Paplanok

R E G I S Z T R Á C I Ó  N É L K Ü L ! A MatracGuru matrac fórum célja egy részt, hogy az elmúlt 10 év tapasztalatával, hozzáértésével segítsünk Önnek eligazodni kis hazánk matrac-kínálatában. A fórum másik fontos feladata a tanácsadás, hogy minden érdeklődő a lehető leggyorsabban jusson minőségi válaszokhoz, azonnal használható szakértő szakmai tanácsokhoz. A MatracGuru matrac fórum mindenki számára elérhető és nyilvános, így a matrac és ágykeret területen szerzett felhasználói tapasztalatok közvetlenül is megoszthatók egymással a fórumot használók között. Mennyibe kerül egy jobb minőségű matrac? Melyik irány a helyes és az egészséges a matrac alapanyagok között? Mi az az egyedi méret és miért nem erőltetjük a kókusz matracokat? Kérdezzen nyugodtan bármit a matracoról!

 

A MatracGuru részéről a fórumban felmerülő kérdéseikre Pálinkás László matrac szakértő fog válaszolni Önöknek - reméljük hasznosan. Amennyiben Ön nem szeret fórum oldalakra írogatni, de mégis használható információra vágyik, úgy azt a tanácsok menüpontban található cikkek vagy az Alváskultúra blog vásárlási tanácsai között minden bizonnyal megtalálja majd. És még egyszer: köszönet minden MatracGuru Facebook  LIKE-ért!

» új hozzászólás írása «
Rendezettség:  


(#1924) István
2015-11-16 20:31:48

Üdvözlöm.
A call center szolgáltatás valóban elérhető és jó megoldás lenne, ha meglévő megrendeléssekkel kapcsolatban is lehetne információt kapni.A kedves hölgy a vonal végén azonban ebben nem tud segíteni, azt tanácsolja, hívjuk a régi számot. ha esetleg nem veszik fel, akkor hívjam többször, előbb utóbb sikerül. Vagy nem,általában. Amikor már unalmassá válik,hogy soha nem elérhető az üzlet, befáradok személyesen és kíváncsiságból ott helyben megcsörgetem a megadott számot, vajon mi történik. Nagyjából semmi, az eladók intézik a dolgaikat, utána néznek a megrendelésemnek, miközben a telefon lehalkítva az asztalon vibrál és senki nem veszi fel.
A 9. hét várakozás valóban extrém, a 3-hoz viszonyítva mindenképp.
A D3735-ös rendelési számon probléma nélkül ellenőrizhető.

Ezt a hetet megvárom,hétfőn a rendelést visszamondom,köszönettel.

(#1923) matracguru
2015-11-16 15:54:41

Kedves Eszter,

többször említettük, itt a fórumban a nemrégi válaszok között is, hogy a RelaXx, Medical Concept, Swiss Dream és egy-két akciós matrac gyártásában csúszás van. A 9 hét extrém, ezt nem is értem, de a 4-5 hét sajnos most előfordul.

Mi továbbra is azon dolgozunk, hogy mindenki a lehető legrövidebb időn belül megkapja a termékét.

A matracguru telefonos elérhetőségét a megnövekedett vásárlói panaszok miatt bővítettük egy új telefonszámmal, amelyet egy külön telefonos ügyfélszolgálati kolléganő kezel hétköznap 10-18h között. Egészen biztos vagyok benne, hogy a központi telefonszám ebben az időszakban elérhető, egyéb esetekben pedig minden telefonon érdeklődő Vásárlónkat erről a számról visszahívunk.

Az eredeti 06 20 911 60 51 telefonszám továbbra is az üzletben maradt, a callcenteres bővítés ellenére azonban valóban lehetnek olyan időszakok, amikor egyetlen kollégánk sem tudja felvenni a telefont.

Az esetleges kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük és igyekszünk, hogy a lehető legrövidebb időn belül megérkezzenek a késedelmes matracok.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Esyter (#1921)
(#1922) István
2015-11-16 11:55:35

Üdvözlöm Eszter!

Négy hét várakozás nem kiemelkedően sok idő egy új matrac vásárlásánál, kérem legyen türelemmel. Én 9. hete várom a megrendelt matracot,eddig semmi hír, valószínűleg teljesen kézi készítésű, manufakturális körülmények között és az arany szálak beszövése rengeteg időt igényel...
Azon sem szabad csodálkozni, hogy a telefont nem veszik fel az üzletben, mert nagyon elfoglalt mindenki,egyébként pedig le van némítva a készülék így nem zavarja az eladókat.
Komolyra fordítva: a 3 hétre ígért matracom a 9. héten sem ért ide, pedig a leelőlegezésnél és a megrendelésnél szempont volt a szállítási határidő is.

Az üzlet nagy ritkán elérhető, a válaszok semmitmondóak, ezidáig egyetlen "elnézést kérünk"sem hangzott el.
Egy piacvezető cégnél nem értem ezt a fajta üzletpolitikát, remélhetőleg egyszer a tulajdonos is olvassa ezeket az észrevételeket és érdemben reagál rá...akár személyesen is szívesen feltenném Neki ezeket a kérdéseket, ha kapok egy elérhetőséget.

Előzmény: Esyter (#1921)
(#1921) Esyter
2015-11-16 10:07:44

Szeretnék érdeklődni, hogy miért nem válaszolnak az e-mail-emre és miért nem veszik fel egyik megadott telefonszámot se? Szeretnék érdeklődni egy 4 héttel ezelőtt leadott rendelésemmel kapcsolatban, de képtelen vagyok információt szerezni.

Köszönettel,

Eszter

(#1920) matracguru
2015-11-14 06:20:41

Kedves Évi,

sajnos a vidéki városok, még a megyeszékhelyek is nagyon szegényesen állnak matrac választékkal, matrac szaküzletekkel. Miskolcon a Szentpéteri Kapu 80 Art of Home. Cardo, Nanni, Yatas, Ceriflex, RelaXx, Swiss Dream matracok. Persze nem teljes választék, de már lehet keresgélni köztük.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Évi (#1919)
(#1919) Évi
2015-11-13 22:58:31

Kedves László!

Érdeklődnék hogy Miskolc vagy Debrecen környékén tud e olyan üzletet ahová érdemes elmenni mert lehet matracot próbálni? vagy a vidékieknek az internetes zsákbamacska mard ?
Köszönöm!

(#1918) matracguru
2015-11-13 06:38:56

Kedves Szabóné,

valóban rengeteg alapanyag, szerkezet, kivitel és matrac márka között lehet válogatni, ami nem minden esetben segítség a döntésben, de a bőséges választék legalább lehetővé teszi, hogy egy kis odafigyeléssel és türelemmel megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb matracot. Érdemes lenne felkeresni egy közeli matrac szakkereskedést ahol értenek is a matracokhoz vagy eljönni hozzánk a Matracguru üzletébe. A személyes tanácsadás és a szóba jöhető matracok próbálgatása a helyes matracvásárláshoz szinte elengedhetetlen, fennálló egészségügyi problémák esetén pedig kifejezetten javasolt, hogy szakértő segítséggel kerüljön a matrac kiválasztásra.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Andrea (#1917)
(#1917) Andrea
2015-11-12 23:04:11

Kedves László!
52 éves nő vagyok,sajnos porckorongsérvem van a nyakamnál és derék tájon is. Javasolták, hogy a régi, kifeküdt ágyamat cseréljem le egy jó minőségű ágybetétre.Főleg oldalt fekve és hason szoktam aludni. Olyan nagy a választék, hogy tényleg nem tudom, mi lenne nekem az ideális, ebben szeretném a segítségét kérni. Várom a válaszát!
Köszönettel! Szabóné

(#1916) matracguru
2015-11-12 20:01:14

Kedves Zoltán,

alapvetően 3 féle fedőmatracunk van. A normál és hagyományis 50kg/m3. A 60kg/m3 T4 és a RelaXx topper, ami ugyan szintén 50kg/m3 viszont át van stancolva, így egy kicsit jobban szellőzik. A 4cm vastagság jellemzően már elég szokott lenni, a 6cm sokaknak már nagyon süppedős, beleragadós érzés. Persze a legszerencsésebb az lenne, ha a Selena Comfort matracon az üzletben ki tudnák próbálni a fedőmatracokat.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Zoltán (#1915)
(#1915) Zoltán
2015-11-12 14:45:11

Kedves László!

Memóriahabos fedőmatrac vásárlásban szeretnék tanácsot kérni. Ceriflex Selena Comfort matracunk van, sokáig úgy tűnt, jó lesz, de néhány hónapja egyre erősödő nyak- és hátfájás miatt valamit váltani kellene. Egy 2 éves, kifogástalan állapotú matracot lecserélni óriási luxus, ezért gondoltam a fedőmatracra. Mit érdemes tudni az Önöknél kapható két matractípusról? Valamint érdemes 4 cm-es matracban gondolkodni, vagy az túl vékony?

(#1914) matracguru
2015-11-12 09:14:16

Kedves Réka,

párnát sajnos nem lehet így javasolni. Sajnos ugyanúgy próbálgatni kellene, mint annak idején a matracot. És lehetőség szerint azon a matracon (olyanon) próbálgatni, mint ami otthon is van és természetesen abban a pozícióban, ahogy aludni szokott általában. Lehet, hogy órákra is szükség lehet egy megfelelő párna kiválasztásához. Elég sok új típus érkezett emlékezőhabos párnákból is, a megszokottakon túl több új formánk is van.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Réka (#1913)
(#1913) Réka
2015-11-11 12:33:03

Kedves László!

Érdeklődni szeretnék, hogy melyik párnát javasolná a következő problémákkal. Nyakfájós vagyok (kiegyenesedett nyaki gerinc), de sajnos kizárólag háton képtelen vagyok aludni, több hetes próbálkozásaim ellenére, ezért az ú.n. "kontúrpárnák" nem jöttek be. Oldalt alszom, két kezem közé párnát téve, hogy a vállam "ne essen be", és remélvén, hogy megakadályozza, hogy hasra forduljak az éjszaka folyamán. Nem tudom, ez számít e bármit is a párna(méret) választásnál, de "kicsi" vagyok, nem szélesek a vállaim. A matracunk jó, bevált, Önöknél vásároltuk korábban.
Segítségét előre is hálásan köszönöm, mert hiába olvastam utána hogyan válasszunk párnát, képtelen vagyok dönteni a sok párna közül...:)
Üdvözlettel,
Réka

(#1912) matracguru
2015-11-11 05:32:05

Kedves Anna,

normál esetben BabyCare és Signum matracokat is tartunk készleten, de tekintettel a hirtelen megnövekedett forgalomra RelaXx matracok készletéből teljesen kifogytunk és az eddig tartott 2-3 hét szállítási határidő is kitolódott, jelenleg RelaXx matracok esetében olyan 4-5 hétre. Elméletileg a megnövelt gyártásnak köszönhetően ca. 2 héten belül utolérjük magunkat. A megrendelt termék beérkezéséről kollégáim tudnak Önnek pontos információval szolgálni. A RelaX Signum Hard és Medium termékek is ki vannak állítva az üzletünkben, tehát a matracok kipróbálhatók.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: anna (#1911)
(#1911) anna
2015-11-10 21:23:15

Kedves László! Megrendeltem a kollegájuk javaslatára a Relaxx Babycare 70x140-es matracot a webshopban. Érdeklődnék, hogy mikorra fog megérkezni, mikor vehetem át? A másik kérdésem pedig, hogy a Signum Dual Hard/medium van-e készleten Önöknél 160x200-as méretben ill. kipróbálható-e az üzletben, hogy eldöntsem, melyik lenne jó keménységű. Köszönöm előre is a válaszát! üdvözlettel, Anna

(#1910) matracguru
2015-11-06 15:22:27

Kedves Chilem,

Hilding Select Air matracból a 140-es méret készleten lévő 2 darabja sajnos már be van foglalva, a következő Hilding szállítmány ca. 4 hét múlva érkezik az országba.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: chilem (#1909)
(#1909) chilem
2015-11-06 13:55:09

1db Hilding Select AIR High Tech matrac-ot szeretnék, 140x200-as méretben.
A szállítási idő érdekelne.
üdvözlettel és köszönettel:
Cs.

(#1908) matracguru
2015-11-05 21:24:03

Kedves István,

kértem a kollégákat, hogy nézzenek utána a megrendelésnek, mert bár van egy kis csúszás, ennek ellenére a 8 hét indokolatlanul sok.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: István (#1907)
(#1907) István
2015-11-05 13:43:26

Köszönöm a válaszát. Így már teljesen érthető,hogy a megrendeléskor az üzletben igért 3 hét helyett, jelenleg a 8.hetet kezdve várunk a matrac leszállítására...talán karácsonyig ideér...

(#1906) matracguru
2015-11-05 11:10:52

Kedves István,

igen, a RelaXx matracok Magyarországon készülnek. Gyártásban van némi lemaradásunk jelenleg, így a megszokott készletről azonnal vagy 2-3 hét helyett sajnos érdemes most egy pár hétig ca. 4-5 héttel számolni.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: István (#1905)
(#1905) István
2015-11-04 21:50:30

Üdvözlöm!
A Relaxx matracok Magyarországon készülnek? megrendeléstől számítva mennyi idő alatt készül el? köszönettel Isván

(#1904) matracguru
2015-11-01 18:07:18

Kedves Adrienne,

természetesen a matracok zöméből rendelhető 90x190cm hosszúság is, így az említett RelaXx Signum matracokból is. A 90x200cm Signum matracok ára megegyezik a 90x200cm matracok árával. Saját gyártmányú termékek esetén szállítási határidőkkel sajnos nem állunk a legjobban, jelenleg a szokottnál egy kicsit tovább tart, míg a termék megérkezik majd.

Amennyiben Ön a kicsit lágyabb, félkemény matracokat kedveli, a férje pedig a kicsit feszesebbet, úgy esetleg érdemes lenne a Medium-Hard egy huzatban verzión elgondolkozni. Jellemzően a hölgyek és a 80kg alatti Vásárlóink a Medium termékek felé kacsingatnak jobban.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Adrienne (#1903)
(#1903) Adrienne
2015-11-01 10:44:14

Tisztelt Pálinkás úr!
Először is: 190cm hosszú matracot lehet rendelni Önöknél?
Ha igen, akkor aminek az ára konkrétan érdekelne, az 2x (80x190 cm) Relaxx Signum Dual Hard egy huzatban. És amúgy kipróbálható ez a fajta matrac valahol, illetve Ön szerint is jó lehetne nekünk? Per pillanat egy 160x190-es félkemény táskarugós matracon alszunk, amit én nagyon szeretek, de a férjemnek fáj tőle a dereka, mert besüpped a feneke. Válaszát előre is köszönöm és üdv

(#1902) Rami
2015-10-30 18:36:11

Kedves Pálinkás Úr!
Annyit írni, hogy NAGYON KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGÉT, túl elcsépelt és nem is fejezi ki, amit érzek! Az a gond, hogy ki sem tudom fejezni, nem tudom érzékeltetni igazán! Elképesztő profizmusról és EMBERSÉGRŐL tett tanubizonyságot! 5 perc alatt megoldott egy olyan problémát, amire más kereskedők maximum annyit reagáltak volna, hogy: sajnálom, de a beszállítók...
Komolyan mondom: nem hittem el, hogy ilyen hozzáállás is létezik.
Az biztos, hogy akinek csak tudom elmesélem ezt a történetet, mert -sajnos- ez ma már hihetetlen "kategória".
További sok sikert, jó egészséget kívánok!

Örök hálával gondolok Önre! :)

Üdvözlettel:

Rami

(#1901) Rami
2015-10-28 10:09:23

Köszönöm!
Azonnal írok.

Üdv:
Rami

(#1900) matracguru
2015-10-28 09:32:49

Kedves Rami,

emailben szívesen segítek vagy szintén emailben adok telefonszámot, ha úgy egyszerűbb.

palinkas@matracker.hu

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Rami (#1899)
(#1899) Rami
2015-10-28 09:25:25

Kedves Pálinkás Úr!
Kb 4 hete jártam az üzletében, - sajnos nem volt ott:( pedig nagyon bíztam benne, hogy segítségemre lesz a megfelelő ágy+matrac kiválasztásában :) - és rendeltem is. Időközben felmerült egy kis probléma, amiben csak Ön tudna segítségemre lenni. Hogy tudnám felvenni a kapcsolatot Önnel?
Segítségét előre is köszönöm!:)

Üdvözlettel:
egy vásárlója

(#1898) matracguru
2015-10-26 06:18:43

Kedves Zoltán,

a Signum matracok huzata körkörös cipzárral készül, egymástól szétválasztható a két huzatfél és külön-külön 40-60C°-on moshatók. A cipzár ugyan nem végzáras (leszalad a kocsi róla), viszont egy pici macerával természetesen összecipzárazható a száradás után ismét. Egy mosható matrachuzat a jövőben esetleg könnyítést jelentene a folyamatos higiénia fenntartásában.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

(#1897) matracguru
2015-10-26 06:16:08

Kedves Gábor,

a keresgélések és a matracpróbák során gyakorlatilag egy tisztulási folyamaton megyünk végig. Első ilyen az alapanyag, ez hamar letisztul, mint ahogyan Önöknél kiesett a rugós matrac valamilyen okból. Így kellene tenni a többi alapanyaggal is. A legnagyobb választékot a hideghab és a memory kategóriában lehet találni, itt el kellene dönteni, hogy akarunk-e egyáltalán memory matracot. Bár árban lejjebb lennénk a célzottnál, én a Signum matracokból a Hard verziót lehetőség szerint kipróbálnám, később egy fedőmatraccal igény szerint tupírozható a rendszer.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Gabor (#1894)
(#1896) matracguru
2015-10-26 06:12:25

Kedves Eszter,

a véletlenül kétszer elküldött bejegyzésének egyikét töröltem. A Signum matracok esetében mindig a színes oldal a nagyobb tömegsűrűség. Bár ezek az anyagok nagyobb fajsúllyal bírnak, a rugalmasságuk is nagyobb, így elképzelhető, hogy néha feszesebbnek érzi az ember. A Signum matracok fehér oldalai alacsonyabb fajsúllyal készülnek, viszont nem annyira rugalmasak.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Esyter (#1892)
(#1895) Palinkás Zoltán
2015-10-23 17:50:54

3 hónapja használjuk a signum dual hard 160x200cm matracot, az előző matrachoz képest tökéletes tartást ad. a hard oldal jobban tetszik (82kg)
észrevehető némi felpuhulas de jol tart, arra lennék kíváncsi higy a tencel huzatot milyen módszerrel szabad tisztítani? köszönöm szépen a segítséget!


Matrac fórum betekintő ablak

2024-04-19 09:50:10

Üdvözlöm ! Érdeklődnék, hogy egy áruházban vásárolt több rétegű 200*90-es matracot (nem...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3647