R E G I S Z T R Á C I Ó  N É L K Ü L ! A MatracGuru matrac fórum célja egy részt, hogy az elmúlt 10 év tapasztalatával, hozzáértésével segítsünk Önnek eligazodni kis hazánk matrac-kínálatában. A fórum másik fontos feladata a tanácsadás, hogy minden érdeklődő a lehető leggyorsabban jusson minőségi válaszokhoz, azonnal használható szakértő szakmai tanácsokhoz. A MatracGuru matrac fórum mindenki számára elérhető és nyilvános, így a matrac és ágykeret területen szerzett felhasználói tapasztalatok közvetlenül is megoszthatók egymással a fórumot használók között. Mennyibe kerül egy jobb minőségű matrac? Melyik irány a helyes és az egészséges a matrac alapanyagok között? Mi az az egyedi méret és miért nem erőltetjük a kókusz matracokat? Kérdezzen nyugodtan bármit a matracoról!

 

A MatracGuru részéről a fórumban felmerülő kérdéseikre Pálinkás László matrac szakértő fog válaszolni Önöknek - reméljük hasznosan. Amennyiben Ön nem szeret fórum oldalakra írogatni, de mégis használható információra vágyik, úgy azt a tanácsok menüpontban található cikkek vagy az Alváskultúra blog vásárlási tanácsai között minden bizonnyal megtalálja majd. És még egyszer: köszönet minden MatracGuru Facebook  LIKE-ért!

» új hozzászólás írása «
Rendezettség:  


(#1400) matracguru
2014-11-04 04:45:06

Kedves Krisztina,

valóban a megrendelt Anton földig érő ágyneműtartós ágykeret vonatkozásában megadott 6 hét november elsején lejárt, igyekszem utánajárni, hogy a héten meglegyen az ágykeret természetesen a SenZone Memory matraccal együtt. Kérném szépen még egy kis türelmét.

A Dózsa György úti üzletünkben a két Viktor kollégám mindent megtesz, hogy minden elvárásnak meg tudjunk felelni. A telefon nagyon sokan érdeklődnek, tanácsot adnak rajta, szervezik a kiszállításokat, tartják a beszállítókkal a kapcsolatot. Természetesen áru is érkezik, árut is visznek el és a Vásárlóknak is segíteni kell a matracválasztásban. Harmadik kollégánk csak a webáruházi megrendelésekkel foglalkozik egy külső telephelyen. Mindannyian tudjuk, hogy két kollégával a megszokott minőségben ez az üzlet már nem vihető, keressük a harmadik kollégát, sajnos azonban az elvárásainknak megfelelő munkatársat nem lehet csak úgy a szögről leakasztani.

Kérném szépen egy kicsit még a türelmét, igyekszünk a héten megoldani a megrendelt termékek érkeztetését és kiszállítását.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

(#1399) Krisztina
2014-11-03 22:58:20

Kedves Pálinkás úr,

Az előttem szólókhoz csatlakozva megrendelésemről szeretnék érdeklődni, amelynek (tájékoztató jellegű) házhozszállítási határideje vasárnap lejárt. Körülbelül 15x hívtam Önöket péntek óta a vezetékes számon, és ugyanennyiszer a mobilszámon is, amely néha foglalt, de amikor nem az, akkor sem veszi fel senki. Én is egy előttem szólóhoz hasonlóan csalásra kezdtem gyanakodni, de szerencsére megtaláltam ezt a fórumot, és látom, szállítási problémáik vannak. Ezzel együtt örültem volna, ha a telefonos keresésre is válaszolnak, az "eltűnésükkel" fejfájást okoztak.

Kérem, tájékoztasson a szept. 20-án történt, D2012 számú megrendelésről.

Köszönöm,
Krisztina

(#1398) matracguru
2014-11-03 21:35:33

Kedves Anita,

előljáróban higyje el nekem, hogy nem szándékosan húzzuk az időt és, hogy egy 160x200 méretű matrac esetében nem szeretnénk Önt 47 500 Forinttal becsapni, De még csak 475 000 Forinttal sem. Soha senkit nem csaptunk, nem károsítottunk meg. A szállítási késedelem legyen egy a becsapástól független kategória, hiszen ez nem minden esetben rajtunk múlik és az esetek többségében amit a beszállítóink ígérnek, azt tudjuk -némi rátartással- tovább ígérni. Engedje meg, hogy holnap utána nézzek pontosan, hogy mi is történhetett az Ön megrendelésével.

Ami nagyon gyanús így első ránézésre, hogy a matracguru.hu ezelőtt két hónappal állt át a bankkártyás fizetési lehetőségre és az ilyen megrendeléseket a rendszer egy külön mappában tárolja le, nem az összes megrendeléssel együtt kezeli. Ettől függetlenül a megrendelés el kellett hogy jusson hozzánk emailben is, mint az összes többi megrendelés is.

Kérnék szépen egy kis türelmet.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: HTA (#1397)
(#1397) HTA
2014-11-03 19:06:22

Tisztelt Pálinkás Úr!

Ezúton szeretnék érdeklődni a 09.12-én megrendelt és ki is fizetett, 1640 rendelési számon nyilvántartott megrendelésem után. Lassan két hónapja kifizettem a terméket, de a mai napig nem kaptam sem matracot, sem pénzt vissza, sem pedig tájékoztatást.

Csatlakozva a korábbi hozzászólókhoz, én sem tudom utolérni más módon a céget, telefont nem veszik fel, e-mailre nem érkezik válasz. :-(

Sok mindent meg tudok érteni de azt, hogy a cég homokba dugja a fejét és semmilyen megkeresésre nem reagál, azt sajnos nem.

Amennyiben péntekig nem érkezik valamiféle válasz Önöktől, kénytelen leszek a Nemzeti Fogyasztóvédelemi Hatósághoz fordulni. Így, mindenféle tájékoztatás hiányában kezd az ügylet erősen a "csalás" kategória felé tendálni.

Üdvözlettel:
HTA

(#1396) matracguru
2014-11-03 13:11:00

Kedves Ádám!

A RelaXx termékek esetében sajnos mindenkinek problémája volt -legyen az bármelyik webáruház is-, tekintettel, hogy a RelaXx matracok huzatát képező Tence szövetben volt fennakadás. A gyártás azóta beindult (ez érintette a Junior Vital Premium, RelaXx Sugnum és SenZone Memory matracokat egyaránt), folyamatosan érkeznek a matracok. A gyártás információja alapján a matrac a jövő héten érkezik csak be. Köszönjük szíves türelmét, tényleg igyekszünk a lehető leggyorsabban megoldani, hogy a megrendelt matracot mielőbb megkapják.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: gadam (#1395)
(#1395) gadam
2014-11-03 12:30:25

T.Pálinkás úr!
Mivel a megadott telefon elérhetőségeken soha senki nem veszi fel ,az email-re nem válaszolnak, ezért ezúton érdeklődnék a X.7.-én megrendelt és kifizetett D2093 sz. megrendelésem állapotáról. Az ígéret a szállításra a megrendeléskor 2-3 hét volt, de már a 3 hét is eltelt és sehol semmi.(A matracpostánál 5 napra, a matracxxl nél 14 napra hirdetik a kiszállítást a megrendelt termékemnél)


(#1394) matracguru
2014-10-31 18:36:59

Kedves Katalin,

örülök, hogy megérkezett a terméke (legalábbis legutolsó információm szerint). Sajnos a 7 zónára stancolt RelaXx fedőmatracok alapanyaga Cseh országból jön, így amikor a lépés nem jól jön ki, akkor egy kicsit megcsúsznak a dolgok. Remélem, hogy a fedőmatraccal meg lesz elégedve és megérte a kicsit több várakozást.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

(#1393) matracguru
2014-10-31 08:37:02

Kedves Katalin,

természetesen semmi nem mehet a minőség rovására és éppen ennek megtartása vagy visszaszerzése céljából kezdtük el az átalakítást. Intézkedem, hogy mindenképpen pontos választ kapjon a mai nap során, hogy pontosan hogy áll a megrendelése, mikor tudjuk teljesíteni megrendelését.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Kata (#1391)
(#1392) matracguru
2014-10-31 08:35:18

Kedves Atis,

A RelaXx Signum matracok évek óta bizonyítanak és a rugalmas ágyráccsal nagyon jó megoldás lehet. Fontos azonban, hogy a farugós ágyrács keresztlécei sűrűn legyenek, legyen legalább 26-28 keresztléc, különben a nagyon szellő lécezésű ágyrácsoknál belóg a matrac a lécek közé és lényegesen hamarabb megy tönkre.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Atis (#1389)
(#1391) Kata
2014-10-30 21:03:05

Tisztelt Pálinkás úr. Öt hete személyesen megrendelt matracunkat várjuk hiába. Sem telefonra, sem e-mailre nem reagálnak. Örülök hogy fejlődik a cégük, de kérem ne feledkezzen meg a vevoirol sem. A személyes latogataskor szerzett pozitív élmény már elégedetlenségbe váltott, egy telefont felvenni vagy mailre válaszolni alapvető elvaras Önök felé, azt hiszem. Kérem tajekoztasson a kiszállítás várható dátumáról; név Lévai Katalin, rendelés datuma 09.20.

(#1389) Atis
2014-10-30 13:50:50

Köszönöm a választ.

Az ágy már meg van, tehát a farugós ágyrács már adott.
Jelenleg is matracvédővel használom a meglévő matracom.

Nekem a hideghab matracok szimpatikusabbak.
Azok közül is a RelaXx® Signum Dual Hard-ot nézegetem most. Ez megfelelhet nekem?

Üdvözlettel:
Atis

(#1388) HKE
2014-10-30 13:36:14

Tisztelt Pálinkás Úr!

A rendelésünk azonosítója 1640. Megköszönnénk, ha a rendeléshez tartozó e-mail címen, vagy telefonszámon tudna érdemi információval szolgálni.

Köszönettel,

HKE

(#1387) matracguru
2014-10-30 04:19:28

Kedves Atis,

több helyen is szó van arról, hogy a hagyományos memóriahabos matracok légáteresztése nem a legjobb, hajlamos a melegedésre és a fülledésre, így az emlékezőhabos matracokat szerintem kilőhetjük. Amennyiben a pontatlan és merev formakövetése végett nem szeretnénk bonell rugós matracot, úgy egy kicsit a kör tovább szűkíthető és már csak a táskarugós és a hideghab matracok maradnak fent, mint két nagy alapanyag csoport. Ebben az árkategóriában zsákrugós matracok közül az új Ceriflex Pocket Exlusive, a Hilding Original Strong vagy egy kis ráhagyással még az IndiviDuality Multi Hard matrac is szóba jöhet éppen úgy, mint például a Billerbeck Bahama Nova matraca. Ezen Összes felsorolt zsákrugós matrac alá elegendő az olcsó fenyő ágyborda, nem kell a drágább rugalmas keresztléces farugós ágyrács.

Amennyiben hideghab matracokban gondolkodunk inkább, úgy szintén a Ceriflex matrac választékából a 22cm vastag és 140kg-ig terhelhető Selena Comfort vagy Wool Extra matracok is jó megoldások lehetnek annyi megjegyzéssel, hogy az izzadékonyság miatt ezeket a matracokat -és általában a fix huzatos matracokat- érdemes egy mosható matracvédővel kiegészíteni, ami nem egy jelentős költség, viszont az egyszerű le- felhúzás gyakoribb mosást eredményez és így egy nagyon könnyen fenntartható higiéniát nyújt.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Atis (#1385)
(#1385) Atis
2014-10-29 21:43:12

Tisztelt Pálinkás Úr,

A segítségét szeretném kérni matracválasztáshoz.

90x200cm ágykeretbe szeretnék matracot, léces ágyráccsal
én kb.120kg és 180cm vagyok, általában háton fekve alszom és elég izzadós vagyok
kb.80000HUF-ot tervezek matracra költeni

Válaszát előre is köszönöm.
Üdvözlettel:
Atis

(#1384) matracguru
2014-10-29 19:36:46

Kedves HKE,

elnézést kérünk, ha bármilyen fennakadást okoztunk Önnek, biztos vagyok benne, hogy egyetlen kollégánk felől sem volt szándékos. A Matracguru Dózsa György úti szaküzletének a forgalma, az átmenő áruk mennyisége a közel múltban elérte azt a kritikus határt, amikor már a megérkező áruk befogadására és kiszállítására is kevés volt a hely, így egy szervezeti váltással egy központi raktárba költözött a webáruház és ezzel együtt a logisztika egy jelentős része is. Természetesen ezt próbáltuk észrevétlenül tenni, ez sajnos nem minden esetben sikerült. Aki bejön a Dózsa György úti üzletünkbe az még most is matrac hátán matracot talál, ezt szeretnénk az elkövetkezendő pár hétben még normalizálni.

Sajnos a megadott információk alapján nem tudok Önnek segíteni, hogy mielőbb megkaphassa a megrendelését; egy megrendelésszám vagy egy név nagyon sokat segítene.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: HKE (#1383)
(#1383) HKE
2014-10-29 16:43:31

Tisztelt Pálinkás Úr!

Már nem igazán tudom milyen csatornán tudnék még érdeklődni, így ide is beírom, hátha... A szeptember 12-én megrendelt és kifizetett matracunkról sehol nem tudunk informálódni, e-mail-re, telefonra (melyek az Ön aláírásában is fel vannak tüntetve) nem válaszol senki (az első visszajelzés alapján a szállítási határidő 4 hét lett volna).
Ezt finoman szólva sem tartjuk túl vevőbarát hozzáállásnak. Kérném, hogy az illetékesek mielőbb vegyék fel velünk a kapcsolatot, vagy adjanak egy olyan elérhetőséget, ahol válaszol is valaki.

Köszönettel,

HKE

(#1382) matracguru
2014-10-28 20:26:27

Kedves Betti a Nanni és Yatas habmatracokat nem ismerem jól, hiszen mindkét márka leginkább a török bonellrugós és zsákrugós kategóriában volt meghatározóan jelen és csak az utóbbi időben, a habmatracok, memory foam matracok előretörésével jelentek meg szélesebb választékban ilyen típusú matracok a Nanni és a Yatas matrac választékában.

A Best Dream Memory Bamboo matrac egy viszonylag klasszikus összetételű 12+4 memory matrac egy teljesen általános Bamboo matrachuzattal. Amennyiben ismereteim engedik, úgy a huzat körkörös cipzáras és szétválasztható, így a nagyobb méretű matrachuzat egyik fele is kimosható. Hasonló termékek a RelaXx Memory Classic 12+4 vagy a Ceriflex 13+4 memóriahabos matracok is, de természetesen mindegyik egy kicsit különbözik komfortban egymástól. Az ismert memoryfoam hátrányok az összes felsorolt matrac típus esetében fennállnak.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Betti (#1380)
(#1381) matracguru
2014-10-28 20:20:21

Kedves Tibor,

remélem, hogy sikerül megtalálni a legmegfelelőbb matracot Önnek is. Bármilyen furcsa is egy bizonyos életkor fölött az alvás az egyik legmegfizethetőbb luxus lesz és a jó, pihentető és zavartalan alvás meg egy külön kihívássá válik. Könnyen elaludni, nem megébredni és agyalni, fájdalmak nélkül ébredni sokszor igazi kihívás:-)

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Tibor47 (#1379)
(#1380) Betti
2014-10-28 15:24:47

Kedves László!
Matraccsere előtt állunk éppen. Nehéz a döntés. Próba alapján a Best Dream Memory Bamboo matraca szimpatikus. Az olvasottak is elég jók. Érdekelne, hogy van e esetleg valami negatívuma, pl. rossz szellőzés, huzata belefér e egy átlagos mosógépbe vagy tisztíttatni kell? Ajánlana e esetleg minőségben és árban hasonló jó minőségű matracot? Ismeri e esetleg a Nanni cég matracait? Hasonlóan kényelmesnek tűnt, mint a Best Dream. Válaszát előre is köszönöm.
Betti

(#1379) Tibor47
2014-10-28 12:02:38

Kedves László!

Ön valóban tanácsot ad, nem feltétlenül eladni akar. Én is ilyen vagyok a magam szakterületén. Igaza van abban, hogy a mozgásszegény életmód, ülő- vagy állómunka, folyamatos tónusban tartja pl. a hát izmait. És ez nagyon rossz. Nem azt várom az új matractól, hogy mindez egycsapásra eltűnjön, csak azt, hogy legalább az éjszakáim legyenek nyugalomban. Ha már a nappalaimon nem uralkodhatok. Akceptálom anatómiai ismereteit.

Köszönöm a tanácsait, szép napot Önnek,
Tibor

(#1378) matracguru
2014-10-27 06:28:01

Kedves Erika,

szerencsés matrac választást kívánok.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: moltres (#1377)
(#1377) moltres
2014-10-26 12:12:18

Kedves László!

Köszönöm részletes válaszát és gyors segítségét!

Erika

(#1376) matracguru
2014-10-26 11:27:11

Kedves Tibor,

alapvetően a derék- és hátfájásokat érdemes szétválasztani, ugyanis nem mindegy, hogy mikor jelentkeznek a panaszok. Amennyiben napközben vagy estére is ugyanazok a panaszok vannak -csak talán gyengébb mértékben-, mint reggelre, akkor az estére vagy napközben jelentkező panasznak inkább lehet valami más oka, mint a matrac. Mozgásszegény életmód, ülőmunka, tartáshiba, stb. A kifejezetten csak reggelre jelentkező derék panaszok, hátpanaszok azonban többnyire egy megfelelő matraccal orvosolhatók, természetesen ez a jövőbeni helyes tartást, mozgást, stb. nem váltja ki.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Tibor47 (#1375)
(#1375) Tibor47
2014-10-26 08:40:32

Kedves László!

Köszönöm kimerítő válaszát.

Maradok a Signum Mediumnál. Remélem, felüdülés lesz az elfáradt matracom után.
Egyébként nekem is az a véleményem, hogy a matrac cseréjével nem szabad addig várni, amíg már fizikai problémákat okoz.

Minden jót,
Tibor

Előzmény: Tibor47 (#1368)
(#1374) matracguru
2014-10-26 08:05:37

Kedves Erika,

a Swiss Tech Dinamic és Dinamic+ matracok már évek óta forgalomban vannak és gyakorlatilag semmi panasz nem érkezett eddig, ezek voltak az első habrugós matracok Magyarországon. A Swiss Tech Dinamic matrac egy rácsszerkezetben elhelyezett különböző tulajdonságú habrugókból álló habrugós rendszer. Jó formakövetés, egyenletes alátámasztás, jó légáteresztés és dinamikus rugalmasság jellemzi. A Swiss Tech Dinamic matracok rendelhetők 150x200 méretben.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: moltres (#1373)
(#1373) moltres
2014-10-26 07:31:37

Kedves Lászlò!

Köszönöm válaszát.
Esetleg tudna segíteni abban,hogy hasonlò minősègben milyen matracok kèrhetők egyedi 150*200-as mèretben?Sajnos muszáj egyedi mèretet kèrnünk.
A Swisstech Dinamic habrugòs matracáròl mi a vèlemènye?

Örülök,hogy itt a fòrumon gyors választ kapok,inkább Önnek ìrok.
Erika

(#1372) matracguru
2014-10-25 23:01:14

Kedves Erika,

ma is és tegnap is volt olyan pillanat, amikor több, mint húsz vásárló volt egyszerre a Dózsa György úti üzletben, így persze nagyon nehéz felvenni a telefont. A megoldást keressük és meglehetősen jó információ forrás a matrac fórum oldal is, ahol igyekszem nagyon gyorsan válaszolni a kérdésekre. A Hilding IndiviDuality S/M matrac egyedi méretben nem volt rendelhető eddig sem sajnos és a termék ráadásul kifutó termék lett a Hilding matrac választékban. Standard 160x200 és 180x200 méretekben beraktároztunk a termék megszűnése előtt, így ezek a méretek egy jó darabig még elérhetők.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: moltres (#1371)
(#1371) moltres
2014-10-25 15:14:13

Kedves László!

Érdekelne, hogy a Hilding Individuality Multi S/M zsákrugós matrac rendelhető-e egyedi méretben? 150*200cm-es kellene. Van ennek felára?

Többször próbáltam hívni a Lehel utcai üzletüket emiatt, de gyakorlatilag elérhetetlenek. Úgy láttam nem csak én panaszkodok erre, valamit tehetnének ellene.

Üdv,
Erika

(#1370) matracguru
2014-10-24 18:00:37

Kedves Gergő,

amennyiben szépen szeretnénk eljárni, úgy nem lenne szabad egy matracban gondolkoznunk, hiszen a 100kg és a 60kg alátámasztása két külön keménységet igényelne. Szerencsére több olyan matrac is van már, ahol egy nagyméretű matrachuzatban két különböző keménységű matracmag található, tehát egy nagy matrac két keménységi oldallal. Ilyen termékek lennének, a RelaXx Signum Medium és Signum Hard matracok a hideghab kategóriában (160 500/160x200), a RelaXx SenZone Memory matracok az emlékezőhabos kategóriában (142 900/160*200) és zsákrugós kategóriában a Hilding IndiviDuality Multi matrac papa-mama oldallal (170 810/160x200)

Amennyiben nem szeretnénk ilyen megoldást, úgy gyakorlatilag nagyon kiszálesedik a választék, arra lenne érdemes csak figyelni, hogy legyen a matrac legalább 20cm (vagy magasabb) és legyen legalább 10 év garancia (nem szavatosság). Ilyen matracok lehetnek pl. a Selena Comfort a Ceriflex gyártól vagy ennek a memoryfoam változata az Energy Memory matrac.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Gergo (#1367)
(#1369) matracguru
2014-10-24 17:54:53

Kedves Tibor,

alapvetően az összes felsorolt matrac a maga módján vagy a maga kategóriájában jónak mondható. Ilyen esetekben az a javaslat, hogy ilyen vagy olyan szempontok szerint szűkíntsünk, ebben az esetben a kizárás lenne talán a legjobb módszer. A megadott igények alapján rögtön ki is zárhatunk egy sor matracot. A Best Dream Wools matracot a keménysége miatt és avégett, hogy nem zónázott. A Signum Hard matrac 75 kg esetén -hacsak nem ténylegesen egy feszes matracot keresünk- szintén kiejtethető. A Swiss Dream Exclusive Vario matracot általában olyan Vásárlók veszik, akik kifejezetten kemény habmatracot keresnek egy kis memory foam fűszerezéssel. A SUperdream matrac még szóba jöhetnek, de ki tudjuk zárni, hiszen nem rendelkezik igazi zónázottsággal. Amik tehát a kizárások után szerintem szóba jöhetnek: Signum Medium, Hilding Family Analomy Comfort HARD (egyáltalán nem kemény, a HUnquest Hotels részére szállítottuk, megszűnt, 90x200 méretből van még ca. 40db), Sóba jöhetne még a HIlding Original Multi Medicott Silver matrac is a 7 zónás zsákrugós rendszerével (515db/m2), de ez árban már egy kicsit túllóg a költségvetésen.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Tibor47 (#1368)

Matrac fórum betekintő ablak

2019-02-15 14:17:08

Kedves Tera57, mindent figyelembe véve kétféle módon tudok segíteni Önnek. Vagy keresünk e...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3216