R E G I S Z T R Á C I Ó N É L K Ü L ! A MatracGuru matrac fórum célja egy részt, hogy az elmúlt 10 év tapasztalatával, hozzáértésével segítsünk Önnek eligazodni kis hazánk matrac-kínálatában. A fórum másik fontos feladata a tanácsadás, hogy minden érdeklődő a lehető leggyorsabban jusson minőségi válaszokhoz, azonnal használható szakértő szakmai tanácsokhoz. A MatracGuru matrac fórum mindenki számára elérhető és nyilvános, így a matrac és ágykeret területen szerzett felhasználói tapasztalatok közvetlenül is megoszthatók egymással a fórumot használók között. Mennyibe kerül egy jobb minőségű matrac? Melyik irány a helyes és az egészséges a matrac alapanyagok között? Mi az az egyedi méret és miért nem erőltetjük a kókusz matracokat? Kérdezzen nyugodtan bármit a matracoról!
A MatracGuru részéről a fórumban felmerülő kérdéseikre Pálinkás László matrac szakértő fog válaszolni Önöknek - reméljük hasznosan. Amennyiben Ön nem szeret fórum oldalakra írogatni, de mégis használható információra vágyik, úgy azt a tanácsok menüpontban található cikkek vagy az Alváskultúra blog vásárlási tanácsai között minden bizonnyal megtalálja majd. És még egyszer: köszönet minden MatracGuru Facebook LIKE-ért!
megfogadom a tanácsát és valamikor a jövő héten kipróbálom akkor mind a két matracot még egyszer.
Zsolt
Kedves Zsolt,
igen, érdemes inkább kétszer vagy többször is próbálni egy matracot, hiszen a matrac próbák során sem vagyunk egyforma kipihentségi állapotban, nem mindig áll egyformán idő sem rendelkezésre a legmegfelelőbb matrac megtalálására.
Természetesen amennyiben a Hilding IndiviDuality Pocket matrac Önnek a következő próba után is jobban tetszik, úgy azt a terméket fogjuk szállítani Önnek.
Szerencsés választás kívánok!
Üdvözlettel:
Pálinkás László
matrac fórum és online tanácsadás
Értem, köszönöm. Nekem akkor is a normál hilding pocket tetszett jobban, de szerintem kipróbálom mégegyszer a matracot megint.
zsolt
Kedves Zsolt,
igen valóban a Hilding IndiviDuality Pocket matrac megszűnik, tekintettel, hogy alig volt rá kereslet, mivel a Multi Pocket 515db/m2 rugója és az elenyésző árkülönbség mindig a Hilding IndiviDuality Multi Pocket matrac felé billentette a mérleget.
Pillanatnyilag elégséges készlettel rendelkezünk, hogy egy pár hetet.hónapot áthidaljunk, tehát standard méret esetén 1-2 héten belül még mindenkit ki tudunk szolgálni ebből a termékből.
Üdvözlettel:
Pálinkás László
Jó estét!
olvastam valahol, hogy a Hilding Individualiti poket matrac megszűnik. Meddig lehet ilyet rendelni, nekünk kényelmesebb volt mint a másik a multi.
üdv
zsolt
Kedves Urimuri,
köszönöm az észrevételt. Egy kicsit jogos is abból a szempontból, hogy ez egy matrac szakmai fórum lenne, ahol a matracvásárlással kapcsolatos kérdésekre lehetne gyorsan válaszokat kapni.
Viszont a fórumnak egy demokratikus intézménynek kellene lennie, amíg valaki nem trágár, vulgáris vagy sértő, addig a hozzászólása ugyanolyan értéket kell, hogy képviseljen, mint bármelyik másik hozzászólás a fórumban.
A fórum egy interaktív és élő platform, éppen az teszi színessé, hogy mindenféle dolog megfordul benne, így a kritikának is helye kell, hogy legyen. Nem életszerűek azok az oldalak, ahol csak dicséretek vannak. Persze ha egy olyan matrac üzletet vezet az ember, ahol 10-15db matrac megy ki havonta, ott lehet tökéletesen dolgozni. Szerencsére a matracGuru üzlete nem ilyen, így sajnos akadnak olyan esetek, amikor nem minden sikerül 100%-osan.
Köszönöm még egyszer az észrevételt.
Üdvözlettel:
Pálinkás László
Tisztelt Pálinkás úr!
Elkezdtem utánaolvasgatni a matracoknak, olvastam a blogját meg a másik fórumot is. Amit nem értek ezen a fórumon, hogy a panaszkodó leveleket, hozzászólásokat miért nem törli ki? Szerintem rontja a fórum színvonalát, nem tartozik a tanácsadáshoz vagy a kérdez-felelekhez és az ön meg az üzlet hitelét is rontják az ilyen beírkálások.
Minden esetre köszönöm a rengeteg hasznos információt, amit olvastam az oldalain.
Minden jót!
Kedves Anna,
köszönöm az észrevételt, valóban a T4 fedőmatrac nagy méretek árai nem lettek feltöltve. Igyekszem pótolni. Természetesen az összes szabványos matrac méretben rendelhetőő, a 140x200cm méret ára 37 200Ft.
Gyártós sajnos nem áll módomban megadni Önnek.
Üdvözlettel:
Pálinkás László
Tisztelt László! Szeretném megkérdezni, hogy a 60 kg/m3-es ALOE 60 T4 fedőmatracnak ki a gyártója? Kapható-e 140x200 cm-es méretben és mennyi az ára? Köszönettel: Anna
Köszönöm, jelentkezem.
Kedves Béla,
fenyő ágyakból egy-két kiállítási ágy van, ami kedvezményesen elvihető, van pl. egy 100x200cm méretű vastag fenyő ágy ágybordával, matraccal, fiókos ágyneműtartóval. Ez azonnal elvihető.
Érkezik még egy Zafír Slim névre hallgató beépített ágyneműtartós, gázrugós fenyő ágykeret is, itt 160x200cm és 180x200 cm méretben azonnal, készletről lesznek elvihető ágyak. Természetesen, amíg a készlet tart.
Üdvözlettel:
Pálinkás László
köszönöm a gyors választ. Annyit kérdeznék még hogy fenyő ágyak is vannak azonnal?
Bála
Kedves Béla,
többféle bükk ágykeret is van készleten, ezek egy része kiállítási ágykeret volt, többnyire pácoltak és jó állapotban vannak. Ezeket a bükk ágykereteket akciós, egyedi árakon kínáljuk.
Kérném, hogy az ágykeretek pontos típusairól, méretekről és a készlet aktuális állapotáról az üzletben érdeklődjön, kollégáim tudják napra készen, hogy milyen szabad készlettel rendelkezünk.
Érdeklődhet email-ben is az info@matracguru.hu címen vagy telefonon a 20/911 60 51 telefonszámon.
Üdvözlettel:
Pálinkás László
Tisztelt Matracguru
érdeklődnék, hogy milyen kemény fa ágykeretük van, amit azonnal el lehet vinni. Matracunk van csak gyorsan kellene ágy is és mindenhol hónapokat mondanak.
Üdv, Béla
Kedves Liza,
a BabyCare matrac megváltozott, azonban szinte ugyanaz, mint volt: profilozott levegőcsatornás hideghab alsó réteg és antibakteriális hab komfortréteg. A Baby Care gyerekmatrac 6cm vastag, szerintem e keménysége megfelelő, így valószínűbb, hogy az oldalán fog aludni, mint ha egy kemény, szinte teljesen rugalmatlan kókusz matracon feküdne.
A 6cm vastagságú hab és a levegőcsatornákban lévő levegő szigetelése megfelelő hőszigetelést kell, hogy biztosítson, kérésre természetesen hosszabb átfutási idővel a matrac 10cm magasságra is elkészíthető.
Üdvözlettel:
Pálinkás László
Kedves Tibibácsi,
két kollégám egy kicsit túlterhelés alatt vannak, igyekeznek mindenkinek a lehető leggyorsabban rendszerezni a beérkező termékeket és megszervezni hozzá a szállítást. Jeleztem feléjük, hogy az Ön esetében már csúszik a szállítási határidő és okvetlenül tájékoztassák Önt a termék hollétéről és a kiszállítás részleteiről. Remélem ez tegnap megtörtént.
Üdvözlettel:
Pálinkás László
Matrac fórum és online tanácsadás
Tisztelt Palinkas Ur! Most keszülünk 7 honapos babanknak matracot vasarolni, es oldalukon a Baby care antibakterialis hideghab matracot neztük ki. A kokusz alapanyagot nem partoljuk, viszont ugy tudom babaknak erdemes kemenyebb matracot valasztani. A Relaxx Baby care matrac kemenysege megfelelö lehet egy kisbabanak? Letezik belöle 10 cm vastagsag is? Ugy latom csak 6 cm-es, viszont mi a 10 cm-hez ragaszkodnank, mert teljesen le kellett engedni a kisagyat, es nagyon közel van a földhöz, felö, hogy felfazik. Köszönöm elöre is segitseget.
Kedves Pálinkás László Úr!
2012.08.15-én rendeltem Önöktől egy 160x200-as RelaxX Signum Dual Medium matracot. Rendelésszám: 1142
A megrendelés után érdeklődtem a kiszállítás várható időpontjáról, kollégája telefonon azt jelezte, hogy 2 hét múlva érkezhet. E jelzett határidő letelte után azt a választ kaptam, hogy fogalma nincs senkinek, hogy mikor kerülhet szállításra. Ma már közel egy hónapja várok valamiféle értesítést arról, hogy mikor vehetem át.
A korábbi ágyat a rendeléskor leselejteztem abban a reményben, hogy a közölt két hét időtartamot csak kibírjuk valami ideiglenes fekvőhelyen szanaszét a lakásban (a megvásárolt újhoz kellene a matrac), de egy hónap már ebben az állapotban nagyon kellemetlen, különösen úgy, hogy a mai napig sem kaptam semmmiféle értesítést Önöktől.
Kérem szíveskedjen most már valami kezelhető határidőt vagy időpontot közölni.
Kedves Ágnes,
a webáruház rendszeréből adódóan minden termék és annak minden mérete egy-egy külön terméket jelent. Standard méretű matracokat tudunk csak felvinni a rendszerbe, illetve a keresettebb egyedi méreteket.
Kérném szépen, hogy megrendelését juttassa el az info@matracguru.hu email címre vagy telefonon a 20/911 60 51-es telefonszámon és kollégáim tájékoztatni fogják a legapróbb részletekről is.
Üdvözlettel:
Pálinkás László
Kedves László!
Szeretnék egy egyedi méretű habszivacsot rendelni.
A kalkulátor megadja az árat, de hol tudnám a webáruházban ezt megrendelni?
Egy 193x76x10cm-es matracra lenne szükségem a legnagyobb sűrűségű anyagból. Huzatot tudok hozzá rendelni?
Mennyi lenne a postaköltsége?
Üdvözlettel,
Ágnes
Kedves Anna,
folyamatosan, ahogyan a készletünk fogy, úgy a következő megrendelések, készlet feltöltés és vásárlói megrendelések már a stancolt memory foam alapanyagból érkeznek.
Üdvözlettel:
Pálinkás László
Matrac fórum és online tanácsadás
Ez kb. mikorra várható?
Köszönettel: Anna
Kedves Anna,
a RelaXx memóriahabos fedőmatracok következő érkező termékei már stancolva 7 zónás kialakítással érkeznek. Az eredeti RelaXx fedőmatracok és a stancolt 7 zónás fedőmatracok között ca. 10-15% árkülönbség lesz.
Üdvözlettel:
Pálinkás László
Tisztelt László!
Érdeklődnék, hogy kapható-e már az új RelaXx fedőmatrac /emlékezőmag habja 7 zónás elosztásban át van stancolva/ és ha igen, milyen árban? A 140x200-as méret érdekelne. Köszönettel: Anna
Kedves Judit,
sajnos nincs egységes matrac, amely a tüneteket enyhíthetné, mindenkinek más matrac lesz megfelelő, hiszin nem vagyunk egyformák: más a testalkatunk, testsúlyunk, súlyeloszlásunk, kényelmi igényünk, a gerinc íve, stb.
Amennyiben eddig még nem került sor rá, a tanácsok között található egy ezzel a témával foglalkozó nagyon praktikus cikk:
http://www.matracguru.hu/tanacsok/gerincmatrac
Üdvözlettel:
Pálinkás László
Kedves László!
Időnként kiújuló porckorongsérvem van,melyik matracot javasolja nekem?
Köszönöm!
Judit
Kedves Chris,
igen, valóban a Hilding IndiviDuality Pocket matracok szeptember közepéig rendelhetők, illetve a magyarországi készlet erejéig vásárolhatók. Ennek oka, hogy a Pochet és Multi Pocket matracok közötti elenyésző árkülönbségnek köszönhetően 90% fölött csak Multi megrendelések születtek.
Október elején utazom a Hilding-hez az új szortiment egyeztetése miatt. Az eddigi termékek természetesen megmaradnak, próbálok új piacképes, versenyképes termékeket behozni Magyarországra.
Amik maradnak:
Family Anatomy HARD
Family Strong
Original Strong
Original Multi Medicott Silver
IndiviDuality Multi Pocket
Original Thermo
Select Thermo
Üdvözlettel:
Pálinkás László
Tisztelt cím,
úgy hallottam, hogy a Hilding IndiviDuality Pocket matracok megszűnnek. A kérdések a következők lennének: igaz ez? Ha igaz mikortól? Lesz helyette más modell? A Multi nekem nem tetszett, ezért kérdezem hogy meddig lehet még ezt a matracot rendelni?
köszi: Chris
Kedves Szilvia,
ez egy kicsit bonyolult kérdés. A memory matracoknak egészen biztosan jót tesz egy farugós ágyrács: növeli a matrac élettartamát, segít a mozgások elnyelésében és a formakövetésben is szerepet játszhat.
Zsákrugós matrac esetében Nyugat-Európában több gyártó is kínál farugós ágyrácsot a táskarugós matracokhoz, tehát nem ördögtől való dolog. Nekem továbbra is meggyőződésem azonban, hogy a rugó egy statikus szerkezet, vízszintes talpakon és ca. függőlegesen fel-le mozogva bírják a legtovább. Amennyiben a rugó talpát egy farugós ágyrács lécével kibillentem a vízszintes pozícióból, akkor a rugóra nehezedő terhelés hosszú távon szerintem árthat a rugóknak.
Persze csak szerintem.
Üdvözlettel:
Pálinkás László
Kedves László! Köszönöm a tanácsot. Még az a kérdés merült fel, hogy a kettő különféle matrac alá (zsákrugós és memory) farugós ágyrácsot érdemes e tenni? Ezzel növelhető a matrac élettartama ill. el lehet e érni vele magasabb konfortfokozatot? Valaszat elore is koszonom. Tisztelettel. Cs. Szilvia