Paplanok

R E G I S Z T R Á C I Ó  N É L K Ü L ! A MatracGuru matrac fórum célja egy részt, hogy az elmúlt 10 év tapasztalatával, hozzáértésével segítsünk Önnek eligazodni kis hazánk matrac-kínálatában. A fórum másik fontos feladata a tanácsadás, hogy minden érdeklődő a lehető leggyorsabban jusson minőségi válaszokhoz, azonnal használható szakértő szakmai tanácsokhoz. A MatracGuru matrac fórum mindenki számára elérhető és nyilvános, így a matrac és ágykeret területen szerzett felhasználói tapasztalatok közvetlenül is megoszthatók egymással a fórumot használók között. Mennyibe kerül egy jobb minőségű matrac? Melyik irány a helyes és az egészséges a matrac alapanyagok között? Mi az az egyedi méret és miért nem erőltetjük a kókusz matracokat? Kérdezzen nyugodtan bármit a matracoról!

 

A MatracGuru részéről a fórumban felmerülő kérdéseikre Pálinkás László matrac szakértő fog válaszolni Önöknek - reméljük hasznosan. Amennyiben Ön nem szeret fórum oldalakra írogatni, de mégis használható információra vágyik, úgy azt a tanácsok menüpontban található cikkek vagy az Alváskultúra blog vásárlási tanácsai között minden bizonnyal megtalálja majd. És még egyszer: köszönet minden MatracGuru Facebook  LIKE-ért!

» új hozzászólás írása «
Rendezettség:  


(#3501) matracguru
2019-03-01 15:55:25

Kedves Gyöngyi,

a Noks Original matraccal szinte azonos paraméterekkel pillanatokon belül megjelenik a Signum Infinity matracunk olyan különbséggel, hogy a 90-es méret nem 116999 forint lesz hanem hanem 89 900 és természetesen arányosan olcsóbb lesz a többi méret is. Másik lehetőség az Aerial termékcsalád, amely hamarosan (ez pár hetet jelent) elérhető lesz Szegeden is az Alvásstúdió üzletben, két különböző termékkel. Amiből az egyik ugyan egy emlékezőhabos változat, viszont az emlékezőhab réteget gélhab alkotja, ami köztudottan nem melegszik, jó a légáteresztése. Esetleg érdemes lenne várni egy kicsit a cserével, amennyiben ezek a matracok szóba jöhetnek.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Gyöngyi (#3500)
(#3500) Gyöngyi
2019-03-01 15:37:35

Kedves László!

Matracvásárlás előtt állunk, de minél jobban elmélyedtem a témában annál inkább elbizonytalanodtam.
Szegeden több helyen is kipróbáltam már többféle matracot, de 1-2 perces fekvéssel nehezen tudok választani.
Én 54 kg vagyok a párom 80, és mindketten az oldalunkon alszunk ugyhogy inkább a puhább lágyabb matracokat szeretjük. Én mos egy Dunlopillo 6cm-es memory matracon alszok a férjem pedig egy Dormeo 4 cm-es memoryn. Mindkét matrac 10 év körüli, semmilyen deformáció nem látszik rajtuk. Eleinte nagyon jól aludtunk rajtuk, de mostanában egyre gyakrabban fáj a csípőm és a férjemnek is kiújult a derékfájdalma. 50 felelett vagyunk már, gondolom ez is közrejátszik a dologban, de lehetséges, hogy már a matracaink se az igaziak.
A mamory rétegről mostanában gyakran olvasom, hogy melegít, de igazából korábban annyira ez nem zavart. Most, hogy tudom észre vettem már én is, úgyhogy gondolkozom a hidegnabos matracon is, de tartok tőle, hogy az nem lesz olyan puha mint amit eddig megszoktunk.
A szegedi Matrackuckóban kipróbáltam az Álommatrac Super Memory Standaret és Prémiumot valamint a Noks és Celpur matracokat is. Nem igazán tudtam dönteni, de talán a Standard Memory hasonlított leginkább a mostani matracunkhoz. Ön melyiket javasolná leginkább, de ha inkább másikat ajánlana, ami hasonló árban van azt is szívesen fogadom.
Közben olvastam az új típusú Levital matracokról is, azok között van olyan ami elég lágy lehet nekünk? A Levital matracokat Szegeden ki lehet valahol próbálni?

Előre is köszönöm a válaszát!

Üdvözlettel:
S. Gyöngyi

(#3499) matracguru
2019-03-01 12:04:55

Kedves Viktória,

a matrac egy kicsit hit kérdése is, hisz-e az ember az adott alapanyagban. Szerintem egy zsákrugó még soha nem tört el és nem is nyikorgott soha. Ezt ugye Önnek kell eldöntenie. A világ legdrágább matracai kivétel nélkül zsákrugós matracok. Egy matrac azonban nem attól lesz jó, hogy zsákrugós vagy más anyagból áll, hanem hogy a felhasznált alapanyagok minősége milyen. Értelem szerűen a minőség emeli az árat, főként a párnázó rétegek vastagsága és rétegeinek alapanyaga az ami emeli az árat. 23-25 centi matrac matracok már meglehetősen jónak számítanak zsákrugós kategóriában és az olyan márkáknál, ahol nem reklámra megy el a bevétel nagy része (ami ugye majd a fogyasztói árban megjelenik) az ár emelkedésével a minőség is javul, nő az élettartam. Megbízható zsákrugós termékeket szerintem a 200+ kategóriában érdemes keresni, természetesen ez alatt is vannak termékek.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

(#3498) Simon Ildikó
2019-02-28 20:57:04

Kedves László, köszönöm a gyors választ,

de lenne még kérdésem,
tehát ez a zsákrugós megoldás, akár kicsit magasabb árfekvésben, de maga a "technika" a rugó, amitől félek, nyikorog, a rugók benyomódnak, eltörik stb, nem tudom, most csak tudatlanul érdeklődök, mert nagyon szépeket írnak a zsákrugós matracokról, de engem az érdekel mi az igazság,
A másik, hogy Ön hány cm magas matracot tart 110 kilóra minimum?
És ha árban rugalmasabb vagyok, kitolom az összeget akkor esetleg tudna ajánlani egy jó megoldást?
Őszintén, attól félek, hogy kifizetek akár mondjuk 120 ezret, de ugyanúgy 3 év múlva cserélni kell, no ugye ez a 80 ezres matracokra is vonatkozik.
Tehát: zsákrugó, igazából olyan jó?
Ha kitolom az összeghatárt valamennyire, esetleg van e ajánlata ami viszonylag hosszabb ideig kibírja.

Várok a válaszára, Előre is köszönöm,
És köszönöm az e-mail címét lehet élni fogok vele.

Szép Estét, Simon Viktória
smiley

(#3497) matracguru
2019-02-28 05:59:35

Kedves Ildikó,

szerintem a 110 kg nem egy extrém testalkat és egyáltalán nem reménytelen találni egy normális matracot. Ami nagyon megnehezíti az ajánlást az a 80 000 forintos árkategória a 140x200cm méretre vonatkozóan, hiszen ezen az áron egy kicsivel a belépő kategória fölött kapunk termékeket. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy zsákrugós matracoknál 20-22cm fölött már nem nagyon van termék, ezeknél is a párnázóréteg vékony és alacsonyabb minőségű anyagból van. Hab matracok esetében ugyanez a helyzet, hiszen ugyan lehet kapni 80-85 000 környékén 20-22cm vastag termékeket (Best Dream Siglo, Ceriflex Selena Comfort, Ted Duplo, stb), de ezeknél a matracoknál is a 28-30 kg/m3 tömegsűrűségű habok kerülnek felhasználásra, ami hosszú távon -különösen 100kg fölött sajnos nem fog megfelelően tartani, összetöredezik a hab cellaszerkezete, elveszíti a tartását és kigödrösödik. Emlékezőhabos matracok között ebben az ársávban viszont már tényleg csak a belépő kategóriát kapjuk, amit ezek után azt hiszem nem kell részleteznem.

Az említett matracok amúgy évek óta forgalomban vannak, terhelhetők, nagyon kevés panasz van rájuk még nagyobb testsúly esetén is, de érdemes lenne azzal a gondolattal is eljátszani, hogy elhalasztani a beruházást, várni pl. őszig és egy kicsit magasabb árkategóriában keresgélni a szóba jöhető matracok között. (Signum, Diamond Queen Mono, Ceriflex Levander, stb)

A következő lehetőség, hogy azt mondjuk: szeretnénk egy sokkal jobb matracot, ennyi a költségkeret, viszont kompromisszumot tudunk kötni olyan kérdésben, hogy szállítási sérült, bepiszkolódott, kifutott termék. Ebben az esetben emailben tudok segíteni Önnek, hogy Budapesten hol van ilyen raktárüzlet. barkimaslaszlo /kukac) gmail /pont) c om

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

(#3496) Simon Ildikó
2019-02-27 21:08:15

Tisztelt László
új matracot szeretnék venni, de nem jutok dűlőre, előre is köszönöm a szakértői segítséget.
140x200 as a méret, sima fenyő ágybordás az ágykeret, én 110 kiló vagyok, és egyedül alszom rajta, ezért középen mindig kifekszem, mélyedés lesz sajnos. Gerinc problémáim vannak, annyit tudok, hogy a keményebb matrac a kényelmes nekem, de nem a legkeményebb. Mivel nem tudok nagyobb összeget költeni rá, kb. olyan 80 ezer ft körül keresek. Nem tudom eldönteni, hogy esetleg a táskarugós jó lenne e nekem, kifekvés nyikorgás, nem tudom nem értek hozzá, sosem volt rugós matracom, de félek ezektől a problémáktól, viszont ha hab matracot veszek, akkor azt is elég hamar kifeküdhetem. Ugye van olyan, ami táskarugós és van rajta pár centis memória hab. De ugye van habmatrac amiben kókuszbetét van, vagy habmatrac + némi memóriahab. Teljesen tanácstalan vagyok a kínálat miatt, mivel nem értek hozzá. Jó lenne a fordíthatóság, de nem tudom hogy ez mennyire fontos. Eddig fordítható volt, de ugye sajnos a kifekvés miatt nem segített rajta.
Ennyi kilóra milyen lenne a jó? Főleg hogy középen kifekszem általában egy idő után.
És a matrac magassága is fontos. Sürgős lenne, mert a jelenlegi matracomtól meg kell szabadulnom.

Előre is köszönöm a választ,
Tisztelettel: Simon Ildikó smiley

(#3495) matracguru
2019-02-26 19:29:10

Kedves Szépkati,

nem tudom mit jelent a "fent említett". Amennyiben az új Infinity matracra gondol, akkor lassan megérkezik a kiállítási matrac.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

(#3494) Szépkati
2019-02-26 14:58:15

Kedves László!
Szeretném kérdezni, h van-e már esetleg önöknél a fent említett új Signum termék, ill. ha még nincs, akkor mikor várható?

Köszönettel:

Szép Katalin

(#3493) matracguru
2019-02-26 06:30:38

Kedves Klára,

a Levital matracok jelenleg ca. 3-4 hét átfutással kszülnek, a legtöbb nagy méretből azonban már van készletünk is, a 90x200-as méretekből jelenleg nincs készleten, így megrendeléseket tudunk felvenni a fenti szállítási határidővel.


Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

(#3492) Csobánné
2019-02-25 23:04:32

Kedves László!
Szeretnék vásárolni egy LeVital® Perfect Contour TOUCH matracot 90x200 méretben. Mennyi idő
alatt kapnám meg?
Üdvözlettel: Csobánné Klára

(#3491) matracguru
2019-02-15 14:17:08

Kedves Tera57,

mindent figyelembe véve kétféle módon tudok segíteni Önnek. Vagy keresünk egy olyan megoldást, amit mindkettőjüknek tökéletesen minden elképzelés szerint megfelel és vagy van raktáron vagy várni kell egy kicsit vagy keresünk olyan matracot, ami ca. jó lehet viszont van készleten. Az információk alapján szóba jöhetnek a Levital matracok, egyenlőre megrendelésre tudunk szállítani.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Tara57 (#3490)
(#3490) Tara57
2019-02-15 10:30:18

Kedves László!

A napokban szeretnénk matracot váltani. A mostani egy kókusz-latex, elég kemény matrac.
Sajnos minden reggel összetörve ébredünk, az idők során gerinc problémákkal is küszködve.
(lumbágó, nyaki sérv).
2db 90x200cm matracot szeretnék venni, kb. 80-120000 Ft/db áron.
Fontos szempontok:
A súlyunk 60-80 kg között.
A gerinc problémáknak megfeleljen, inkább közepes-kemény legyen, a gerinc vonalát jól kövesse.
A memóriahabot nem szeretem ( meleg érzet)
Esetleg táskarugós, hideg habbal, akciós?
Cseregaranciának örülnék.
A jövő héten ezt szeretném lebonyolítani.Tehát fontos, hogy raktáron legyen a termék.

Üdvözlettel:
V.

(#3489) Tara57
2019-02-15 10:16:03

Kedves László!

A napokban szeretnénk matracot váltani. A mostani egy kókusz-latex, elég kemény matrac.
Sajnos minden reggel összetörve ébredünk, az idők során gerinc problémákkal is küszködve.
(lumbágó, nyaki sérv).
2db 90x200cm matracot szeretnék venni, kb. 80-120000 Ft/db áron.
Fontos szempontok:
A súlyunk 60-80 kg között.
A gerinc problémáknak megfeleljen, inkább közepes-kemény legyen, a gerinc vonalát jól kövesse.
A memóriahabot nem szeretem ( meleg érzet)
Esetleg táskarugós, hideg habbal, akciós?
Cseregaranciának örülnék.
A jövő héten ezt szeretném lebonyolítani.Tehát fontos, hogy raktáron legyen a termék.

Üdvözlettel:
V.

(#3488) matracguru
2019-02-14 12:31:19

Kedves Ateszpapa,

ha kapnék egy emailt, akkor lenne még egy-két ötletem, ami nem annyira fórum téma. (outlet matracok, ilyesmi témakörben tudnék segíteni)

barkimaslaszlo (kukac) g mail /pont) com.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

(#3487) Ateszpapa
2019-02-14 08:53:36

Kedves László!
Sajnos annak a felére gondoltam. :(
80-90 ezer körülire, sajna ennyi a keret rá.
Néztem egyelőre a Best Dream Siglo matracot, Ceriflex Selena, Swiss Dream Memory, vagy ami árban elfogadhatóbb a Ceriflex Classic Memory, csak itt 16 centis a matrac, nem tudom nem-e lenne az kevés a 100 Kilómnak. :)
A kanapéágy után biztos mindegyik jó lenne, Ön melyiket javasolja?
Úgy tervezem pénteken vagy szombaton elmegyek Önökhöz kipróbálni, egyelőre tájékozódok melyiket érdemes a felsoroltak közül, illetve Ön szerint melyik lenne még jó választás?
Köszönettel.

(#3486) Andi1117
2019-02-13 19:32:55

Kedves László !

Nagyon köszönöm a válaszát ! smiley

(#3485) matracguru
2019-02-11 13:24:29

Kedves Ateszpapa,

nem tudom kinek mi a középkategória, amennyiben a mi választékunkat vesszük alapul, akkor a 160-as méretben a ca. 150-200k lenne a közép. Ebben az árkategóriában azért már eléggé szétnyílik az olló és kitárul a világ úgy hideghab, mint emlékezőhab vagy éppen a zsákrugós matracok tekintetében. Az Isbir termékek közül az Elite Pocket vagy a Double Comfort éppen úgy szóba jöhet, mint hab matracok között a Signum matracok vagy emlékezőhabos matracokban az Energie Memory termék. Érdemes lenne próbálgatni alahol, hogy egyáltalán melyik alapanyag az, amelyik leginkább szóna jöhet és azok közül is melyik termék az amelyik mindkettőjüknek megfelelő.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

(#3483) Ateszpapa
2019-02-11 13:12:48

Üdvözlöm!
Matrac vásárlása előtt állok, és nem tudok dönteni milyen legyen.
Annyi a biztos, hogy 160x200-as.
Fáj a derekam, éjjel sokat forgolódok (ez biztos a régi kanapéágy miatt is)
100KG vagyok, párom 80KG.
Milyen matracot tudna ajánlani az olcsóbb, középkategóriából?
Előre is köszönöm!

(#3482) matracguru
2019-02-11 12:52:04

Kedves Ilona,

legszerencsésebb lenne egy 28 keresztléces ágyrács, de a sima fenyő ágybordán is elműködik amatrac.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Ilona (#3481)
(#3481) Ilona
2019-02-11 09:50:47

Kedves László!

Kérdésem. hogy a LEVITAL Perfect matracokhoz milyen típusú ágyrácsot ajánlanak használni?

Üdvözlettel
Ilona

(#3480) matracguru
2019-02-11 05:51:32

Kedves Csaba,

elképzelhető, hogy a raktárkezelő programba ezen a néven került a termék felvitelre.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Csaba (#3479)
(#3479) Csaba
2019-02-10 21:25:23

Kedves László.

Esteleg ránézne a 2019 01 04-én rendelt és kifizetett Levital Perfect Contour(rendelési szám D1658, vevőkód:7703) 2019 02 08-án leszállított matracra, aminek a kiadási jegyzékén Levital Perfect Contour Hard szerepel? Csak kíváncsiskodom, kifogásom nincs.

Üdvözlettel Csaba.

(#3478) matracguru
2019-02-10 19:21:10

Kedves Csaba,

nem tudom. Nincs ilyen termékünk. Contour és Contour Touch termékek vannak egyenlőre csak.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Csaba (#3477)
(#3477) Csaba
2019-02-09 11:55:02

Kedves László!

Meg szeretném kérdezni hogy mit takar a Levital Perfect Contour Hard megnevezés, mivel ilyennel nem találkoztam a kapható termékek között.

Üdvözlettel Csaba.

(#3476) matracguru
2019-02-09 10:58:59

Kedves Lajos,

nem ismerem a terméket (őszintén soha nem is hallottam ilyen árkáról), ez persze akár lehet mindegy is. Alapvetően ha ez egy egészségesen száraz helység, a gyártás során megfelelően kiszellőztették a matracot, akkor szerintem nem lehet semmi gond. Úgy általában is elég sok zsákrugós matrac boxspring ágyrendszerre kerül, ahol szintén nem kap sok levegől alul. A legtöbb ilyen matrac alsó része (tehát ami felfekszik az ágyon) csúszásgátló anyagból készül (tehát nem légáteresztő funkcionális textília), ezek alulról tényleg szinte semmi levegőt nem kapnak. Mondanám, hogy érdemes néha felemelni a matracot és leellenőrizni, hogy nem indul-e el egy penészesedési reakció, de egy részről szerintem ez már túlzott óvatosság lenne, más részről pedig az aspergillus fumigatus (ez a leggyakoribb penészféle az ágyakban) egy fehér penész, ami nem igazán látszik.

Szerintem nem érdemes aggódni, de érdemes a gyártó/forgalmazó írásos (garanciajegyben foglalt) utasításait betartani, mert ha mégis megtörténik, akkor kihátrálnak majd a garanciavállalás alól.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Lajos (#3475)
(#3475) Lajos
2019-02-09 08:58:34

Kedves László! Tanácsot szeretnék kérni... vettem egy zsákrugós matracot, 150×200 méretben. Silentnight Bingley fajtáját tekintve. Nincs rajta memoriahab réteg. Ez fontos szerintem a kérdésemet tekintve. Az ágykeret fenyő, az ágyrács merev fenyő deszka. 10,5 cm van az ágyrács deszkák között. Azt tanácsolták, hogy mivel ez túl sok egy zsákrugós matrachoz, tegyek a deszkákra valamit, hogy egy egyenes, kemény felületet kapjak. Ezt megoldottam. A kérdésem: biztonságos-e, nem fog ez így bepenészesedni? Fúrtam apró, 8mm-es lyukakat, de félek, hogy ez nem elég..Ön szerint elég lesz, ha az oldalán, és a tetején szellőzni fog? Mit tanácsol?
Köszönettel, Lajos

(#3474) matracguru
2019-02-08 13:26:31

Kedves Erzsi,

alapvetően négyféle Levital matrac van jelenleg forgalomban. Sense és Contour és ezek kicsit lágyabb változata a Sense Touch és a Contour Touch. Értelem szerűen a Touch matracok egy árnyalattal lágyabbak, alapból a Sense és a Kontour matracok között annyi a különbség, hogy a Sese matracok tetejét 5cm hideghab alkotja, míg a Contour matracok felületén 2,5cm gélhab réteg van. Egyik matrac sem kétoldalas hiszen indokolatlan és szükségtelen lenne a Levital matracok esetében.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Erzsi (#3473)
(#3473) Erzsi
2019-02-08 12:22:48

Kedves László !

Arról szeretnék információt kapni , hogy mi a különbség a 3 fajta Levital matrac között érzetben és , hogy forgatható -e egyik oldalról a másikra ?

(#3472) matracguru
2019-02-07 20:44:37

Kedves Gergő,

10 éve foglalkozunk matracokkal, kiskereskedelemmel és nagykereskedelemmel egyaránt és egészen büszkén elmondhatom, hogy soha senkinek nem adtunk el használt matracot újként. Ez annyit jelent, hogy folyamatosan vannak különböző okok miatt érték csökkent termékeink (kiállítási matracok, szállítási sérült, bent ragadt egyedi méret, stb). Nagyon ritkán előfordulnak a vásárlások után kényelmi problémák. Hála az égnek ez egészen komolyan olyan ezerből egy-kettő. Ilyenkor egy már használt matraccal állunk szemben és ez sajnos ilyenkor egy konfliktus. Konfliktus azért, mert ezekben az esetekben azt halljuk, hogy csak egy hétig és hogy matracvédővel és persze nagyon vigyáztunk rá. Ilyenkor a részünkről arrogánsnak tűnik amkor azt válaszoljuk, hogy ettől függetlenül ez egy használt matrac. A kedélyek általában akkor nyugszanak meg, amikor megkérdezzük, hogy ok csak egy hét, vigyáztak rá és tényleg matracvédővel, de vajon Ön szeretne-e most egy olyan matracot vásárolni, amelyen valaki már egy hétig aludt. Ilyenkor jön egy hosszabb csend.

Természetesen egy egy-két hétig használt matracnak szinte 100%-os használati értéke van (ugye szállodákban sem panaszkodunk), így egy 20-230%-os értékcsökkenés mellett kiárult visszavett matrac értékesítésénél egy részről megtartjuk korrektségünket és megbízhatóságunkat, más részről esetleg olyan Vásárló is hozzájuthat egy prémium minőségű matrachoz, akinek egyébként már megterhelő lenne ez az árfekvés.

Egyébként szerintem nem lehet felismerni egy kifogástalan állapotú újracsomagolt matracot.



Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Gergő (#3471)
(#3471) Gergő
2019-02-07 19:40:50

Kedves László!

Arról szeretnék információt kapni, hogy mi történik a vásárlók által különféle indokból 30 napon belül visszavitt matracokkal? Előfordulhat hogy használt matracot kapok a megrendelt új matrac helyett? Miből lehet felismerni ha használt matracot szállítanak ki?


Matrac fórum betekintő ablak

2024-02-03 12:22:35

Kedves Cofi76, ha minden igaz, akkor itt a megoldás: https://alvaskultura.blogspot.com/2013/0...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3646