Paplanok

R E G I S Z T R Á C I Ó  N É L K Ü L ! A MatracGuru matrac fórum célja egy részt, hogy az elmúlt 10 év tapasztalatával, hozzáértésével segítsünk Önnek eligazodni kis hazánk matrac-kínálatában. A fórum másik fontos feladata a tanácsadás, hogy minden érdeklődő a lehető leggyorsabban jusson minőségi válaszokhoz, azonnal használható szakértő szakmai tanácsokhoz. A MatracGuru matrac fórum mindenki számára elérhető és nyilvános, így a matrac és ágykeret területen szerzett felhasználói tapasztalatok közvetlenül is megoszthatók egymással a fórumot használók között. Mennyibe kerül egy jobb minőségű matrac? Melyik irány a helyes és az egészséges a matrac alapanyagok között? Mi az az egyedi méret és miért nem erőltetjük a kókusz matracokat? Kérdezzen nyugodtan bármit a matracoról!

 

A MatracGuru részéről a fórumban felmerülő kérdéseikre Pálinkás László matrac szakértő fog válaszolni Önöknek - reméljük hasznosan. Amennyiben Ön nem szeret fórum oldalakra írogatni, de mégis használható információra vágyik, úgy azt a tanácsok menüpontban található cikkek vagy az Alváskultúra blog vásárlási tanácsai között minden bizonnyal megtalálja majd. És még egyszer: köszönet minden MatracGuru Facebook  LIKE-ért!

» új hozzászólás írása «
Rendezettség:  


(#10) franyek
2011-07-05 20:34:43

Kedves matracguru!

kérném a segítségüket, én egy 185cm és 100kg környéki ember vagyok. Milyen matracot javasolnának, ami még a megfizethető kategória?

Rugós matracot nem szeretnék, több rossz élményem is volt már vele.

Vásom a tanácsaikat.

Franyek Géza

Előzmény: matracguru (#8)
(#9) veperte
2011-06-30 06:13:12

köszönöm.

Előzmény: matracguru (#8)
(#8) matracguru
2012-07-25 12:48:25

Kedves Judit!

A Body Line Memory matracok akciós matracok, így a -megfelelő minőség mellett- az ár a legfontosabb szempont. Egyik matrac sem rossz, azonban szemben a RelaXx Memory Classic matracaival természetesen vannak különbségek: más a hab beszállító, különböző a huzat a matracokon, más a garancia vállalás a termékekre.

A Body Line Memory matracokban egyébként nyugodtan megbízhat, hozza azt a minőséget, ami a piacon egyébként ebben az árkategóriában (és sokszor akár sokkal magasabb áron) elérhető.

A RelaXx memory temékek kialakításánál szigorú szempont volt a hitelesség és az erginómia maradéktalan figyelembe vétele. Ennek fényében az igazi emlékezőhab-élményt nyújtó matracok valahol a 4cm-es emlékezőhab rétegnél kezdődik.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
matrac fórum és online tanácsadás

Előzmény: veperte (#7)
(#7) veperte
2011-06-28 06:45:16

Jó napot!

nézegettem az akciós matracokat és azt szeretném megkérdezni, hogy a Bodi Line memory azért ennyire olcsó mert rosszabb minőség is, mint például a Memory classic? MIért nincs a Memory Classicból 12+2-es?

Judit

(#6) kiszoltan
2011-06-27 17:40:32

Köszönöm az információkat és jelentkezem.

Előzmény: matracguru (#5)
(#5) matracguru
2012-07-25 12:48:25

Kedves Kiszoltan,

az említett matracok mindegyike az összes üzletünkben ki van állítva, így azok bármelyik üzletben kipróbálhatók. Fontos, hogy a matracválasztásra szánjanak kellő időt és amennyiben az idejük engedi, úgy érdemes többször próbálni, több helyen, viszont egy-egy helyen és alkalommal csak max. 3-4 féle matracot -különben elkeveredik az ember a benyomásokban.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
matrac fórum és online tanácsadás

Előzmény: kiszoltan (#4)
(#4) kiszoltan
2011-06-26 19:59:39

Tisztelt Pálinkás Úr!

Köszönöm a válaszát. A jövő héten elnézünk Önhöz, annyi lenne még a kérdésem, hogy melyik üzletükbe érdemes mennünk, ahol az összes olyan matracot ki lehet próbálni, amiről az előbb írt.

Köszönettel:
kiszoltán

Előzmény: matracguru (#3)
(#3) matracguru
2012-07-25 12:48:25

Kedves Kiszoltan,

tekintettel, hogy a RelaXx matracok saját fejlesztésű termékeink, így sokkal szélesebbek a lehetőségeink, mint egy "átlagos" matrac forgalmazónak. Több olyan termékünk van, ahol ugyanabban a típusban kétféle keménység is rendelkezésre áll, így emlékezőhab kategóriában a SenZone Memory, normál hab kategóriában a Signum is ilyen. Ezeknél a matracoknál kivitelezhető, hogy két (azonos magasságú) különböző keménységű 90*200-as matracmagot ragasszunk egymás mellé és azt egy közös matrachuzattal fogjuk át.

Minden esetre matracot mindkettőjüknek próbálni kell egészen addig, amíg a megfelelő terméket meg nem találjuk Önöknek.

Üdvözlettel:

Pálinkás László

matrac fórum és online tanácsadás

Előzmény: kiszoltan (#2)
(#2) kiszoltan
2011-06-25 13:44:20

Tisztelt Pálinkás Úr!

Olvastam a hozzászólásait az index fórumban, de nem találtam meg a nekem való választ. A feleségem és köztem több mint 30kiló súlykülönbség van, de semmi esetre sem szeretnénk külön matracot, hanem egybe 180 széleset. Lehet valahogyan két matracot egybe varázsolni? Ha igen mennyi a felára és mennyi idő alatt van meg?

Köszönettel:
kiszoltan

Előzmény: matracguru (#1)
(#1) matracguru
2012-07-25 12:48:25

A fórum célja, hogy minden érdeklődő korrekt és hiteles válaszokat kapjon a matrac-vásárlás során felmerülő kérdésekre, aggodalmakra, esetleges buktatókra.

Kérdéseikre többek között Pálinkás László a matracGuru kereskedelmi vezetője, az Index.hu matrac fórumnak "Alváskultúra" néven publikáló állandó tanácsadója fog válaszolni.


Matrac fórum betekintő ablak

2023-09-20 07:12:37

Kedves Zoltán, pillangó nyitású ágyat még nem alakítottam át soha, így sajnos ebben ninc...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3640