az ágy nagysága 200X200-as. Mit ajánl?
Válaszát köszönöm!

(#654) MatracGuru
2013-09-15 19:58:04

Kedves Miki,

az Aerial Senso Luxus matrac ugye a német Dunlopillo matracgyártó fejlesztése és az alap Aerial habból indul ki. Az Aerial hab abban az időben (ca. 10 éve) korszakalkotó volt és egyedülálló, egy kicsit még a mai napig is az, hiszen formahabosítással szinte senki nem gyárt hideghab jellegű matracot azóta sem. Az Aerial hab és annak viszkoelasztikus Aerial Senso változata légáteresztő és egyáltalán nem zavaró a felmelegedése. OK, nyáron +40 fokban nálunk pl. nincs klíma. Olyankor meleg van, de szerintem minden matracban. Légáteresztésben a Curem viszi a pálmát, egyes tesztek szerin 17x légáteresztőbb, mint a Tempur alapanyag.

A matracpróba majd igényel egy kis segítséget, kell tudni, hogy mit kell érezni egy matracban, mire kell figyel, mit nem szabad érezni a próbák során. Amennyiben az ember türelmesen próbálgat és matraconként rászánja azt az 5-10 percet, akkor kellőképpen átmelegszik, formakövet, stb ahhoz, hogy otthon ne legyen sokkal lágyabb meglepetés.

Az Aerial Senso Premium és Luxus matracoknak két komfortolala van, mindkét esetben az Aerial Senso réteg lesz a konstans: egyik oldalon 4cm a másik oldalon pedig 6cm vastag. Az Aerial Senso Premium és Senso Luxus matracok között gyakorlatilag a matrac tatóbázisát képező Aerial hab vastagsága a változó, itt a Senso Luxus 2cm-rel vastagab. Másik különbség a huzat: a Senso Luxuson egy Amicor Pure tökéletesen antiallergén és 95C°-on mosható matrachuzat van, a Premium matracon pedig Lyocel.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
Matrac fórum és online tanácsadás

Előzmény: Miki (#653)
(#653) Miki
2013-09-15 19:32:07

Köszönöm a kimerítő választ.

Az Aerial Sensoval Luxussal kapcsolatban kérdezném még, hogy mennyire hajlamos a melegedésre? Zavaró a dolog? Gondolom ez nyitott cellaszerkezetes anyagból készül.

Próbálásnál mire kell odafigyelni? Gondolok arra pl., hogy ugyebár a test melegének hatására még lágyul, milyen mértékre kell gondolni kb?

Ennél a terméknél is oldalanként eltérő a keménység?

(#652) Matracguru
2013-09-15 19:11:27

Kedves Miki,

amennyiben kivettem, a méret egy franciaágy méret lesz, különben nem jött volna szóba a Hilding S/M. Ezek a matrac nekem kivétel nélkül az "édes gyerekeim", hiszen a Dunlopillo-t én építettem fel Magyarországon, a Hilding és a Curem forgalmazása is rajtam keresztül történik.

Ami biztos:

-ha ma valaki lágyabb matracot keres, akkor tényleg lehet, hogy a Hilding IndiviDuality Multi matrac egy kicsit feszes lesz, főként a keményebbik oldalon. Lehet, hogy kipróbálnám a Hilding Original Multi Medicott Silver matracot, itt mindkét oldal egyforma, a matrac kellemesen lágy, de nem tötyimötyi, kétoldalas: az egyik oldalon latex, a másik oldalon eggshape hideghab.

-a Dunlopillo Aerial Senso Premium és Luxus nem okozhat csalódást -már ha az ember ilyen komfortot keres. Én egy Aerial Senso Luxus matracban alszom ca. 6 éve. Nekem bejött, de a csípős lecsót sem szereti mindenki:-)

-a Curem termékcsalád egy nem kifejezetten magyar specifikus matrac, most a Curem Forte termékcsalád külföldi megjelenésére várunk. A mostani Curem választék nagyon puha, extrém módon lágy. Ezt kint is felismerték és készül az új, még ütősebb és feszesebb komfortot adó Curem Forte termékcsalád, természetesen ott is majd az EvoPore HRC memory alapanyagból.

Minden esetre a próba elengedhetetlen.

Érdemes azonban megfigyelni, hogy a hátfájás mikor jelentkezik, amennyiben ez egy kifejezetten reggeli tünet, úgy lehet valóban reménykedni az enyhülésben egy megfelelő matrac kiválasztásával. Amennyiben a hátfájás napközben is fennáll vagy inkább estére jelentkezik, úgy az nagy valószínűséggel egy matrac nem fogja maradéktalanul orvosolni.

A legőszintébb matrac tapasztalati tanácsom, hogy a legjobb matrac is csak konzerválni, megőrizni tudja a test aktuális egészségügyi állapotát, tehát a további javulás, gyógyulás egy komplex történet részeként: matrac, mozgás, tartás javítás, nyújtás, denevérpad, úszás...

Szóval minden olyan, amit -idő- és kedvhiány miatt- szeretne elkerülni az ember.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
Matrac fórum és online tanácsadás

Előzmény: Miki (#651)
(#651) Miki
2013-09-15 14:02:31

Kedves László!

A tanácsodat szeretném kérni, mielőtt ellátogatnék az üzletedbe. Hátfájdalmakkal küzdök, amik az izmaim állandó feszültsége eredményez. Úgy gondolom egy megfelelő matrac megoldás lenne a problémámra.

Aránylag puha matracot keresek, tudom ez szubjektív dolog. A lényeg, hogy alkalmazkodjon a testkontúromhoz amennyire csak lehetséges. Memory és zsákrugósak között nézelődök, bár a memory iránt vannak fenntartásaim, annak ellenére, hogy volt alkalmam már próbálni ilyet és tényleg nagyon kényelmes volt, de tartok befülledéstől valamint a süppedéstől. Persze kompromisszumok mindig vannak. Az ár nem meghatározó tényező.

Az eddigi esélyesek:

Hilding Individuality Multi S/M
Tartok tőle, hogy kemény, persze ki szeretném próbálni majd ezt is. Mondjuk még mindig tudok a női oldalon feküdni. :D
Dunlopillo Aerial Senso Premium és Luxus
Curem-ek
Tisztában vagyok vele, hogy ezek top minőséget képviselnek és csak abban az esetben adnék ki rá annyi pénzt, ha tényleg úgy érzem, hogy indokolt.

Mik a tapasztalatok a fennt említett termékekkel?

Ha van még ezeken kívül javaslatod szívesen veszem.

Köszönöm.

(#650) Zsolt
2013-09-15 07:49:20

megfogadom a tanácsát és valamikor a jövő héten kipróbálom akkor mind a két matracot még egyszer.

Zsolt

(#649) MatracGuru
2013-09-14 19:43:20

Kedves Zsolt,

igen, érdemes inkább kétszer vagy többször is próbálni egy matracot, hiszen a matrac próbák során sem vagyunk egyforma kipihentségi állapotban, nem mindig áll egyformán idő sem rendelkezésre a legmegfelelőbb matrac megtalálására.

Természetesen amennyiben a Hilding IndiviDuality Pocket matrac Önnek a következő próba után is jobban tetszik, úgy azt a terméket fogjuk szállítani Önnek.

Szerencsés választás kívánok!

Üdvözlettel:

Pálinkás László
matrac fórum és online tanácsadás

Előzmény: Zsolt (#648)
(#648) Zsolt
2013-09-14 08:24:59

Értem, köszönöm. Nekem akkor is a normál hilding pocket tetszett jobban, de szerintem kipróbálom mégegyszer a matracot megint.

zsolt

(#647) MatracGuru
2013-09-12 20:28:25

Kedves Zsolt,

igen valóban a Hilding IndiviDuality Pocket matrac megszűnik, tekintettel, hogy alig volt rá kereslet, mivel a Multi Pocket 515db/m2 rugója és az elenyésző árkülönbség mindig a Hilding IndiviDuality Multi Pocket matrac felé billentette a mérleget.

Pillanatnyilag elégséges készlettel rendelkezünk, hogy egy pár hetet.hónapot áthidaljunk, tehát standard méret esetén 1-2 héten belül még mindenkit ki tudunk szolgálni ebből a termékből.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
matrac fórum és online tanácsadás

Előzmény: Zsolt (#646)
(#646) Zsolt
2013-09-12 19:33:36

Jó estét!

olvastam valahol, hogy a Hilding Individualiti poket matrac megszűnik. Meddig lehet ilyet rendelni, nekünk kényelmesebb volt mint a másik a multi.

üdv
zsolt

(#645) MatracGuru
2013-09-11 10:04:04

Kedves Urimuri,

köszönöm az észrevételt. Egy kicsit jogos is abból a szempontból, hogy ez egy matrac szakmai fórum lenne, ahol a matracvásárlással kapcsolatos kérdésekre lehetne gyorsan válaszokat kapni.

Viszont a fórumnak egy demokratikus intézménynek kellene lennie, amíg valaki nem trágár, vulgáris vagy sértő, addig a hozzászólása ugyanolyan értéket kell, hogy képviseljen, mint bármelyik másik hozzászólás a fórumban.

A fórum egy interaktív és élő platform, éppen az teszi színessé, hogy mindenféle dolog megfordul benne, így a kritikának is helye kell, hogy legyen. Nem életszerűek azok az oldalak, ahol csak dicséretek vannak. Persze ha egy olyan matrac üzletet vezet az ember, ahol 10-15db matrac megy ki havonta, ott lehet tökéletesen dolgozni. Szerencsére a matracGuru üzlete nem ilyen, így sajnos akadnak olyan esetek, amikor nem minden sikerül 100%-osan.

Köszönöm még egyszer az észrevételt.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
matrac fórum és online tanácsadás

Előzmény: Urimuri (#644)
(#644) Urimuri
2013-09-11 08:01:23

Tisztelt Pálinkás úr!

Elkezdtem utánaolvasgatni a matracoknak, olvastam a blogját meg a másik fórumot is. Amit nem értek ezen a fórumon, hogy a panaszkodó leveleket, hozzászólásokat miért nem törli ki? Szerintem rontja a fórum színvonalát, nem tartozik a tanácsadáshoz vagy a kérdez-felelekhez és az ön meg az üzlet hitelét is rontják az ilyen beírkálások.

Minden esetre köszönöm a rengeteg hasznos információt, amit olvastam az oldalain.

Minden jót!

(#643) MatracGuru
2013-09-09 18:21:42

Kedves Anna,

köszönöm az észrevételt, valóban a T4 fedőmatrac nagy méretek árai nem lettek feltöltve. Igyekszem pótolni. Természetesen az összes szabványos matrac méretben rendelhetőő, a 140x200cm méret ára 37 200Ft.

Gyártós sajnos nem áll módomban megadni Önnek.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
matrac fórum és online tanácsadás

Előzmény: Anna (#642)
(#642) Anna
2013-09-09 11:25:09

Tisztelt László! Szeretném megkérdezni, hogy a 60 kg/m3-es ALOE 60 T4 fedőmatracnak ki a gyártója? Kapható-e 140x200 cm-es méretben és mennyi az ára? Köszönettel: Anna

(#641) Bélafi
2013-09-09 08:31:22

Köszönöm, jelentkezem.

(#640) MatracGuru
2013-09-07 20:00:15

Kedves Béla,

fenyő ágyakból egy-két kiállítási ágy van, ami kedvezményesen elvihető, van pl. egy 100x200cm méretű vastag fenyő ágy ágybordával, matraccal, fiókos ágyneműtartóval. Ez azonnal elvihető.

Érkezik még egy Zafír Slim névre hallgató beépített ágyneműtartós, gázrugós fenyő ágykeret is, itt 160x200cm és 180x200 cm méretben azonnal, készletről lesznek elvihető ágyak. Természetesen, amíg a készlet tart.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
matrac fórum és online tanácsadás

Előzmény: Bélafi (#639)
(#639) Bélafi
2013-09-07 11:40:48

köszönöm a gyors választ. Annyit kérdeznék még hogy fenyő ágyak is vannak azonnal?

Bála

(#638) MatracGuru
2013-09-07 08:28:14

Kedves Béla,

többféle bükk ágykeret is van készleten, ezek egy része kiállítási ágykeret volt, többnyire pácoltak és jó állapotban vannak. Ezeket a bükk ágykereteket akciós, egyedi árakon kínáljuk.

Kérném, hogy az ágykeretek pontos típusairól, méretekről és a készlet aktuális állapotáról az üzletben érdeklődjön, kollégáim tudják napra készen, hogy milyen szabad készlettel rendelkezünk.

Érdeklődhet email-ben is az info@matracguru.hu címen vagy telefonon a 20/911 60 51 telefonszámon.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
matrac fórum és online tanácsadás

Előzmény: Bélafi (#637)

Matrac fórum betekintő ablak

2023-03-22 11:33:15

Rég jártam a fórumon, azóta talán szó esett a VISCOCOOL anyagú fedőmatracokról: most nincs ...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3627