Paplanok

R E G I S Z T R Á C I Ó  N É L K Ü L ! A MatracGuru matrac fórum célja egy részt, hogy az elmúlt 10 év tapasztalatával, hozzáértésével segítsünk Önnek eligazodni kis hazánk matrac-kínálatában. A fórum másik fontos feladata a tanácsadás, hogy minden érdeklődő a lehető leggyorsabban jusson minőségi válaszokhoz, azonnal használható szakértő szakmai tanácsokhoz. A MatracGuru matrac fórum mindenki számára elérhető és nyilvános, így a matrac és ágykeret területen szerzett felhasználói tapasztalatok közvetlenül is megoszthatók egymással a fórumot használók között. Mennyibe kerül egy jobb minőségű matrac? Melyik irány a helyes és az egészséges a matrac alapanyagok között? Mi az az egyedi méret és miért nem erőltetjük a kókusz matracokat? Kérdezzen nyugodtan bármit a matracoról!

 

A MatracGuru részéről a fórumban felmerülő kérdéseikre Pálinkás László matrac szakértő fog válaszolni Önöknek - reméljük hasznosan. Amennyiben Ön nem szeret fórum oldalakra írogatni, de mégis használható információra vágyik, úgy azt a tanácsok menüpontban található cikkek vagy az Alváskultúra blog vásárlási tanácsai között minden bizonnyal megtalálja majd. És még egyszer: köszönet minden MatracGuru Facebook  LIKE-ért!

» új hozzászólás írása «
Rendezettség:  


(#3067) matracguru
2018-02-01 17:23:03

Kedves Zsuzsa,

az ágyrácsok -amennyiben rugalmas lécek vannak benne- ívesek. Ez magyarázhatja egy részről azt, hogy a két széle felé lejt egy kicsit, bár terhelésnél ugyxe a kiegyenesedő lécekkel ez nem kellene, hogy zavaró legyen. Amikor nem éri terhelés és a lécek felfelé ívelve kiegyenesednek, akkor a feszes és merev vákuummatracok nem veszik fel a rács görbületét és a két széle "elemelkedik" az ágyrácstól. Ezek így ca. normális dolgok. 1-2 centivel lehet szélesebb egy ágykeret, különösen ágyneműtartós ágyaknál lehet ezt tapasztalni. 1-2 centivel lehet egy matrac is (minden elfogadott szabvány szerint) keskenyebb, ezek nem annyira zavaró dolgok. Persze amikor a két különböző irányú eltérés összeadódik, akkor esztétikailag valóban kifogásolható, ez a funkcióból azonban nem vesz el semmit. Az ágykeretek rácstartó felfüggesztése általában 12 centire van az ágykeret felső élétől (ez gyártónként eltérhet). A 12 centi mélységből 5-6 centit elvesz az ágyrács, esztétikailag terhelés nélkül 2-3 centit az ágyrács íve miatt veszítünk el, így érthető amit eredményként kapunk. Amennyiben az ágykeretbe (és kellene, hogy legyen) egy hosszanti középláb, úgy lehet, hogy a sziper-szuper ágyrácsot érdemes lenne 2db 70x200 méretű fenyő deszka bordára cserélni, hiszen a merev vákuummatrac alatt a rugalmas ágyrácsnak nem sok értelme van és a deszka ágyborda meg csak 2 cm vastag.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: zsuzsi (#3066)
(#3066) zsuzsi
2018-02-01 15:55:32

Kedves Pálinkás Úr!
Hosszú évek óta végre egy új ágy vásárlására nyílott lehetőségem.Anyagi korlátozottság miatt elsősorban az olcsóbb megoldásokat kerestem.Így vettem egy ágykeretet,és ugyan ott egy ágyrácsot is.Egy másik kereskedésben,pedig egy vákum csomagolt matracot.Hazaérve,kibontva másnap elhelyezve azt láttam,hogy a 140 széles matrac nem illeszkedik a 140-es kerethez,kb két ujjnyival kisebb mint a keret.Esztétikailag csúnya, feltűnő,még az ágynemű sem takarja el a rést.Kipróbálva pedig a komplett ágyat azt éreztem,hogy az ágy, szélei felé lejt.Így olyan érzetet keltve,mintha kifele gurulnék.Szemmel látható,hogy az ágy közepe egy kicsit domború.Furcsa hogy a 17cm-es matrac kb két-három centire süllyed a keretbe.Nem volt még ilyen típusú ágyam,nem tudom mi lehet a probléma?Szerencsére,mindent vissza vesz a kereskedés,de nekem attól még nincs ágyam .Nem tudom mi tévő legyek?Segítségét köszönöm,Zsuzsi !

(#3065) matracguru
2018-01-28 06:35:55

Kedves Oby,

amennyiben két azonos típusú csak eltérő komfortú matracot egy közöt matrachuzatba teszünk, akkor a két matrac a találkozásnál hatalmasat tapad. Ez nem azt jelenti, hogy erőszakkal nem tudok a két hab közé benyomni valamit (könyök, térd, stb) hanem azt, hogy normál használat mellett nem lehet megérezni, hogy az egyben matrachuzat alatt két különálló matracmag van. Van olyan termékünk (Ceriflex Levander) ahol van visszavásárlási garancia. A többi termék esetében ezt nem szerettük volna beépíteni az árba, így visszavásárlás helyett inkább a kedvezőbb fogyasztói árra és a megfelelő tanácsadás melletti legmegfelelőbb matrac megtalálására fókuszálunk közösen Vásárlóinkkal.

A 4 éves korosztály számára továbbra is a Junior Vital vagy Junior Vital Premium matracokat találom ár-érték arányban a legmegfelelőbb választásnak. Ez nem azt jelenti, hogy a Junior Vital matracoknál nem lehet jobbat kapni inkább azt, hogy nem nagyon érdemes drágább termékben gondolkozni, csillivilli 5-7 zónás matracokat vásárolni gyermekünknek, hanem azt, hogy nem sok értelme van. A testmagasság és a testsúly növekedésével később olyan kiskamasz korban úgyis szükség lesz egy másik komolyabb matracra, aminek az előnyeit majd abban a korban ki is lehet használni.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: OBY (#3064)
(#3064) OBY
2018-01-27 21:51:57

Kedves Pálinkás Úr!
Párommal matracvásárlást tervezünk. Ágykeret mérete 180x200. Párom a puhább matracokat kedveli, míg én a félkeményet szeretem. Kisfiunk néha közöttünk alszik, ezért szeretnénk egy 180x200-as matracot a két 90x200-as helyett. Eddig memóriahabos matracot használtunk, ami már megérett a cserére, mert a memóriaréteg már nem funkcionál. Normál testalkatú 30-as pár vagyunk. Amennyiben két 90x200-as matracot közös matrachuzatba helyezünk, abban az esetben is fennáll az a probléma, hogy az ágy közepén fekve becsúszik az ember a két matrac közé?
Továbbá szeretnén a 4 éves kisfiunk számára megfelelő matracot vásárolni. Az ágykeret mérete 80x190. Tudna tanácsot adni, hogy milyen a legmegfelelőbb matrac gyermekek számára?
A weblapon látható matracok kipróbálására van lehetőség az üzletben? Amennyiben a megvásárolt matrac mégsem felel meg az elvárásainknak, akkor van lehetőség cserére?
Várom megtisztelő válaszát!
Üdvözlettel OBY

(#3063) Tamás
2018-01-25 11:08:00

Köszönöm László!

Megbeszélem a felségemmel és szerintem, ha járunk Pesten felkeresem.
Üdv.
Mózes Tamás

(#3062) matracguru
2018-01-24 19:43:52

Kedves Tamás,

persze a legjobb az lenne, ha egy szaküzletet fel lehetne keresni, ahol értenek hozzá és választék is van. Tapasztalatom szerint a hölgyek az egy kicsit lágyabb komfortot (nem puha) jobban kedvelik, általában alacsonyabb súlyban is vannak. A Signum Medium és Hard matracok rendelhetők akár egy nagy egybe matrachuzatba is. Minkettő különböző, mindkettő különböző két komfortoldallal. Emlékezőhab kategóriában ugyanezt a megoldást nyújtják a RelaXx SenZone Memory matracok. Amennyiben félreértettem valamit és más igények lennének, úgy kérem jelezze és fejtjük tovább a rejtvényt:-)

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Tamás (#3061)
(#3061) Tamás
2018-01-24 17:00:13

Tisztelt Szakértő!
Szeretnék vásárlási tanácsot kérni öntől , mert én nem igazán értek hozzá és nem tudok eligazodni a hatalmas kínálatban.
Inkább leírnám, hogy mit szeretnénk a feleségemmel.
Az ágy keretünkbe 160x200 as matrac kellene.
Jó lenne ,ha nem lenne nagyon puha de kemény sem.
Ha a feleségem nem ébredne fel, amikor én megfordulok, mert mozog a matrac. Talán fontos, hogy az 50 éveinkben járunk.
Minőségileg szeretnék jót vásárolni. Amit rá szánnánk összeg kb 150 000 Ft.
Esetleg a por allergiámra is ha jó lenne.
Várom válaszát előre is köszönettel.
Mózes Tamás

(#3060) matracguru
2018-01-23 19:40:07

Kedves Anita,

köszönöm szépen még egyszer az észrevételt és még egyszer szeretnék elnézést kérni a késedelmes elemcseréért. Remélem, hogy minden rendben lesz az ágykerettel. Közben utánanéztem és az eredeti megrendelésben 45 munkanap volt a szállítási határidő (Karácsony, szünet, évvége, megnövekedett mennyiség, stb okokból), tehát ca. mostanában kellene szállítanunk eredetileg az ágykeretet szemben a teljesített ca. 20 munkanappal. De ez minden igy most már, leljék örömüket a kicsit nehezen összeálló ágykerettel.

Bármilyen esetleges további probléma esetén továbbra is készséggel állok rendelkezésére!

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: D_Anita (#3059)
(#3059) D_Anita
2018-01-22 16:42:17

Kedves Laszlo!

Mivel en Onoktol vasaroltam, Onoktol varom a megoldast. Ha ezzel problemajuk van, ugy gondolom nem kellene ertekesitessel foglalkozniuk. Vasarlaskor sajnalatos modon nem kaptam meg a gyarto kozvetlen elerhetoseget. Nem az eredeti szallitasi hataridovel volt problemam, azzal tisztaban voltam. Igen, "egyedi" agyat kertunk, mivel a standard agyat +15% felarert pacoltattuk. Es igen, januar 2-en kulduk az elso "felhaborodott" e-mailt, hogy mikor tortenik a szallitas, mivel meg decemberberben telefonon azt az informaciot kaptuk, hogy a januar 2-ai heten tudjak szallitani nekunk a jo elemet es majd jelentkeznek a pontos idoponttal, majd ezutan senki nem keresett. Lehet On meg tudja oldani, hogy 30 perccel a kiszallitas elott hazaerjen, de en sajnos nem. Sajnalom, hogy kellemetlenseget okoztam Onnek, bar, kar, hogy azt nem sajnalja senki, hogy nekem milyen kellemetlen volt a december 19 ota eltelt idoszak, illetve, hogy az nem evidens, hogy az igert szallitasi idot tartsak, vagy ha nem, akkor minimum jellezzek es ne felhaborodjanak, amiert szeretnem megkapni, amit mar kifizettem. Engem az nem erdekel, hogy a garancias ugyekkel foglalkozo holgy nem tud egyeztetni a szallitoval, vagy elbeszelnek egymas mellett...Mint emlitettem, en Onoktol vasaroltam...Sajnalom, hogy a felhaborodasomat minden letezo formaban meg kellett osztanom, hogy vegre megkapjam a kifizetett termeket, de hogy egy kedves kollegajat idezzem az uzletbol, ez "nem egy 150 Ft-os wc-kefe"...

Ma megtortent a kiszallitas, reszemrol ezzel vege. Matracot mashol vasarolok.

Udvozlettel:
Daradics Anita

(#3058) matracguru
2018-01-20 14:41:21

Kedves Anita,

kicsit utánamentem a dolgoknak, csak a pontosság kedvéért:

- Önök rendeltek egy egyedi készítésű tömörfa ágyat november 17-én
- az ágykeretet december 16-án került kiszállításra
- egyedi gyártás esetén és Karácsony előtt a 4 hét szállítási határidőt teljesen elfogadhatónak gondolom, az ilyenkor szokásos egyedi tömörfa ágykeretek határidejéhez képest lényegesen gyorsabban érkezett meg Önökhöz, ennek mi is nagyon örültünk
- esztétikai hibát december 19-én bejelentették be ügyfélszolgálatunkon
- a bejelentést december 19-én továbbítottuk a gyártó felé és a jegyzőkönyvet is Önök felé
- az első felháborodott mailt január 2-én kaptuk Önöktől

Tekintettel az ünnepekre, az egyedi elem újragyártására és a szigetszentmiklósi kiszállítás és csere megszervezésére a kiszállítás és a csere időpontjában a gyártó és a szállító céggel történő egyeztetés után a múlt héten Önnel 01.22-ében állapodtak meg.

A teljes levelezés nálam van és úgy gondolom, hogy minden ügyintéző kollégánk mindent megtett azért, hogy Önök a lehető legrövidebb időn belül megkapják az ágykeret esztétikai hibás elemét. Tekintettel, hogy a gyártó külső beszállító, így a gyártó ígéretét mi is csak továbbítani tudjuk Önök felé, így az ebből adódó esetleges késedelmek -bár természetesen mi tartjuk a hátunkat- a gyártót terhelnék.

Természetesen amennyiben úgy gondolják, lehetőségük van Fogyasztóvédelemhez is fordulni, de egy 2018.01.18-án megbeszélt január 22-i kiszállítást követően írt 19-i panaszos bejegyzésével azt hiszem a Fogyasztóvédelem Békéltető Testülete sem fog tudni sokmindent kezdeni.

Bár a megbeszélt hétfői kiszállítással kapcsolatban is történhetnek még vis maior események, remélem, hogy a probléma az említett időpontban azonban megoldódik.


Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: D_Anita (#3047)
(#3057) matracguru
2018-01-19 19:51:45

Kedves Anita,

sajnálom ha kellemetlenséget okoztunk Önnek. Bekértem az üggyel kapcsolatos információkat, mihelyt minden információ a birtokomban lesz, azonnal válaszolok Önnek. Remélem a megbeszélt cserével minden rendben lesz. Kollégáim készséggel megadják Önnek az email címemet, de természetesen a fórum oldalunk a kérdések mellett az esetleges panaszoknak is rendelkezésére áll.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: D_Anita (#3047)
(#3047) D_Anita
2018-01-19 18:24:06

Kedves Laszlo!

Sejtettem, hogy torolni fogjak a bejegyzest, nehogy veletlenul mas leendo vasarlo is lassa, hogy milyen a garanciális ugyintezesuk.
Rendeles szama: D0865
Rendeles datuma: 2017.11.25. (IGEN, NOVEMBER, nem eliras!)
Vasarlo neve: Karagity Daniel.
Tegnap kaptunk egy e-mailt, miszerint MA tortenik a kiszallitas, es persze...TELJESEN FELESLEGES VARTUNK!!!!! Majd a nap vegen jelzik, hogy jovo hetfon, szerdan vagy penteken jonnek. MEGIS MIT KEPZELNEK MAGUKROL??????????????? Ha szeretne, nagyon szivesen atkuldom az ugyinteto holggyel valtott e-maileket. Illetve hetfon felveszem a kapcsolatot a fogyasztovedelemmel.
Amennyiben pedig problemaja van a stilusommal, javaslom, hogy daraljon le kb. 240 000 Ft-ot, majd toltson tobb, mint egy honapot a padlon alva es utana meglatjuk On mennyire "eloremutato" lenne.

Udv,
Daradics Anita

(#3046) matracguru
2018-01-18 15:51:40

Kedves Anita,

elnézését kérem, de a bejegyzését törölnöm kellett. Amennyiben vásárló nevével vagy inkognitó módban csak a megrendelés számával közli bejegyzését, úgy az esetlegesen nem megfelelően vagy nem megfelelő időn belül intézett garanciálios panasznak utána járok, megteszek mindent, hogy megoldódjon. E nélkül sajnos a panaszos bejegyzése sem előremutató, sem megoldást kereső sem pedig beazonosítható számomra.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

(#3038) matracguru
2018-01-18 05:41:19

Kedves L74,

sajnos ez nem ilyen egyszerű. Érdemes lenne egy kicsit utánaolvasni a matracoknak, a derékfájás lehetséges matracokkal összefüggő okainak hiszen több száz féle matrac közül kellene megtalálnunk egyet. Számít a súly, az életkor, a hozott komfortérzet, a testsúly-eloszlás, az egyes alapanyagok kizárása vagy előtérbe helkyezése, a matrac vastagsága, keménység, szóval: ez nem ilyen egyszerű.

Oldalunkon a tanácsok között is számtalan vásárlás előtti hasznos tanácsot talál, de az Alváskultúra blog oldalunkon is számtalan érdekes és fontos cikkel találkozhat.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: L74 (#3036)
(#3036) L74
2018-01-17 14:37:29

Tisztelt Címzett!
Sokat forgolódok, általában derékfájással kelek, a mostani matrac már hepe-hupás.
Milyen matracot ajánl?
Köszönöm!

(#3035) matracguru
2018-01-14 07:21:32

Kedves Kálmán,

ami a matrac méretét illeti én mindenkinek azt szoktam tanácsolni, hogy a standard méretek közül kellene a legnagyobbat választani, ami kényelmesen elfér és kényelmesen körbejárható még a hálószobában. A 180x200cm méret már egy meglehetősen tágas, kényelmes méret. Felnyitható ágyneműtartós ágyak közül jellemzően fenyő-, bükk- és kárpitoságyak közül lehet választani, ez leginkább ízlés és pénztárca kérdés lesz, hiszen míg a fenyő ágykeretek a kedvezőbb árkategóriába tartoznak, addig a bükkfa ágyak ca. 50%-kal magasabb áron kaphatók. Kárpitos ágyakba elég nagy a szórás úgy minőségben, mint árban, a mi választékunkban a közép árfekvésben található Life Sleep (Isbir) ágyai találhatók meg. A súlykülönbségre tekintettel lehet, hogy érdemes lenne olyan matracot választani, mi két különböző komfortoldallar rendelkezik és a 130kg sem fog ki rajta. Habmatracok és rugós matracok között is kevés ilyen termék van, de a Swiss Tech Dinamic és Dinamic+ matracok (akár egy nagy közös matrachuzatban) mindenképpen jó megoldás lehet, ha a költségkeret megengedi. Természetesen ennél nagyobb választék is rendelkezésre áll, mindenképpen érdemes lenne ellátogatni hozzánk vagy egy közeli szakkereskedésbe és addig próbálgatni a matracokat, amíg a legmegfelelőbbet meg nem találják.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Kálmán (#3034)
(#3034) Kálmán
2018-01-14 04:56:09

Tisztelt Guru.
Jelenleg egy 140x200-as franciaágyat használunk.Ehelyett szeretnénk méretben megfelelő nyitható,ágykeretet és hozzá olyan matracot ami gerincsérvesnek is jó.Mit tudna ajánlani?
Én 130kg vagyok a párom 100kg.válaszát előre is köszönöm
(#3033) matracguru
2018-01-10 15:49:37

Kedves Krisztián,

normál esetben az üzletben nagyobb tétel Selena Comfort van készleten, ami azonban folyamatosan változik. Mindenképpen az üzlet elérhetőségén érdemes előző nap vagy az indulás előtt ilyen esetben tájékozódni. Egyébként ha éppen nincs készleten, akkor egy kicsit arrébb a Váci úti központi raktárunkban hegyekben áll a matrac, esetleg ott is átvehető nyitvatartási időn belül.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Krisz (#3032)
(#3032) Krisz
2018-01-10 15:43:42

Üdv!

Érdeklődöm, hogy a Ceriflex Selena Comfort, Wool, vagy Levander típusokból az üzletben van-e raktáron "160 x 200" -as méretben. Vidékről mennénk nézelődni, de csak akkor , ha esetleg tudunk is azonnal vásárolni.

Üdv:
Váradi Krisztián
Szekszárd

(#3031) matracguru
2018-01-07 19:26:59

Kedves Kata,

normál esetben mindkét matrac ki van állítva és kipróbálható. A Hilding Ori Multi MedSil matracban hirtelen nem vagyok bizotos, hogy ki van állítva, többször hazaviszik kipróbálni is a matracokat. Érdemes lenne az üzlet elérhetőségein tájékozódni a látogatás előtt a próbálgatás előtt. A két matrac egyébként karakterében nagyon eltér egymástól. Hilding Ori Multi általában van készleten, több esetben a Dinamic matrac is, de természetesen ez is folyamatosan változik. Amennyiben nincsenek az említett termékek raktárkészleten, úgy ca. 3-4 hét a szállítási határidő.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Kata (#3029)
(#3029) Kata
2018-01-07 17:37:29

Üdvözletem, a Swiss Tech Dynamic habrugós matrac, valamint a Hilding Original Multi MedSil zsákrugós matrac érdekelne minket 180x200-as méretben. Lehet-e őket kipróbálni budapesi üzletükben, és melyiket milyen határidővel tudnák szállítani (van-e raktáron)? Köszönöm, B. Kata

(#3028) matracguru
2018-01-06 18:26:22

Kedves Judut,

sajnos webes megrendelés esetén a Ceriflex Levander matrac nem számolható el egészségpénztárra, eddig nem tudtuk elintézni a megfelelő dokumentációkat.
Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Judit (#3026)
(#3027) matracguru
2018-01-06 18:25:26

Kedves Eta,

babamatracok között háromféle termék található webáruházunkban: két kókusz és egy antiallergéén hideghab matrac. Eladási statisztikánk ca. 3 kókusz esik a 97 BabyCare matracra, hiszen a Babycare babamatrac hosszú évek óta jól bevált, népszerű, elérhető árfekvésű habmatrac.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Eta (#3025)
(#3026) Judit
2018-01-06 14:56:50

Kedves Matracguru,

érdeklődöm, hogy a Ceriflex Lavender matrac vásárolható-e egészségpénztárra webshopos vásárlásnál.
Köszönöm
Üdvözlettel
Judit

(#3025) Eta
2018-01-06 13:00:40

Kedves Matracguru!
Először a tanácsokat olvastam el milyen matracot válasszak leendő unokám részére a kókuszról sikeresen lebeszéltem magamat és akkor a termékek között szinte csak kókusz babamatracok vannak. Hogy van ez?Bizalmam kicsit megingott.

(#3024) matracguru
2018-01-05 14:41:48

Kedves Zsuzsa,

a Signum Hr Climatic alapvetően egy feszesebb, de mégis rugalmas matrac. Komfortra, kényelemre az eddigi Signum modelleknél valamivel lágyabb és sokkal rugalmasabb. A HR Climatic 50kg mellett várhatóan egy feszes, de nem túl kemény matrac lesz két különböző keménységű komfortoldallal.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: zsuzsa (#3023)
(#3023) zsuzsa
2018-01-05 12:01:40

Üdv! A kérdésem az lenne, hogy a Signum HR Climatic hideghab matrac egy 50kg-os ember számára kemény vagy félkemény?

Üdv,Zsuzsa

(#3022) matracguru
2017-12-29 07:52:52

Kedves Csenor,

én nem ismerem ezt a terméket, szerintem a márkát sem ismeri senki, de hátha jön válasz valakitől.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: csenor (#3020)
(#3020) csenor
2017-12-28 21:37:48

https://www.emag.hu/optirest-extra-vastag-luxus-memoriahab-fedomatrac-180x200x8-cm-orm1821sztn/pd/D16MR7BBM/?X-Search-Id=5bb98ef9b2c3faa2016e&X-Product-Id=17231296&X-Search-Page=1&X-Search-Position=3&X-Search-Action=view

Tudd erről a termékről valaki véleményt mondani? smiley

(#3019) matracguru
2017-12-24 07:29:44

Kedves Bekka,

nem ismerem részleteiben a termékeket, érdemes független oldalak írásaiba beleolvasgatni. Ilyen lehet pl. a Homár cikk is:

http://homar.blog.hu/tags/revotica

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Bekka (#3018)

Matrac fórum betekintő ablak

2023-09-20 07:12:37

Kedves Zoltán, pillangó nyitású ágyat még nem alakítottam át soha, így sajnos ebben ninc...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3640