Paplanok

R E G I S Z T R Á C I Ó  N É L K Ü L ! A MatracGuru matrac fórum célja egy részt, hogy az elmúlt 10 év tapasztalatával, hozzáértésével segítsünk Önnek eligazodni kis hazánk matrac-kínálatában. A fórum másik fontos feladata a tanácsadás, hogy minden érdeklődő a lehető leggyorsabban jusson minőségi válaszokhoz, azonnal használható szakértő szakmai tanácsokhoz. A MatracGuru matrac fórum mindenki számára elérhető és nyilvános, így a matrac és ágykeret területen szerzett felhasználói tapasztalatok közvetlenül is megoszthatók egymással a fórumot használók között. Mennyibe kerül egy jobb minőségű matrac? Melyik irány a helyes és az egészséges a matrac alapanyagok között? Mi az az egyedi méret és miért nem erőltetjük a kókusz matracokat? Kérdezzen nyugodtan bármit a matracoról!

 

A MatracGuru részéről a fórumban felmerülő kérdéseikre Pálinkás László matrac szakértő fog válaszolni Önöknek - reméljük hasznosan. Amennyiben Ön nem szeret fórum oldalakra írogatni, de mégis használható információra vágyik, úgy azt a tanácsok menüpontban található cikkek vagy az Alváskultúra blog vásárlási tanácsai között minden bizonnyal megtalálja majd. És még egyszer: köszönet minden MatracGuru Facebook  LIKE-ért!

» új hozzászólás írása «
Rendezettség:  


(#1831) Helga
2015-09-27 17:27:20

Kedves László!

Köszönöm a gyors válaszát! És várom a számlával kapcsolatos információit.

Üdvözlettel,
K. Helga

(#1830) Kriszta
2015-09-27 11:34:46

Kedves Pálinkás László!
Egy 6 cm-es Relaxx fedőmatracom van, egy kattanós ágyon. Amióta a fedőmatracot használom, nem fáj a nyakam és a csuklyás izmom, előtte folyton begyulladt mindkettő. Most lecserélem az ágyam és matracot is vennék. Kipróbáltam a Relaxx SenZone Mediumot és kemény volt. (Hogyan a Dunlopillo szendvicsszerkezetűje és a Hilding Curem 19-ese is.)Mikor rátettem a fedőmatracot, kényelmes lett. De tartok tőle, hogy a + memory réteggel nem fog olyan jól szellőzni. Így is meleg - bár kevésbé, mint a kipróbált másik kettő. Az egyik kérdésem: nem rontom-e el a szellőzését a fedőmatraccal? A másik - földön próbáltam ki -, hogy az ágyrács javít-e a melegedésen? Ill. kedvezőtlen válaszok esetén: milyen alternatívát javasolna? Felmerült még a latex - de kezdek fáradni a matracpróbákban.
Üdvözlettel és köszönettel
Nagy Kriszta

(#1829) matracguru
2015-09-27 09:53:06

Kedves Helga,

először is elképzelhetetlennek tartom, hogy semmilyen kísérőokmányt nem kapott a matracokhoz, hiszen a termékeket minden esetben egy kiadási jegyzék, egy számla és egy garanciajegy kíséri. Természetesen utánanézek, hogy nem maradt-e a szállítóknál a paksaméta.

A Junior Vital matracok esetében is egy ú.n. elasztikus dupla huzat található a matracon. Ez a huzat -mint szinte minden mosható matrachuzat- három rétegből áll. Legfelül a funkcionális textília, középen egy 20-300gr/m2 sűrűségű poliészter töltet és legalul egy nagyon vékony fályolflíz. Ez a három réteg van a steppelés mintájával összevarrva.

Ezen rétegek egyike sem vízzáró, mindegyik réteg átereszti a vizet, nedvességet. Azt tudnám elképzelni, hogy esetleg a mennyiség nem volt elegendő ahhoz, hogy átérjen a huzaton. A matrachuzatok feladata, hogy felvegyék ezt a nedvességet -kicsit hasonlóan az itatós papírhoz- eloszlassák azt a legnagyobb felületen és a lehető leggyorsabban elpárologtassák azt.

Minden esetre nem ártana egy kicsit hagyni a matracmagot (matrac belső) is egy kicsit a huzat nélkül szellőzni, legalább addig, amíg a matrachuzat mosás után rendesen megszárad. A mosásnak a matrachuzat semmilyen tulajdonságán nem szabadna hogy változtasson.

Gyerekmatracok -és most már a többi saját gyártású matracok esetében is- oldószeres ragasztó helyett évek óta vízbázisú ragasztót használunk. Környezetkímélő, nem büdös és nem egészségtelen. Ebből adódóan ha a technológiai fegyelem nincs megfelelőképpen betartva (száradási idő), akkor előfordulhat némi nedvességtartalom, de semmi esetre sem olyan mértékű, hogy az ne párologna el magától vagy hogy az a matracra káros kihatással (pl. penész) lenne. Ilyenre még nem volt példa soha.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Helga (#1828)
(#1828) Helga
2015-09-27 09:32:21

Kedves László!

Több kérdésben szeretném a segítségét kérni.
A első kérdésem a matracok megrendelésével kapcsolatban lenne.
Augusztus végén rendeltem Önöktől személyesen 3 db. Junior Vital Prémium matracot. Az üzletben kaptam egy megrendelő papírt, amin szerepelt az összeg és a kiszállítási díj. A szállítás napján a szállító cég munkatársától nem kaptam semmilyen számlát és garanciális papírt.
Szeretném kérni a pótlását.
A másik kérdésem a matracokról lenne:
Gyermekeim közül kettő még pelusos és sajnos elkövettük az a hibát, hogy elfelejtettük az egyikre ráadni a pelust és megtörtént a baleset. Hála maga a szivacs nem ázott át csak a felső huzat lett "vizes". Szeretném megkérdezni, hogy ez normális jelenség? Vagyis, hogy ennél a matrac típusnál a külső huzat nem engedi át a szivacs felé a nedvességet? Illetve, ha nem engedi át a nedvességet, attól még tud a matrac szellőzni? (Bepenészesedés és egyéb problémák miatt. Sajnos a gyermekeim hajlamosak az allergiára.) Azért is kérdezem, mert amikor kibontottuk (igaz kb. 4 nap múlva) olyan tapintása volt, mintha nyirkos lenne a külső huzat.
Másik kérdésem, hogy a mosás folyamán nem veszti el ezt a nedvességfelfogó tulajdonságát?

Válaszát előre is köszönöm!
Karabinszky Helga

(#1827) matracguru
2015-09-24 17:10:49

Tisztelt Zoltán úr!

Ezek a méretek gyártónként változnak és nincs egységes szabályozás. Jellemzően az 1-2% méreteltérés még tűréshatár. Amennyiben a matracbelső 90cm széles és arra jön a steppelt matrachuzat 1-1 centije, úgy az így kapott 92cm széles matracból kettő már 184cm lenne, ami egy felnyílós ágyban már kifejezetten hátrányos lehet. Több gyártó ezért a matracbelsőt ca. 1-2 centivel kisebbre vágja, így a matrac teljes külmérete lesz ca. a 90x200cm. Matracot mérni egyénként nagyon nehéz, sok esetben az ágykeretek is 1-2 centivel szélesebbek és amikor ezek összeadódnak, az már valóban lehet zavaró. Egy matrac "hivatalos" elfogadott mérése, hogy a földre letesszük, a matrac két oldalához/végéhez felállítunk egy-egy könyvet/iratgyűjtőt, bármit ami megáll és egyenes és ezt a távolságot mérjük. Ez sem 100%, mert nagyon is neki lehet nyomni, szellősen is oda lehet állítani. A híres Cardo matrac egyik képviselője mondta egyszer nekem amikor megkérdeztem, hogy a matrac típusoknál miért nem adnak meg matrac magasságot, hogy "egy matrac nem mérnöki termék.

Azért standardok nem ártanak.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: kisdagi (#1826)
(#1826) kisdagi
2015-09-24 12:57:37

Tisztelt Pálinkás Úr!

Vásároltam egy matracot gyermekemnek 90 x 200 méretben, és otthon az ágyba betéve számomra nagy hely volt mindkét irányban. Lemértem a matracot (huzattal együtt) és 2-2 cm-el kevesebb a rendelt méretnél, belül a szivacsot mérve 87 x 196-ot mértem.
Kérdésem az lenne, hogy a rendelt méretnek a külső számít vagy a belső szivacs? (bár nekem huzattal sem stimmel)
Van egy 160 x 200 cm matracunk és az huzattal 162 x 202 cm,és teljesen passzol az ágyban.

Köszönettel

Zoltán Károly

(#1825) matracguru
2015-09-23 13:42:21

Kedves Ágnem,

a 85kg valóban nem egy kiugró testsúly férfiaknál, sőt éppen a hetáreset amikor egy Medium és egy Hard matrac között kellene választani. Ilyenkor inkább a hozott (eddig megszokott) komfortérzet szokott dönteni.

A Medical Concept Luxus matrac esetében összességében 4cm memoryfoam található. 2cm normál emlékezőhab és a tetején további 2cm Viscocool.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Ágnes (#1824)
(#1824) Ágnes
2015-09-23 08:18:32

Kedves László!

köszönöm a válaszát. Mivel az Ön által javasoltakat (torna és megfelelő életmód) mindig is gyakoroltam, kb. három hónapja mégis az isiász tüneteit produkálom, részben a régi, középen már besüppedt, a gerincoszlopot megtartó pihenést nem nyújtó matracunknak tudom be a probléma ha nem is okát, de elhúzódását mindenképpen. Ezért nagyon bízom abban, hogy az egyéb kiegészítő kezelések mellett a matrac is segíteni fog az állapotom javításában.

A válaszaiból egyébként arra következtetek, hogy a matrac inkább a férjemnek lehet majd "túl" puha, bár a 85 kg-os súly nem számít kifejezetten nehéznek a férfiak körében. Jól gondolom?
Ezzel kapcsolatban hadd kérdezzem még meg, hogy a Medical Concept Luxus matracon hány centiméteres a memory réteg (2 cm a Viscocool, de alatta mennyi van)?

Válaszát előre is köszönöm.
Üdvözlettel,
M. Ágnes

(#1823) matracguru
2015-09-23 06:03:09

Kedves Enikő,

egy 15 éves matracra szerintem nyugodtan mondhatnánk, hogy kiszolgálta magát. Ennyi év után a matracban található rugók is már fellágyulnak a jobban terhelt területeken (főként a medence résznél) és a rugók fölött található párnázóréteggel is ca. ez lesz a helyzet. Érdemes lenne ilyen szempontból megvizsgálni a matracot, hiszen ha nincs egy megfelelő, stabil alátámasztás, akkor a fedőmatracok nyújtotta felületi komfortfokozás a kényelmi panaszokat, az esetleges reggelre jelentkező derék- vagy hátfájásokat nem fogja megoldani.

Érdemes lenne a matrac fölé hajolva két tenyérrel határozottan benyomni/lenyomni a matracot az ágy lábvégétől ca. 40-50 centire és ugyanezt, ugyanilyen erővel megcsinálni a matrac minkét oldalán ott, ahová kb. a fenekünk kerül alvás közben, kb a matrac közepén. Ezt érdemes egymás után többször is megcsinálni, hogy érezni lehessen ha ellenállásban különbség van a két terület között.

Amennyiben a matraccal nincsenek ilyen problémák (ez nekem spec a hihetetlen kategória lenne), akkor egy fedőmatraccal a matrac felületi komfortját tudjuk fokozni. Tapasztalatom szerint a 4cm vastag fedőmatracok már jelentős komfortváltozást eredményeznek, a 6cm vastagságot már viszont érdemes lenne kipróbálni valahol, mert sok esetben már nagyon süppedékeny, nagyon mélyre ereszt be és esetlegesen kellemetlen, "beleragadós" érzést kelthet.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Eni (#1822)
(#1822) Eni
2015-09-22 21:05:15

Kedves László!
Tanácsot szeretnék kérni. Van egy rugós cardo matracunk (sajnos a típusára nem emlékszünk.felső kategóriás,ettől már csak egy modell volt ami valamivel "többet tudott"),ami ugyan 15 éves,de semmi baja.
Az utóbbi időben kicsit keménynek érzi a férjem.Arra gondoltunk hogy egy fedőmatraccal ezt megoldanánk. Megoldanánk?
Pl.:Aloe 60 T6 fedőmatrac,illetve Memory fedőmatrac 6cm (180*200)

Válaszát előre is köszönöm
Üdvözlettel:

Sz.Enikő(#1821) matracguru
2015-09-20 10:07:45

Kedves Ágnes,

a Medical Concept LUxus matrac egy lágyabb matrac, de semmi esetre sem tartozik a tötyi-mötyi matracok közé, hiszen az emlékezőhab rétegek alatt hatásos alátámasztást találunk. A derékfájásra egyetlen matrac esetében sincs garancia, annál is inkább, hiszen a derékfájás megszüntetése, enyhítése nem csak a matrac feladata, hanem tartás, torna, életmód-váltás stb, kombinációja, ahol a matrac feladata "csupán" az éjszakai tehermentesítés és regeneráció elősegítése, míg minden más a fent említett dolgok feladata kellene, hogy legyen.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Ágnes (#1820)
(#1820) Ágnes
2015-09-19 13:14:18

Kedves László,

Köszönöm szépen a válaszát, hasonlót gondoltam, de egy szakember tapasztalata mégis megnyugtató.
Ha már írja, hogy néhány esetben a Medical Concept Luxus matrac lágyságára volt panasz, a derékfájdalmaim esetében nem lehet hasonló gondom?
Az az igazság, hogy az üzletben kipróbálva nagyon jól esett a matrac felületi "puhasága", mert a régi matracunk inkább kemény, és az utóbbi időben (ez a 11. éve) már kifejezetten nem volt komfortos számomra, de a próba nyilván más, mint a hosszú távú használat.

Válaszát előre is köszönöm.
Üdvözlettel,
M. Ágnes

(#1819) matracguru
2015-09-17 19:31:40

Kedves Ágnes,

ahogyan nincs két egyforma láb vagy talp, úgy a többi adottságaink is 100% méretékben egyediek. A matrac is egy kicsit hasonló lesz a cipőhöz és itt is valamilyen kompromisszumokat kötni kell. A Medical Concept Luxus matrac sem nyújt majd mindenkinek 100% megoldást, de a két különböző mélységű vállzóna, az egyenletesen átmenő ergonómiai zónák sokkal nagyobb mozgásteret engednek, mint a hagyományos vagy eddigi normál emlékezőhab matracok. Egy-két esettől eltekintve, amikor a Medical Concept Luxus matrac lágyságára volt panasz még nem érkezett rossz visszajelzés.


Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Ágnes (#1818)
(#1818) Ágnes
2015-09-17 18:59:08

Kedves Pálinkás László!

A honlap Tanácsok fül alatti írásait olvasva az a kérdés fogalmazódott meg bennem, hogy amennyiben - ahogy a Gyógymatracok bejegyzésben írja - "személyenként eltér a gerincoszlop hossza, a gerinc íve is emberenként változik, különösképpen a lumbális, deréktáji gerincszakasz íve lesz nagyon meghatározó egy jó gyógymatrac megválasztásánál. A különböző testmagasságból, testsúlyból, testsúly eloszlásból adódó egyediségek megint csak a személyre szabott tanácsadás és a matracok szakkereskedésben történő kipróbálását fogja maga után vonni", hogyan lehet különböző alkatú embereknek jó a cég saját fejlesztésű Medical Concept matraccsaládja, ha azokban ugyanaz a "virtuális gerincoszlop" található?

A férjemmel mindketten ezt a matracot (a Luxus verziót) találtuk a magunk számára a legkényelmesebbnek, noha mind magasságban (165/180), mind súlyban (55/85) eltérő az alkatunk, én ráadásul derékfájós is vagyok.
Függetlenül a személyes preferenciáinktól, Ön szerint mindkettőnk számára megfelelő lehet a fenti matrac?

Válaszát előre is köszönöm.
Üdvözlettel,
M. Ágnes

(#1817) matracguru
2015-09-16 11:25:08

Kedves Zsuzsa,

valamennyire minden matrac hajlítható, még a merev és töredezésre hajlamos kókuszmatrac is. Én addig hajlítanám csak, amíg nincs hangja és mindenképpen a memory réteg felé kellene hajlítani úgy, hogy a meghajlított matrac belső felén legyen a memoryfoam réteg, nehogy elszakadjon.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Zsuzsa (#1816)
(#1816) Zsuzsa
2015-09-16 10:32:46

Kedves László!
Érdeklődnék, hogy egy 180*200-as kókuszmatrac (vastag kókuszréteg, végkony memory réteg) meghajtható-e annyira, hogy egy nem túl széles lépcsőfeljárón felférjen? Tetőtérbe szeretnénk felvinni, de a méretéből adódóan csak úgy férne fel, ha valamennyire meghajtanánk, viszont tönkretenni nem szeretnénk...

Válaszát előre is köszönöm!

Üdvözlettel
Zsuzsa

(#1815) matracguru
2015-09-16 06:23:25

Kedves Kovács Istvánné,

én sajna nem látok bele a megrendelésekbe, ebben az üzlet tud Önnek segíteni, de jelzem nekik, hogy vegyék fel Önnel a kapcsolatot. Normál esetben a Ceriflex Selena Comfort 160*200 méretű matrac van készleten az üzletben is, amennyiben elfogyott volna éppen az üzlet készlete, úgy a központi raktárból lesz átszállítva, ami ezen a héten egy nagyobb helyre költözik, így csak a jövő hét elején lesz kiszállítás.
Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Kovács (#1813)
(#1814) Palinkás Zoltán
2015-09-15 20:07:38

köszönöm a gyors segítőkész munkáját. illetve a sok gondolat helyrerakàsàt a fejemben.

a signum dual hard 160x200cm eddig tökéletes. az előző matrachoz képest ég és föld.

párom csak annyit fűzött hozzá 1 hét használat után, hogy " szinte reggel kidob az ágy olyan kipihet vagyok" azóta a gerinc fajdalmam sinxs ami az előző kiteknősödött matrac miatt volt. smiley smiley smiley smiley

(#1813) Kovács
2015-09-15 19:48:50

Kedves László !
Érdeklődni szeretnék a 2295-ös rendelésem felől. Körülbelül mikorra várható a szállítás,
Üdvözlettel: Kovács Istvánné

(#1812) matracguru
2015-09-11 21:03:39

Kedves Zsuzsa,

tapasztalatom szerint a Best Dream Siglo matrac egy árnyalattal feszesebb, mint a Selena Comfort, nagyobb testsúly esetén gyakrabban esik a választás erre a matracra. Természetesen mindkét matrac lehet jó megoldás.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: zsuzsu (#1811)
(#1811) zsuzsu
2015-09-11 16:33:16

Kedves László!
Külön matracon alszunk, 90x200 méretűeken. Az én matracom teljesen megfelelő, azt nem tervezem kicserélni. Az enyém 20 cm magas, tehát max. 22 cm-eset tudok elképzelni mellette.
A Ceriflex Selena Comfort termékekkel szemezgettem, de nem tudok dönteni...
Üdv:Szücsné Zsuzsa

(#1810) matracguru
2015-09-11 16:17:23

Kedves Zsuzsanna,

konkrét típust még a súlyok ismeretében is nehéz javasolni. A probléma az, hogy ha most bemegy egy kereskedésbe, akkor a 130kg hallatán valami zúzós kemény matracot fognak Önre sózni. Lehet, hogy nem leszek népszerű, de ilyen esetben a matrac olyan, mint a cipó: nem jó ajándékba venni kipróbálás nélkül. Egyébként a 130kg nem egy extrém súly, könnyen lehet jó matracot találni. Érdemes lenne esetleg a zsákrugós matracok között a vastagabb termékeknél szemezgetni egy kicsit, minl magasabb egy matrac várhatóan annál tartósabb lesz.

Amit még érdemes átgondolni, hogy amennyiben jelentős a súlykülönbség, úgy a párjának megfelelő matrac esetleg Önnek túlzottan kemény lesz majd.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: zsuzsu (#1808)
(#1809) matracguru
2015-09-11 16:13:27

Tisztelt György úr!

Sajnos felelősséggel nem tudom megmondani Önnek, hogy a megrendelt matrac biztosan jó lesz. Amennyiben pillanatnyilag meggondolta magát, úgy legyen kedves a megrendelést email-ben a dozsa@matracguru.hu mail címre megküldve lemondani.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

(#1808) zsuzsu
2015-09-11 15:31:52

Kedves Pálinkás Úr!
Szeretném tanácsát kérni a következőkben. A férjem hamarosan betölti a 40 évét. Ez alkalomból szeretném meglepni őt egy új matraccal, mert a mostani már nem kényelmes, sokszor ébred derékfájással. A választásom azért nem könnyű, mert már ő sem túl könnyű; 130 kg. Tapasztalati szerint milyen matracot érdemes választani? Ezen kívül elég hangosan horkol éjszaka... Egy jó párnával talán ezt is lehet orvosolni? Egyébként általában oldalt fekszik...
Várom javaslatát!
Szücsné Zsuzsa

(#1807) Gyorgy Szilard
2015-09-11 14:26:30

Kedves Palinkas Ur.

Azért merült fel a rendelés lemondása mert igazából nem vagyunk meggyőződve hogy a kiválasztott matrac megfelel e az igényeinknek, főleg kipróbálás nélkül. Az én hátam is mar régóta faj, nem szeretnénk puha matracot sem választani, eddig meg voltam győződve hogy csak a memorys matracok a megfelelőek de minél tovább olvasok az oldalon annál bizonytalanabb leszek, főleg ha a memory hátrányait olvasom. A SELENA matracnál is meggyőzőek a tulajdonságok de azt sem merem megrendelni kipróbálás nélkül. A megrendelt Relax matracról mi a véleménye önnek? A gond hogy nem Budapesten lakom és nehéz eljutnom oda jelenleg, a matracra meg mar szükségünk lenne. Valószínű, hogy lemondom a rendelést egyelőre...
A 2263as megrendelésrol van szó.

Tisztelettel,
György Szilárd

(#1806) matracguru
2015-09-10 20:03:53

Kedves László,

alapvetően ugye a Cardo matracok egyik fontos érve, hogy súlykorlátozás nélkül használható. Túlzott igénybevételnél szerintem kisebb-nagyobb mértékben mindegyik matrac deformálódni fog. Amennyiben a termék garanciális, úgy én folyamatosan cseréltetném vagy javíttatnám -hiszen nem olcsó termékről van szó.

Billerbeck Bahama Nova zsákrugós matraccal pl. még soha nem volt problémánk, jelentősen kedvezőbb árban van, két különböző komfortoldala van és a megadott testsúllyal szerintem jó pár évet ki kell bírnia.

Amit szinte egyetlen matrac sem "szeret" az az ágy szélén ücsörgés, ott nagyon gyakran jelentkezik a szál besüppedése.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: László (#1805)
(#1805) László
2015-09-10 18:20:13

Kedves Pálinkás Úr!

Édesanyámnak keresek matracot, aki nehezen mozog, izületi és hátproblémái vannak és sajnos túlsúlyos is. A mostani cardo matraca folyamatosan deformálódik, egyszer már cserélték, de az új is ugyan azt produkálja. Tudna ajánlani matracot a fentiek alapján? Létezik olyan matrac, ami nem deformálódik, öblösödik ki 100-120 kg-os testsúly alatt sem? Sokat használja, napközben tévét is néz benne, szóval nagy igénybevételre kellene.

Szíves válaszát nagyon köszönöm!

Üdv. László / Budapest

(#1804) viktor
2015-09-09 18:35:17

Tisztelt György Szilárd Úr!
A telefonos elérhetőségünkkel tényleg vannak nehézségeink a megnövekedett forgalmunk miatt. E-mail-es megkeresésére a tegnapi napon viszont válaszolt kollégánk. A termék meg lett Önnek rendelve augusztus 26.-án. a várható beérkezése szeptember második fele lenne. A terméket kibontás után kényelmi okokra hivatkozva sajnos nem lehet visszaküldeni, mivel higiéniás termék. A rendelésétől viszont elállhat.
Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

(#1803) Gyorgy Szilard
2015-09-09 13:52:46

Üdv. Érdeklődni szeretnek egy rendelés után melynek száma 2263. Mikorra várható a szállítás illetve le lehet e mondani a rendelést? Ha a matracot kibontottuk és nem tetszik, vissza lehet küldeni? Telefonon mert nem lehet elérni önöket illetve e-mailre sem válaszol senki??

Varom a válaszukat,
György Szilárd

(#1802) dfens
2015-09-08 11:18:54

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

üdv
László


Matrac fórum betekintő ablak

2024-02-03 12:22:35

Kedves Cofi76, ha minden igaz, akkor itt a megoldás: https://alvaskultura.blogspot.com/2013/0...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3646