R E G I S Z T R Á C I Ó  N É L K Ü L ! A MatracGuru matrac fórum célja egy részt, hogy az elmúlt 10 év tapasztalatával, hozzáértésével segítsünk Önnek eligazodni kis hazánk matrac-kínálatában. A fórum másik fontos feladata a tanácsadás, hogy minden érdeklődő a lehető leggyorsabban jusson minőségi válaszokhoz, azonnal használható szakértő szakmai tanácsokhoz. A MatracGuru matrac fórum mindenki számára elérhető és nyilvános, így a matrac és ágykeret területen szerzett felhasználói tapasztalatok közvetlenül is megoszthatók egymással a fórumot használók között. Mennyibe kerül egy jobb minőségű matrac? Melyik irány a helyes és az egészséges a matrac alapanyagok között? Mi az az egyedi méret és miért nem erőltetjük a kókusz matracokat? Kérdezzen nyugodtan bármit a matracoról!

 

A MatracGuru részéről a fórumban felmerülő kérdéseikre Pálinkás László matrac szakértő fog válaszolni Önöknek - reméljük hasznosan. Amennyiben Ön nem szeret fórum oldalakra írogatni, de mégis használható információra vágyik, úgy azt a tanácsok menüpontban található cikkek vagy az Alváskultúra blog vásárlási tanácsai között minden bizonnyal megtalálja majd. És még egyszer: köszönet minden MatracGuru Facebook  LIKE-ért!

» új hozzászólás írása «
Rendezettség:  


(#1505) Dzsana
2015-01-23 23:01:41

Továbbítottam még egyszer, lehet, hogy levélszemétként kezelte a levelezője.

(#1504) matracguru
2015-01-23 22:20:26

Kedves Dzsana,

mostanáig nem kaptam emailt Öntől, Kerberosz levele viszont megérkezett, tehát valahol máshol lehet a hiba.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Dzsana (#1503)
(#1503) Dzsana
2015-01-23 20:37:02

Kedves László! Én is köszönöm az eddigi önzetlen segítségét, pont ebben a témában írtam Önnek e-mailt. Ha jól értem, akkor a rugós matracnak nem is kell alulról szellőzés. A régi ágy átalakításával kapcsolatban írtam Önnek ma egy e-mailt, ha esetleg lesz egy kis ideje, tudna segíteni benne? Előre is köszönettel: Dzsana

(#1502) kerberosz
2015-01-23 18:31:31

Tisztelt László,

köszönöm gyors, kimerítő, s egyben számomra megnyugtató válaszát.
(Józan paraszti ésszel gondolkozva, én is ilyesfajta eredményt vártam.)
Teszi mindezt számomra felfoghatatlan módon teljesen ingyen, önzetlenül.
Lenne egy-két kereskedőnek, eladónak mit tanulnia Öntől. Hosszútávú üzletpolitika!!!
Ha Pesten járok mindenképp meglátogatom az üzletét, attól függetlenül, hogy most egyelőre nem tervezem matrac vásárlását. Aztán ki tudja...


Remélem sok örömöt, és nyugodt éjszakát hoz nekünk az új "szerzemény".
Megy az e-mail matracvásárlásom kálváriájáról.
Legmélyebb tisztelettel: kerberosz

(#1501) matracguru
2015-01-23 17:31:31

Kedves Kerberosz,

én eddig is határozottan azt az álláspontot képviseltem, hogy rugós matracok alá a fix alátámasztás való. Szerintem a rugó egy statikus szerkezet. Van egy "talpa" ami szerencsés esettben vízszintes alátámasztást kap ás nem mozdul el semerre. Így a rugótesteknek lehetőségük van, hogy függőlegesen mozduljanak el és egyenletes, függőleges tengelyen átmenően mozoghassanak. Abban a pillanatban, amikor a vízszintesből kimozdítom a rugótestek talpát a függőlegesen fentről érkező terhelést nem a legoptimálisabb módon nyeli el a zsákrugó (bonell rugó). Szerintem ez egyszerű fizika. Természetesen pl. Németországban eladnak -sőt javasolnak- rugalmas ágyrácsot a zsákrugós matracokhoz is, az árbevétel az árbevétel alapon.

De tételezzük fel, hogy nincs igazam, hogy ez az egész amit fent összehordtam megkérdőjelezhető vagy egyenesen nem igaz. Akkor is van egy 25cm vastag matracunk, ahol a teljes teherhordást, formakövetést, alátámasztást a matrac fogja viselni, és ha rátennénk egy rugalmas ágyrácsra és alulról megfigyelnénk az ágyrácsot, amikor a matrac terhelést kap ca. azt tapasztalnánk, hogy a lécek egyáltalán nem mozdulnak meg vagy ha el is mozdulnak akkor is több (sok) léc egyszerre és csak nagyon kis mértékben, közel sem annyira, hogy annak bármilyen ergonómiai szerepe lenne vagy közrejátszhatna a további formakövetésben.

Szerintem minden újat meg kell szokni egy kicsit, a jót persze könnyebb. A hason fekvésnél persze még a háton fekvés is sokkal jobb, egészségesebb (talán a horkolás lehet egy rizikófaktor). Egy új közeg megszokásához akár hetek is kellhetnek, így szerintem nincs semmi ok az aggodalomra, bár hosszú távon az oldat fekvés lényegesen szerencsésebb alvási pozíció lenne.

Az említett ágykeret rendelés viszont engem személy szerint érdekelne, ha nem tartozik a fórum témái közé, akkor emailben is szívesen venném ha megosztaná velem ha esetleg valami rossz tapasztalat volt.

palinkas@matracker.hu

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

(#1499) kerberosz
2015-01-23 15:11:59

Tisztelt László!!!

Kérdésem az lenne, hogy milyen ágyrácsot ajánl a Hilding Individuality Multi Pocket 180x200-as matrac alá. A kereskedésben ahol vettük a matracot rugósat mondtak, a gari jegyen is az van, aki kihozta fixet mondott, és a neten is azt olvastam, hogy rugós matrac alá nem kell rugós rács!? Hogy is van ez???
Az ágyat máshol rendeltük (ez egy külön történet, hogy miért), ágyneműtartós fix ágyráccsal. Széles fenyődeszka, közte kevés réssel.
Most még tudnánk rajta változtatni. Egyelőre a földön van a matrac, száraz helyen,így használjuk átmenetileg, érzésben más lehet rugós rácson?
Páromnak keménynek tűnik a matrac, ezen változtatna a rugós rács?
Eddig csak "lom" ágyakon matracokon, aludtunk, lehet, hogy hülyén hangzik, de kell szokni az új matracot??? Én eddig mindig hason aludtam, az új matracon háton ébredek, alszom nagyon furcsa, ez normális?
Válaszát előre is köszönöm.

Tisztelettel: kerberosz

(#1498) matracguru
2015-01-23 08:48:04

Kedves Dzsana,

a matrac teljesen szubjektív. Én pl. egy nagyon lágy matracon alszom, ahhoz képest mindkét matrac a beton keménységet jelenti nekem, de ez természetesen egyedi igény, egyedi kényelem érzet. Mindenképpen azt a matracot érdemes választani, amelyet a próbálások során kényelmesebbnek érez az ember, ahol érzi, hogy jól tartja a matrac, de még nem annyira kemény, hogy pl. oldalt fekve kényelmetlen lenne, elnyomná a vállát.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Dzsana (#1496)
(#1497) matracguru
2015-01-23 08:45:23

Kedves Károly,

tapasztalatok szerint egy megfelelő minőségű 4cm vastag fedőmatrac már jelentős komfort-érzet változást hoz, sokkal kényelmesebb lesz tőle a matrac. A 6cm vastagságnál már fennáll a veszély, hogy túl süppedékeny lesz, túl mélyre "merül" a matracban az ember, beleragadós, megfordulni nehézkes lesz. Érdemes lenne keresni egy kereskedést, ahol a Rottex Fresh 4MFK matrac ki van állítva és gyakorlatilag a saját matracon lehetne próbálgatni a fedőmatracot, hogy a legideálisabb vastagságot megtalálja az ember.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Károly (#1484)
(#1496) Dzsana
2015-01-22 15:08:28

Kedves László!

Köszönöm a válaszát, nagy nehezen megtaláltam Károlyunk ámokfutása közepette. :-)). Mit értünk az alatt, hogy feszes? A keménységét, hogy mennyire lapul be alattunk? Pont ez a dilemmám, hogy a két zsákrugós közül a konfor 5 pocket zone-t tartom kényelmesebbnek, A Billerbeck ehhez képest keménynek tűnik, de a medium oldala ennek ellenére kényelmes. A Konfor jobban felveszi a testem alakját, és jobb érzés is benne feküdni. Ez nem baj, hogy ennyire puha? Érdekes, mert ha jól értem, Ön még ezt is keménynek találja! A habos szivacsokat kizártam, nincs bizalmam hozzájuk, valahogy úgy vagyok vele, hogy egy matracba kell rugó. :-) Köszönettel: Dzsana

(#1484) Károly
2015-01-22 09:30:01

Tisztelt Pálinkás Ur!
Én általában oldalt 65% háton 35% arányban fekszem. A matracom Rottex Fresh 4MFK habmatrac ami számomra egy kicsit kemény, a heterogén memory réteg nem eléggé puha számomra, ezért memory fedőmatrac beszerzésén gondolkodom. A kérdésem az, hogy 4 vagy 6 cm vastagságút vegyek? Én 100 kg míg a feleségem 80 kg. A feleségem számára a matrac keménysége elfogadható. Méret 180X200.
Köszönöm válaszát.

(#1483) matracguru
2015-01-22 06:07:51

Kedves Dzsana,

ezekre így nagyon nehéz válaszolni, hiszen mindegyik matrac mellett és ellen is szól valami és ezeket mind-mind felülírhatja egy személyes próba, a saját kényelem érzet és az egyedi elvárások egy matraccal szemben. A zsákrugós matracok közül a Pocket 5 zone matrac nekem egy kicsit feszes, formakövetésben, lágységban, kényelemben nekem személyesen a Ceriflex Pocket Exclusive kényelmesebb, de hangsúlyoznám még egyszer, hogy ez egyáltalán nem lehet irányadó egy matrac kiválasztásánál. Kétségtelenül a zsákrugós matracoknál a Bahama Nova a legfeszesebb a 3 említett matrac közül, bár a Bahama Nova is mér két különböző komfortoldallal is rendelhető, a lágyabb oldala is mindkét előző matracnál feszesebb.

Szakmailag a kókuszt én ca. 10-15 éve ellenzem minden matracban, erről több cikkem is van a neten, sőt a kókusz hideghab, kókusz memory matracok szerintem egyenesen a szaklmailag nálam a rémálom termék kategóriába tartoznak. Ebben az esetben a Best Dream Memory Duet, a Ceriflex Energie Memory matracok mellett maradnék.Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Dzsana (#1482)
(#1482) Dzsana
2015-01-21 14:55:09

Kedves László! Kinéztem/kipróbáltam pár matracot, és szeretném kikérni a véleményét róluk, mert mind kényelmesnek tűnt. Ezek között gondolkodom: Konfort pocket 5 zone, Best Dream memory duett, Gumotex wellnes 2k hard illetve Billerbeck Bahama Nova. Két zsákrugós, és két memory matrac. Ön melyiket választaná a négy közül, és miért? Köszönettel: Dzsana

(#1481) bodorpetya73
2015-01-15 08:03:13

Köszönöm a segítségét.

(#1480) matracguru
2015-01-14 20:55:47

Kedves Bodorpetya73,

így nagyon nehéz lesz matracot választani. Légyszi olvassátok el a RelaXx matracokról szóló kis cikket, egy csomó fontos dolog van benne szerintem. RelaXx matracok és megoldások és a tanácsok menü alatt található az írás.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

(#1479) bodorpetya73
2015-01-14 14:13:02

A párommal mindketten hát és derékfájósak vagyunk,és max.100000 forintot tudunk matracra szánni.

(#1478) matracguru
2015-01-14 11:48:48

Kedves Bodorpetya73,

alapvetően a rugók csak nagyon ritkán szoktak eltörni egy-egy matracban, akkor viszont valóban rém kellemetlen. Rugós matracok esetében azonban a zsákrugós matracoknál ez egyáltalán nem fordulhat elő, soha egyetlen zsákrugó még a történelemben nem tört el és természeténél fogva nem is fog. Így gyakorlatilag a zsákrugós matracok lehetnek alternatívák. Amennyiben a rugós matracokat -zsákrugós matracokkal együtt- teljesen kizárjuk, akkor maradnak a rugó nélküli matracok, amelyek azonban még mindig nagyon sok külön csoportba rendezhetők. Hideghab matracok, memory foam matracok, latex matracok, latex kókusz, kókusz hideghab, hideghab kókusz-memory, stb...

A matrac egy kicsit bizalmi dolog is, ki kellene választani azt az alapanyag csoportot amelyben a legnagyobb bizalom alakul ki. Amennyiben ez meg van, úgy érdemes lenne tovább szűkíteni valamilyen szempont vagy szempontok szerint a kört, hiszen szinte mindegyik alapanyag csoportban több tucat termék található. Legyegyszerűbb ilyen szűkítés, amikor megpróbálom árban meghatározni a költségkeretet, magyarul, hogy mennyit vagyok hajlandó egy matracra szánni. Ez egy jelentős rosta lesz, hiszen egy sor termék kiesik majd a kategóriából. További szűkítási lehetőség például a keménység. Amennyiben pl. ha egy félkemény matracot keresünk átlagos testalkat mellett. Ilyenkor a puha/lágy matracok, a nagyon kemény matracok is egyből kiesnek. Lehet tovább szűrni utána gyártóra, matrac márkára, preferálni magyar gyártót vagy éppen ragaszkodni egy-egy ismertebb magyar vagy külföldi márkához.

Én Önnek -és felelősen szerintem más sem- ennyi információ alapján nem fogok tudni konkrét matrac típust javasolni, hiszen több száz szóba jöhető termékről beszélünk.

A legpontosabb megoldás, ha némi előtanulmány és szellemi felfegyverkezés után egy közeli matracboltban elkezd az ember matracokat próbálni, Persze nem lenne rossz ha ott valaki értene is hozzá, el tudná mondani, hogy mit kell vagy éppen mit nem szabad érezni a próbák során.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

(#1477) bodorpetya73
2015-01-14 11:24:09

Tistelt László!Matracvásárlással kapcsolatban kérném a tanácsát.200X180-as fenyőágyba ami farácsos,keresek matracot.Az előző matracunk rugós volt,de a rugók két helyen is eltörtek és kiállnak a matracból ezért kicsit félek a rugós matracoktól.Válaszát előre is köszönöm.

(#1476) matracguru
2015-01-14 10:32:12

Kedves Antoine 77,

mindkét matrac alsó fehér színű habja 30-as és a kétféle matracon két különböző hab alkotja a matrac másik ildalát (ugye a Medium és a Hard matrac is kétoldalas komfortú matrac) 35-ös és 38 as habokból áll ez az oldal, a nagyobb tömegsűrűség a Signum Dual Hard matracé.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

(#1475) Antoine77
2015-01-14 08:48:27

Tisztelt László!

Mi a különbség a Signum DUal Hard,és Medium között?
A leírásban nincsen különbség.
Milyen habsűrűsége van a ezeknek a matracoknak?
Üdv.,

Antoine77

(#1474) matracguru
2015-01-14 07:28:23

Kedves Antoine77,

ez a matrac eredetileg az Andante választákéban volt és miután az Andante tulajdonosa a Steinhof csoport megvásárolta a KIKA láncot és bezárták a Quattro Mobili üzleteket ezek a matracok is a KIKA áruházba kerültek és VIVIAN néven futnak és lényegesen olcsóbban meg lehet kapni a KIKA-ban. Esetleg érdemes lenne a Signum DUal Hard matracot megnézni, könnyedén lehet a Vivian matrac alternatívája. Sőt...


Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

(#1473) Antoine77
2015-01-13 20:38:16

Tisztelt László!
Érdeklődnék,hogy ismeri e a Kentaur Soft hideg hab matracot?
Miskolcon találkoztam vele egy gyártónál 35kg/m3 sűrűségű hideg hab mag,7 zónás felület.Tudna e ajánlani e helyett valamit,ami kizárólag hideg habból áll 60.000 Ft ig 90cm es-t? 95 kg vagyok,és oldalamon alszok általában.
Előre is köszönöm szépen.

(#1472) matracguru
2015-01-11 19:22:36

Kedves Faja,

sajnos a Dunlopillo Aerial Senso Premium matrac megszűnt és nagyon hasonló utódmodellje sincs a választékban. Igazából az aktuális választék is homályos, ami biztos, hogy az Aerial Senso Luxus és az Aerial Senso Exclusive matracok még kaphatók. Az Aerial Senso Luxus vastagabb és egy kicsit lágyabb, az Aerial Senso Exclusive matracnak pedig csak az egyik oldalán van Aerial Senso emlékezőhab és ellentétben az előző két matracon található 4 illetva 6cm vastag rétegekkel (kétoldalas matrac), ezen a matracon csak az egyik oldalon van emlékezőhab és az pedig 5cm vastag. Érdemes lenne eljönni hozzánk és kipróbálni a Medical Concept Luxus matracot, nagyon jó tapasztalatok vannak és nagyon pozitív vásárlói visszajelzések érkeznek.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Faja (#1471)
(#1471) Faja
2015-01-10 19:39:03

Tisztelt Pálinkás Úr!

Az lenne a kérdésem, hogy a Dunlopllo matracok közül az Aerial Senso Premium matrac rendelhető-e még (én vettem már ilyet Önöktől pár évvel ezelőtt és nagyon meg vagyunk vele elégedve) és ha igen akkor ki van-e Önöknél állítva, kipróbálható-e a matrac.

Ha a matrac megszűnt, akkor esetleg milyen más hasonlóan jó minőségű matracot tud ajánlani a Dunlopillo matracok közül (vagy esetleg más is szóba jöhet)

Válaszát köszönöm:

Üdv.: Faja

(#1470) matracguru
2014-12-30 07:37:34

Kedves Zsolt,

biztos, hogy mindenben van igazság. Sajnos minden dolgot több oldalról is meg kellene világítani ahhoz, hogy tiszta képet lássunk. Valószínű, hogy a hideghabok sem a legegészségesebb alapanyagok a világon, viszont ha a túlzásoktól és a túlérzékeny reakcióktól eltekintünk, akkor egy általánosan és elérhető áron használható alapanyaghoz jutunk. Természetesen ez nem csak a memoryfoam alapanyagra vonatkozhat, hiszen a normál és hideghaboknak ugyanaz az alapanyaga, mint az emlékezőhabnak -egy-két plusz adalék kivételével.

Ebből a szempontból nézve viszont alig találunk olyan alapanyagot, amire bátran azt lehetne mondani, hogy semmilyen káros anyagot nem tartalmaz. Illetve ez nem igaz, hiszen a lószőr, a kapok és egy-két természetes állati anyag lehet károsanyag-mentes, viszont ember nincs aki ezt meg tudná fizetni, hiszen ezekkel az anyagokkal csak a top felső kategóriákban találkozunk. Minden egyéb matrac, még a rugós matracok is tartalmaznak habokat, főként hideghabokat. De ha csak a latexet vizsgáljuk meg jobban, akkor is azt látjuk, hogy java részt butadiénből áll, ami talán szintén nem a legkellemesebb anyag a világon. De lehetne eszmecserét folytatni a kókusz és a felhasznált rovarirtó szerekről, a matrachuzatok műszáljairól, stb.

A legtöbb a matraciparban felhasznált alapanyagnak van valamilyen igazolása, hogy károsanyag mentes, ilyen lehet éter haboknál a Certipur, textileknél ez az Ökotex Standard 100. Ezeket pl. a német fogyasztók (legyünk őszinték: nagyon háklis vásárlók) elfogadják és a hideghabok és a memóriahabos termékek eluralták a német piacot is. Ezerből egy alkalommal mi is találkozunk túlérzékenységgel, de ez bármi lehet: a matrachuzat illatától, a az ágykeretek lakkján át egészen a fenyő gyanta illatáig.

Másik fontos dolog lenne, hogy ki állapítja meg az egészségügyi határértékeket, milyen erős az adott terület lobbija, befolyása az adott országban. A határértékek tologatását már megtapasztaltuk többek között a vitaminok esetében is az RDA (ajánlott napi beviteli mennyiség) mesterséges leszállításával (lásd C-vitamin 69mg). Ez nyilvánvalóan szintén halálos mennyiség, mégsem ágál ellene senki. Hasonló zaftos kis történek a NutraSweet story is vagyis az aszpartám. Mindenbe tolják, mert olcsó és valahogyan csak eltussolódott, hogy rákkeltő lehet.

A matrac egy kicsit hit kérdése is és kompromisszumok sokasága jön létre, amíg az ember megtalálja a megfelelő matracot. Minden mellett van pro és kontra, így mindenkinek magának kell eldönteni, hogy melyik az a termék vagy alapanyag, amellyel kialakul a bizalma.

Természetesen a válaszom nem volt megnyugtató, hiszen nem is lehet 100%-ban az. Amennyiben gyártástechnológiával, káros anyag tartalommal vagy egyéb a hideghabokhoz kapcsolódó mélyebb és pontosabb szakmai választ szeretne kapni, úgy esetleg érdemes megkeresni Európa egyik legnagyobb habgyártó vállalatának a magyarországi gyáregységét Sajóbábonyban, megkérdezni az Eurofoam szakembereit.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Zsolt (#1469)
(#1469) Zsolt
2014-12-29 22:47:27

Kedves László!

Tud-e valamit a memory matracok egeszsegkarosito hatasarol? Az alabbi oldalon olastam errol:

http://archive.news.softpedia.com/news/Can-Your-Mattress-Kill-You-76887.shtml

(#1468) matracguru
2014-12-27 16:44:55

Kedves Katalin,

mindenképpen érdemes kipróbálni a matracokat vásárlás előtt, mert nagyon kis apróságokon is múlhat, hogy egy matrac hosszú távon kényelmes lesz-e vagy sem. Szeretettel várjuk Önöket.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Katalin (#1467)
(#1467) Katalin
2014-12-27 12:18:01

Kedves László!

Köszönöm válaszát, időközben vettünk egy Ceriflexet végül, ami viszont sajnos szintén túl kemény, úgyhogy valószínűleg bemegyünk személyesen egy matrac próbára.

Üdvözlettel,
Katalin

(#1466) matracguru
2014-12-24 18:21:00

Kedves Rajmund,

emailben lenne a legjobb, a palinkas@matracker.hu címen.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Rajmund (#1465)
(#1465) Rajmund
2014-12-24 16:04:34

Kedves László,

a személyes találkozóban benne vagyok, a jövőhéten már szeretném megvenni a matracot így akkor lenne a legjobb. Ön az üzletben van vagy hol keressem ?

(#1464) matracguru
2014-12-17 21:40:34

Kedves Sarolta,

bár néha vannak technikai problémáink, addig még senki nem maradt matrac nélkül. A nyomon követés sajna tényleg nem működik, ettől azonban a megrendelések aktívak. A termék jelenleg nincsen készleten és a januári indulást követően érkezik meg hozzánk, viszont semmi ok az aggodalomra, mihelyst megérkezik a matrac, azonnal értesíteni fogjuk és megszervezzük a kiszállítást a Móricz Zsigmond utca 84. címre. Várost szándékosan nem szerettem volna írni.

Remélem ez így kellően megnyugtató válasz. Tényleg semmi ok nincs az aggodalomra, kivétel talán az Ünnepek miatti leállás.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Saci74 (#1463)

Matrac fórum betekintő ablak

2019-02-15 14:17:08

Kedves Tera57, mindent figyelembe véve kétféle módon tudok segíteni Önnek. Vagy keresünk e...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3216