Paplanok

R E G I S Z T R Á C I Ó  N É L K Ü L ! A MatracGuru matrac fórum célja egy részt, hogy az elmúlt 10 év tapasztalatával, hozzáértésével segítsünk Önnek eligazodni kis hazánk matrac-kínálatában. A fórum másik fontos feladata a tanácsadás, hogy minden érdeklődő a lehető leggyorsabban jusson minőségi válaszokhoz, azonnal használható szakértő szakmai tanácsokhoz. A MatracGuru matrac fórum mindenki számára elérhető és nyilvános, így a matrac és ágykeret területen szerzett felhasználói tapasztalatok közvetlenül is megoszthatók egymással a fórumot használók között. Mennyibe kerül egy jobb minőségű matrac? Melyik irány a helyes és az egészséges a matrac alapanyagok között? Mi az az egyedi méret és miért nem erőltetjük a kókusz matracokat? Kérdezzen nyugodtan bármit a matracoról!

 

A MatracGuru részéről a fórumban felmerülő kérdéseikre Pálinkás László matrac szakértő fog válaszolni Önöknek - reméljük hasznosan. Amennyiben Ön nem szeret fórum oldalakra írogatni, de mégis használható információra vágyik, úgy azt a tanácsok menüpontban található cikkek vagy az Alváskultúra blog vásárlási tanácsai között minden bizonnyal megtalálja majd. És még egyszer: köszönet minden MatracGuru Facebook  LIKE-ért!

» új hozzászólás írása «
Rendezettség:  


(#2558) dave
2017-01-03 21:28:47

Kedves László!
Matracvásárlás előtt állok és nekem eddig a Swisstech dynamic +-os matrac tetszik a legjobban,tervezem a matrac megvásárlását. Amit olvastam róla az pozitiv volt.Viszont a honlapon szerepel, hogy ágyrácsként a sima fenyő bordázat elegendő ezen matrac alá,de a kényelmi fokozat, valamint a hosszabb élettartam miatt ajánlatosabb rugalmas ágyráccsal alátámasztani a matracot. Számomra ez az információ ellentétes azzal ami szintén a honlapon található, hogy a milyen ágyrácsot válasszunk cimszó alatt megemliti, hogy rugalmas matrac alá fix,sima bordázat a megfelelő ugyanakkor nem ajánlatos rugalmas ágyrácsot alá helyezni. Akkor most melyik cikknek higgyek?Valóban lehet-e rugalmas ágyrácsot aláhelyezni?célszerű-e? Avagy csak pénzkidobás? Feltételezem a swisstech dynamic+ rugalmas matrac. várom szives válaszát,köszönöm.

(#2557) Tibi965
2017-01-03 13:54:03

Kedves László!
Matracot szeretnénk vásárolni, amit a hónap végéig, jövő hónap közepéig kell megoldanunk/ekkorra készül el az ágykeret/.
Nézelődtünk már itt-ott, de nem sikerült választani. Az interneten keresgélve találtam Önökre. Nagyon tetszik a választékuk, találtam is néhány darabot, amit szívesen kipróbálnék.
Gerincproblémáim vannak, ezért hideghab vagy memory lehet a megoldás. Most egy keménynek mondható ágyon négy centis fedőmatracot használunk. Ez elég jónak bizonyult. Mióta megvan a matrac/bő két éve/ nem volt komolyabb gond a derekammal, ami sok éve nem volt jellemző. Nem vagyunk nagy súlyúak és közel egy súlycsoportban vagyunk a párommal, 60 ill. 70 kg közelében. Ön mit tudna ajánlani, esetleg van e forgalmazójuk Nyíregyházán vagy környékén, ahol kipróbálási lehetőség lenne.
Előre is köszönöm a segítségét, üdvözlettel: Tibor

(#2556) matracguru
2016-12-31 18:30:51

Szia Perell,

ezt így nem mondanám... Minden esetre rugalmasabb. A memory is lehet kemény, de soha nem lehet rugalmas, pont ez benne a lényeg. A latex viszont egy nagyon rugalmas anyag.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: penell (#2555)
(#2555) penell
2016-12-31 10:25:12

Köszönöm.Akkor lényegében a classic oldal a keményebb.

(#2554) matracguru
2016-12-30 14:40:21

Kedves Penell,

őszintén: nem tudom. De normál esetben (és azért a Hilding eléggé tradicionális gyártó) a Classic oldalnak kell, hogy a laltex legyen és a másik a relax oldal.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: penell (#2551)
(#2553) matracguru
2016-12-30 14:38:48

Kedves Ivett,

a Signum Medium és Hard matracok mindenképpen két külön matracmagból állnak. Egy részt gyártás is így teszi lehetővé (bár a két különböző matracmagot össze lehetne ragasztani), más részt pedig mindkét matrac két-két különböző komfortoldalú, így a két külön matracmag a továbbiakban is külön-külön fordítható marad.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Ivett (#2550)
(#2551) penell
2016-12-30 08:45:18

Kedves László! Hilding Select Multi zsákrugós matrac ugye az kétoldalas és az egyik oldal az a Relax a másik a classic. Kérdésem melyik a Memory foam és latex komforthab oldal.

(#2550) Ivett
2016-12-29 20:48:39

Kedves László!

Köszönöm a válaszát! Azt szeretném kérdezni, hogy akkor egy huzatba tennének 2 kisebb matracot, egy Mediumot és egy Hardot, vagy ezt lehet "egybeöntve" is legyártani?

Köszönettel:
Ivett

(#2547) matracguru
2016-12-27 13:18:48

Kedves Ivett,

tudomásom szerint Debrecenben nem lehet jelenleg kipróbálni a matracokat. A Signum Medium és Hard matracok valóban jellemzően 80kg alatt és fölött szoktak jó párosítás lenni. Ez a két matracmag természetesen mehet egy nagy méretű matrachuzatba is, nem kell, hogy két külön matrac legyen. A Signum matracok sajnos jelenleg még egészségpénztárra nem elszámolhatók.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Ivett (#2545)
(#2545) Ivett
2016-12-27 10:19:33

Kedves Matracguru!

Meg szeretném kérdezni, hogy Debrecenben van-e lehetőség kipróbálni a matracokat? Azt már eldöntöttük, hogy Relaxx Signum Dual Medium vagy Hard matracot szeretnénk, de így messziről nem sikerül dönteni:( olvastam, hogy 80 kg alatt, illetve felett másmilyenre van szükség, de én bőven alatta vagyok, a férjem meg felette. Illetve van még egy kis 23 kg-os is középen:)
Másik kérdésem, hogy EP-re elszámolható-e ez a matrac?

Válaszukat előre is köszönöm!

Üdvözlettel:
Ivett

(#2544) matracguru
2016-12-22 07:58:25

Kedves Zsófi,

én nem gondolnám, hogy sok garanciális probléma lenne a Hilding matracokkal. Sőt. Minden gyártónak vannak garanciális problémái ez sajnos elkerülhetetlen. Ennek a mértéke viszont nem mindegy. Mi ugye egy viszonylag nagy márkaválasztékot kínálunk, így a többi márkával is tudunk összehasonlítást végezni. Ebben az összehasonlításban a Hilding egyáltalán nem áll rossz helyen a maga nem egészen 1%-os garanciális rátájával. (Dunlopillo esetében a latex matracoknál -a világ talán legjobb latex matracai voltak- ez az érték olyan 3-4% körül volt)

A dolgot egyébként még tovább javítja, hogy a magyarországi választék az eddigi lengyel üzem helyett egy cseh üzemben készül még az eredetinél is jobb minőségben, jobb minőségű habokból. Én egyáltalán nem aggódnék ebben az esetben.

Végtelen hálás lennék, ha megírná nekem, hogy melyik üzletben voltak negatívabb tapasztalatai. Akár email-ben is megköszönném a palinkas (kukac) matracker (pont) hu mail címen.

Egyébként a két matrac keménységében eltér egymástól, amennyiben még egyszer próbálják a matracokat, úgy érdemes lenne ár csak a keménységre, a pontos formakövetésre és az egyenletes alátámasztásra figyelni és arra, hogy sehol ne érezzenek kellemetlen nyomást a testen a próba közben.

Szerencsés választást kívánok Önöknek!
Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Zsófi (#2543)
(#2543) Zsófi
2016-12-21 21:01:27

Kedves László,

megfogadtam tanácsát és nekiindultunk a matrac próbának. Úgy éreztük, hogy az üzletekben igazán szakértő és segítőkész eladókkal találkoztunk, akik segítségünkre voltak a választásban. A nagy kínálatot sikerült beszűkíteni három matracra, amiből kettő Hilding rugós matrac. Az egyik a hilding original multi med/sil, a másik pedig a hilding select multi. Innen már csak egy lépés hogy meglegyen a matrac, de ... az egyik üzletben ajánlotta az eladó a matracokat, a másik üzletben viszont igyekeztek lebeszélni róla, mivel állítólag sok a garanciális probléma. Kicsit elkedvetlenedtem, mert hogy merjünk így kiadni 100eft/matrac körüli összeget úgy, hogy ennyire ellentétes eladói véleményeket kaptunk róla. Nem szívesen járnánk úgy mint a mostani matraccal hogy csak a gond van vele. Tudna esetleg Ön véleményt mondani hogy mennyire megbízhatóak ezek a matracok?
Köszönöm segítségét.
Üdvözlettel:
Zsófia

(#2541) matracguru
2016-12-20 12:36:43

Kedves Zsolt

koszonom az infot, javitani fogjuk.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: karsai70 (#2540)
(#2540) karsai70
2016-12-20 10:04:58

Tisztelt Matracguru!
Köszönöm a szíves tájékoztatását.
A RelaXx T6 fedőmatrac antidecubitus felületi kialakítását az önök oldalán található termélleírásból vettem melyet idézve:

"A memory mag:
A különlegesen tiszta és minőségi alapanyagból készülő RelaXx memory fedőmatracok valóban minden igényt kielégítenek, amit egy fedőmatractól -felületjavítótól- elvárhat az ember. Centiről-centire követi a test minden ívét és hajlatát, egyenletesen eloszlatja az keményebb fekvőfelületek által okozott túlzott nyomáspontokat így tehermentesítve testünk minden matraccal érintkező négyzetcentiméterét. Az nyugat-európai minőségi 50kg/m3 sűrűségű emlékezőhab antidecubitus felületi kialakítása (tojástartó-minta) megnöveli a levegővel érintkező felület területét ezáltal gyorsabb szellőzést és kisebb felmelegedési értéket eredményez."

Tehát ha nincs tojástartó mintájú fedőmatrac a kínálatukban annak ellenére a termékleírásban még ez szerepel.
Köszönettel: K.Zsolt.

(#2539) matracguru
2016-12-18 20:48:12

Kedves Zsolt,

én utálom a sárdobálást, így ezt a részét most elkerülném. (és kihagynám az úthengerteszt-értelmetlenség, az ágyneműtartós ágyon ugrálás és egy sor alaptalan hülyeség megvilágítását). Fedőmatracok esetében a piramid vágás (tojástartó) esetén semmilyen antidecubitus hatás nem érvényesül. (hozzátenném: egyetlen hagyományos matrac sem alkalmas erre). Értelme, hogy a megnövelt felületnek köszönhetően gyorsabb párolgást eredményez. Ennyi. Persze vannak olyan tojástartó formára vágott fedőmatracok, ahol a túl szélsőséges amplitúdónak köszönhetően valóban már csak anyagspórolásról van szó. A RelaXx fedőmatrac már nagyon régóta nem tojástartó forma, hanem egy külön művelettel átstancolásra kerül a fedőmatrac.(lyukacsos lesz). Azt hizszem egyébként, hogy egyáltalán nincs tojástartó formájú fedőmatrac a választékunkban.

Az Aloe T60 egy Korall termék és bizonyos üzletekkel összefogva kizárólagosan nálunk kapható (ugyanabban az árban) a hagyományos 50kg/m^helyett 60kg/m3 sűrűségben.

És csak egy kis hab a tortára az Ön által idézett oldal egyik termékleírásából:

"A különleges Quick Wash technológiának köszönhetően huzatát két részben szedheti le, felső részét pedig 60 fokon moshatja ki, így a kétszemélyes méretek is beleférnek mosógépébe!"

50 éve készülnek ilyen matracok és MINDEN (99%) mosható matrachuzat erre alkalmas mindenféle quick marhaság nélkül.

"Amiben viszont minden matracot maga mögé utasít, az a szellőzés."

Olvastam már egy-két marhaságot, de ennél nagyobb hazugság csak kevés oldalon van. Szegény Dunlopillo Aerial, Curem Evopore HRC és szegény összes hagyományos HR hab matrac:-)


Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: karsai70 (#2538)
(#2538) karsai70
2016-12-18 20:34:56

Tisztelt Matracguru!
Fedőmatrac vásárlás előtt állok. A választásom a RelaXx T6 fedőmatracra esne de az antidecubitus felületi kialakítása (tojástartó-minta) miatt kissé idegenkedem a terméktől. Ennek alapja a neten fellelhető tanulmányok egyike miszerint:

"A memory fedőmatracok egyik legnagyobb okossága az úgynevezett tojástartó forma. Miről van szó? Egyszerű anyagspórolásról! Tökéletesen semmi értelme. Az egyetlen látható eredménye, hogy a 4cm névleges vastagságból egy kb. 2,5 centis tényleges vastagságú memory fedőmatracot kapunk.40 százalékkal kevesebb anyag és akár magasabb ár. Amit a kereskedő mond a tojástartóról:
Az eladó arra fogja felépíteni az érvelést, hogy a tojástartó formának köszönhetően egy tökéletesen szellőző rendszer jön létre. A levegő átjárja a memory réteget, így sokkal jobb alvásminőséget érhetünk el.
Minden mondának van alapja, így el kell ismernünk, hogy ennek is: a fedőmatracban tényleg van levegő. Azzal pótolták a memory réteget...:)
Az igazság valójában az, hogy hiába szellősebb a rendszer alapállapotban, ugyanis ráfekvéskor a levegőcsatornákból konkrétan semmi nem marad... Az igazi probléma nem is az a dologgal, hogy az eladó megpróbál ezzel érvelni, hanem, hogy a többségük el is hiszi, amit beszél!
Figyelem: még egyszer elmondjuk, a tojástartó forma egyedül a gyártó számára kecsegtet haszonnal, amikor a 40 százalékkal kevesebb anyagból készült vackát rásózza a gyanútlan vásárlókra!
A fedőmatrac vastagság abszolút érzésbeli különbséget jelent csak. Az igazi különbséget a sima felületű és az ún. tojástartó forma között kellene tapasztalnunk. De nem fogjuk, mivel ez a formázás saját súlyunk alatt tökéletesen el fog veszni! Bizony, hagyjuk meg a fedőmatrac légcsatornáitt a marketingeseknek
A fedőmatracoknál a tojástartó forma is csak egyvalamiben jelent különbséget: érzésben...
A fedőmatrac tojástartó szerű kialakítása csak optikai tuning!"

Ezen sorok olvasása után felmerűlt bennem a kérdés, hogy akkor tényleg mire is jó ez az úgynevezett "antidecubitus felületi kialakítás"? Tényleg "kevesebbet kaponék a pénzemért" amennyiben nem a sima felületűt választom? mint pl.:ALOE 60 T6.(Ez talán KORALL termék?) Ezzel kapcsolatban szeretném kikérni szakértői véleményét.

Köszönettel: K.Zsolt.

(#2537) matracguru
2016-12-10 12:57:19

Kedves Zsolt,

számtalan gyártónak számtalan terméke van, ami a kereskedésekben elérhető, de nem található meg a terméket gyártó márka honlapján. Ennek az az oka, hogy országonként, kereskedésenként eltérő vásárlói igények vannak, így nem lehet egy kijelölt szortimentet -egy-két kivételtől eltekintve- minden országban hatékonyan értékesíteni, mert sok esetben nem felelnek meg az adott orszák általános elvárásainak. Így gyártott pl. a Cardo Cardo a Jysk részére egy Good Night nevű matracot; így gyártat a Kika (valószínűleg az Optimoval egy Sleepmasters névre hallgató matraccsaládot.

Ezeket private level-nek hívják, gyakorlatilag egy gyártó által egyedi és kizárólagos megrendelésre készülő termék.

A memory-latex matracot egyébként próbáltam Olaszországban és a puhasága végett nem lehetne eladni Magyarországon.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Zsolt (#2536)
(#2535) Zsolt
2016-12-10 09:39:52

Kedves László!

Egy nagyon egyszerű kérdésem lenne Önhöz:A Ceriflex Energy Memory vákuum matrac miért nincs fent a gyártó olasz honlapján? Csak egy nagyon hasonlót találtam de azt Double Latex Memorynak hívják és annak mosható a huzata meg rendelkezik 7 komfort zónával.De lehet,hogy figyelmetlen voltam és rossz kategóriában kerestem.
Köszönöm a válaszát.

Tisztelettel: Domján Zsolt

(#2534) matracguru
2016-12-09 13:51:04

Kedves Zsófi,

a matracot Önöknek nem kell visszavinni. Amennyiben egy garanciális termék (garanciális vagy szavatosság van rá) meghaladja a tömegközlekedési eszközökön szállítható méretet, úgy a gyártónak/kereskedőnek kell arról gondoskodnia, hogy a termék odakerüljön ahova kell. Természetesen sem a gyártó sem pedig a kereskedő nem hozhatja Önöket indokolatlanul kényelmetlen helyzetbe, így én ragaszkodnék a bevizsgálás idejére egy minimum hasonló minőségű cserematrachoz (ugye nem alhatok heteken keresztül a földön)

Szerencsés esetben egy matracvásárlás úgy zajlik, hogy egy megfelelő szakkereskedésben a megfelelő és szakmailag felkészült tanácsadó segít kiválasztani a bemutatott termékek közül két-három szóba jöhető matracot és segít abban, hogy hogyan kell próbálni, hogy érdemes feküdni, mit kellene érezni, mint nem szabadna érezni. Amennyiben ezek teljesülnek és minden szempont/igény figyelembevételre kerül úgy majdnem 100% biztonsággal ki lehet választani a legmegfelelőbb matracot.

Ennek hiányában egy kicsit nehéz. Természetesen lehet rendelni a netről olyan matracot, ahol a termékhez van cseregarancia, pénz visszafizetési garancia. Ezeknek a termékeknek az árába jellemzően ez a szolgáltatás be szokott épülni. Több kereskedés ezt személyes megrendeléshez köti, Önnek kell a visszaszállításról gondoskodni, stb..

A legszerencsésebb tehát mégis csak egy megfelelő színvonalú és megfelelő termékválasztékkal rendelkező szakkereskedés lenne, vagy majdnem lutri módon megrendel az ember egy a számára leginkább szóba jöhető matracot -ami aztán valóban vagy jó lesz vagy nem.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Zsófi (#2533)
(#2533) Zsófi
2016-12-09 08:36:35

Kedves László!
Köszönöm válaszát.
Sajnos nem jutottam közelebb a megoldáshoz :-(
Ahol a matracot vettük ott azt mondták hogy vigyük vissza és elküldik bevizsgálásra.
A próbálást is értem, de megmondom őszintén jó pár matracot végig próbálva sok volt közülük ami ott az üzletben jónak tűnt. (mint ahogy a mostani is)
Hogy tudjuk kikerülni hogy megint úgy járjuk hogy kifizetünk egy csomó pénzt matracra és hiába derül ki akár két hét után hogy nem jó, nem tudjuk kicseréltetni?
Üdvözlettel:
Zsófi

(#2532) matracguru
2016-12-09 08:16:27

Kedves Péter,

intézem:-) Ha a matrac elérhető kipróbálásra vagy valahol elakadnék, akkor sikítok. Ehhez kellene egy email cím vagy valamilyen elérhetőség.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: pepe38 (#2530)
(#2531) matracguru
2016-12-09 08:14:27

Kedves Zsófi,

nem tudom, hogy a mostani matracukat hol vásárolták, de normális esetben még kellene tartania a garanciális időnek. Amennyiben ez így van, úgy én először garanciális problémaként visszamennék a kereskedésbe.

A RelaXx matracok esetében sajnos nincs cseregarancia, így sajnos nem áll módunkba visszavenni a matracot, amennyiben az nem megfelelő.

Matracokat -lehetőség szerint- próbálni kellene, mert nem attól lesz jó vagy megfelelő egy matrac, hogy jókat olvas róla az ember, hanem attól hogy Önnek/Önöknek minden szempontból megfelel.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Zsófi (#2529)
(#2530) pepe38
2016-12-08 21:26:10

Kedves László!

Köszönjük a lehetőséget, szeretnénk élni vele. Mivel már hónapok óta keresgélünk, ezt a pár hetet már kibírjuk. Január elején újra jelentkezem, hogy megbeszéljük a részleteket.
(Az a baj, hogy én pár kilóval fölötte vagyok, feleségem pedig pár kilóval alatta van a bűvös 80 kilónak. Milyen egyszerű lenne, ha én 120, feleségem pedig 60 lenne... :D )

Üdvözlettel:

Péter

(#2529) Zsófi
2016-12-08 18:35:37

Kedves László!

Le szeretnénk cserélni mostani matracunkat, ami négy éves, de már olyan mintha egy teknőben feküdne az ember. Nem alszunk jól, reggelente derék fájással mászunk ki az ágyból. Nagyon sok információt elolvastam a matracokról, de még így sem vagyok benne biztos hogy jól tudnék választani. Persze, elmegy az ember, kipróbálja, de a régi matracunk is kiváló volt a kipróbálás alatt, nem jött elő az a probléma amivel most bajlódunk. A mostani matrac előtt rugós matracot használtunk, az 17évig bírta. Ettől függetlenül a rugós matracról írtak elbizonytalanítottak. Végül hideghab matrac mellett döntenék, a Relax Signum jónak tűnik derékfájósaknak. Van e cserélési lehetőség, ha mégsem sikerül jól a választás?
Köszönöm válaszát.
Üdv:
Zsófi

(#2528) matracguru
2016-12-08 07:33:16

Kedves Péter,

sajnos Szombathely környékén nincs viszonteladó Partnerünk. Amennyiben nem sürgős a próba, úgy januárban meg tudom oldani, hogy lekerüljön egy-egy Signum matrac Szombathelyre egy kereskedésben, hogy kipróbálható legyen. Alapvetően az a legjellemzőbb, hogy 80kg alatt a Medium és 80kg fölött a Hard verzió szokott a legjobb lenni, de ez sem szentírás sajnos.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Pepe38 (#2527)
(#2527) Pepe38
2016-12-07 23:00:01

Kedves László!

Matracvásárlás előtt állunk. Hónapok óta keresem a lehetőségeket, olvasom a véleményeket a neten. Azt már eldöntöttem, hogy a RelaXx Signum Dual matracot vesszük, csak nem tudok választani a Hard és a Medium között. Szeretnénk kipróbálni. Szombathelyen vagy közelében hol van olyan partnerük, ahol ezt megtehetnénk?

Köszönettel:

Péter

(#2526) matracguru
2016-12-06 20:41:32

Kedves Diána,

normál esetben a Swiss Dream Exclusive Vario matracból üzletünkben van kiállítási darab, de kérném, hogy az aktuálisan kipróbálható választékról az üzletünk valamelyik elérhetőségén érdeklődjön. Köszönöm.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Diána (#2525)
(#2525) Diána
2016-12-06 10:14:55

Kedves László!

Swiss Dream Exlsive Vario matracot valahol ki tudom próbálni?

Köszönöm válaszát előre is!

Üdv.:
Diána

(#2524) matracguru
2016-12-03 12:54:35

Kedves Ancsi,

a Junior Vital matracok cél korosztálya ca. 3-12 vagy 4-14 éves kor. Ebben az felső életkorban majd érdemes lesz egy olyan matracra váltani (akár egy kicsit hamarabb is), amelyik majd nagykamasz-kisfelnőtt koráig megfelelő lesz.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Ancsi (#2523)
(#2523) Ancsi
2016-12-03 08:33:29

Kedves László!

Köszönöm gyors válaszát.
Milyen súlyhatárig lesz majd jó egyik vagy másik oldala a Junior Vital Premium matracnak?

Ancsi


Matrac fórum betekintő ablak

2023-09-20 07:12:37

Kedves Zoltán, pillangó nyitású ágyat még nem alakítottam át soha, így sajnos ebben ninc...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3640