Paplanok

R E G I S Z T R Á C I Ó  N É L K Ü L ! A MatracGuru matrac fórum célja egy részt, hogy az elmúlt 10 év tapasztalatával, hozzáértésével segítsünk Önnek eligazodni kis hazánk matrac-kínálatában. A fórum másik fontos feladata a tanácsadás, hogy minden érdeklődő a lehető leggyorsabban jusson minőségi válaszokhoz, azonnal használható szakértő szakmai tanácsokhoz. A MatracGuru matrac fórum mindenki számára elérhető és nyilvános, így a matrac és ágykeret területen szerzett felhasználói tapasztalatok közvetlenül is megoszthatók egymással a fórumot használók között. Mennyibe kerül egy jobb minőségű matrac? Melyik irány a helyes és az egészséges a matrac alapanyagok között? Mi az az egyedi méret és miért nem erőltetjük a kókusz matracokat? Kérdezzen nyugodtan bármit a matracoról!

 

A MatracGuru részéről a fórumban felmerülő kérdéseikre Pálinkás László matrac szakértő fog válaszolni Önöknek - reméljük hasznosan. Amennyiben Ön nem szeret fórum oldalakra írogatni, de mégis használható információra vágyik, úgy azt a tanácsok menüpontban található cikkek vagy az Alváskultúra blog vásárlási tanácsai között minden bizonnyal megtalálja majd. És még egyszer: köszönet minden MatracGuru Facebook  LIKE-ért!

» új hozzászólás írása «
Rendezettség:  


(#1422) matracguru
2014-11-22 06:58:03

Szia Árpi,

én egy kicsit messzebbről indulnék és a hason fekvéssel kezdeném, ha nem gond. Az ember általában nem hason alszik, sokkal inkább lenne az oldat fekvés a természetes alvási pozíciónk. Jellemzően a hason fekvésnek is meg vannak az okai, erről egészen részletesen a tanácsok között a "Hason fekvés hátrányai" szösszenet foglalkozik.

Párnát sajnos nem lehet ajánlani, mert több olyan tényező is szerepet játszik a párna választásabn, amit nem lehet egy matematikai képletbe beütni. Az egyik ilyen a matrac keménysége. Minél keményebb a matrac pl. a vál részben, annál inkább nem engedi besüppedni a vállat, annál magasabb párna lesz az, ami oldalt fekve a fej és a matrac között kitölti a távolságot úgy, hogy a gericoszloppal megegyezően a nyaki gerincrész is egyenes legyen. Értelem szerűen minél szélesebb a váll ez csak tovább fokozódik, még nagyobb távolságot kell kitöltenie a párnának.

És ugyanez fordítva. Minél puhább a matrac és minél keskenyebb a váll... És ezek ésszerű és végtelen elegye.

Párnát tehát próbálni kellene. Kellene keresni egy matrac boltot a környéken és egy hasonló keménységű matracot, mint ami otthon van és azon a matracon elkezdeni próbálgatni a párnákat.

Fontos, hogy a párna próbálgatás során ne egy mesterséges pózban fekve próbálgasd, hanem ca. úgy, mint ahogyan otthon is fekszel, tehát ha be szoktad gyűrni a párna alá a kezedet, akkor a próbálgatás során is így kellene.


Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Árpi (#1421)
(#1421) Árpi
2014-11-21 19:25:44

Kedves Matracguru,

Párna nélkül, hason fekve szoktam általában elaludni, viszont azon veszem észre magam elég gyakran, hogy oldalt fekve ébredek fel és a nyakam fáj vagy meg van merevedve. Memóriahabos párnát szeretnék venni, csak az a gond, hogy nem tudom melyik lenne az optimális. Tudnátok ebben segíteni? Előre is köszönöm! Üdv., Árpi

(#1420) matracguru
2014-11-19 17:41:27

Kedves Gymatrac,

a Junior Vital pontos összetételének ha gondolja szívesen utánanézek holnapra, legjobb tudomásom szerint 25kg/m3 és 28kg/m3 sűrűségű habokból állnak és a vékonyabbik hab réteg az alacsonyabb sűrűségű. Egyébként keménység szempontjából mindegy is lenne, hogy melyik hab hol helyezkedik el a matracban, hiszen a profilozások fölötti magasság adja főként a lágyságot vagy a feszességet. Érdemes tehát a vékonyabb oldallal kezdeni (lágyabb oldal) és ahogy nő a testsúly, úgy egyszer csak átfordítani a feszesebb oldalra a matracot.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: gymatrac (#1419)
(#1419) gymatrac
2014-11-19 13:49:19

A Junior Vital matracok milyen sűrű habból vannak és melyik színű a puhább?
A fehér vagy a másik ?

A leírás nem mond erről semmit, sajnos.

(#1418) matracguru
2014-11-19 10:43:48

Kedves Flóra,

a probléma az ilyen ágyakkal sajnos mindig az, hogy egy részről nem a legkényelmesebbek, más részről pedig nyüstölődik a matrac a hajtási résznél. Persze valószínű, hogy a helyhiány okozza a szükség megoldást, így "hozott anyagból" kell dolgoznunk. Több hasonló ágyba is készítettünk már matracot, azt lenne érdemes átgondolni, hogy van-e arra lehetőség, hogy splitelve készüljön a matrac. Ez annyit jelen, hogy a matrac majd két félből fog állni, mintha két matrac lenne, viszont a hajtási ponton teljes hosszában a két matrac felső élei össze vannak varrva. Így egy egységes matracot kapunk amikor kihajtjuk, összehajtva nem nyüstölődik annyira és valószínű, hogy így egy kicsit vastagabb matrac is elférne az ágyban, mivel nem kell a vastagságot hajtanunk.

Esetleg ha egy képet tudna küldeni nekem a palinkas@matracker.hu mail címre, az lehet hogy segítség lenne.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Flóra (#1417)
(#1417) Flóra
2014-11-19 09:35:49

Kedves László!

Egy kihajtható ágyban szeretném kicserélni a matracot. Egy elég régi elhasználódott vékony rugós matrac van benne. Érdekelne, hogy mit lehetne a helyére venni, amit lehetséges minden nap kettéhajtva tárolni.

Köszönettel:
B. Flóra

(#1416) matracguru
2014-11-18 13:40:21

Kedves András,

a SenZone Memory matracok esetében nem történt változás, ugyanúgy 7 ergonómiai zónával rendelkezik, mint eddig. Az ergonómiai zónák egyben ugye levegőcsatornaként is szolgál. A Relaxx matracokról, a Signum és a SenZone Memory matracokró van egy egészen részletes termékleírás a tanácsok közt.

Szendvics szerkezetű matracok esetében jellemzően a memoryfoam réteg a lágyabb, még az SenZone Memory Hard matrac esetén is az alatta található hideghab réteg is keményebb, merevebb.

A SenZone Memory matracok nem szimmetrikusan készülnek, az egyik oldalon mélyebb, a másik oldalon alacsonyabb a vállzóna rész.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: relaxx (#1414)
(#1414) relaxx
2014-11-18 10:26:16

Tisztelt Pálinkás László!

Egy kikopott matrac után az Ön termékcsaládja iránt érdeklődöm. Konkrétan a Senzone iránt. Olvastam, hogy az ergonómiai zónák nagy jelentőséggel bírnak. A Senzone ugye 7-tel rendelkezik? Kérdezem ezt azért, mert a fotók és termékek is változhattak. A másik kérdésem, hogy a memory v. a hideghab rétege a "keményebb"? A harmadik, hogy a fej-láb elhelyezés szimmetrikus v. aszimmetrikus?
Tisztelettel várom válaszát,
András

(#1413) matracguru
2014-11-18 05:15:13

Kedves Atis,

a Relaxx Signum matracok esetében továbbra is a 3 hét szállítási határidő az irányadó. Normál esetben van belőle készlet, de tekintettel, hogy volt egy kis Tencel szövethiány, így feléltük a készleteket. Ami még elképzelhető, hogy a jövőben a RelaXx matracok is a Medical Concept szövettel kerülnek gyártásra és forgalmazásra, itt van még egy kis koncepcionális egyeztetés.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Atis (#1412)
(#1412) Atis
2014-11-17 20:21:26

Köszönöm.
A következő kérdésem: milyen szállítási határidő várható a RelaXx Signum Dual Hard 90x200cm-es matracra?

Üdvözlettel:
Atis

(#1411) matracguru
2014-11-13 06:44:56

Kedves Emese,

a Billerbeck Mediclean paplanok elszámolhatók egészségpénztárra. A Matracguru egy üzlet (korábban két kisebb üzletet vontunk össze egy nagyobba), ahol természetesen van terminál is és az Amex-en kívül szinte minden kártyával lehet fizetni, így egészségpénztári kártyával is.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Emese (#1409)
(#1410) matracguru
2014-11-13 06:41:48

Kedves Betti,

a RElaxx Signum matrac esetében volt egy hab váltás, a barack szín helyett zöld lett. Lényegében nem változott a matrac. A fehér oldal az alacsonyabb sűrűség, viszont egy kicsit talán merevebb, mint a nagyobb tömegsűrűségű zöld (barack) oldal. Ki kellene próbálni mindkét oldalt. Egy matrac próba alkalmával nem érdemes csak 2, max. 3 matracot kipróbálni és mindegyiket lehetőleg ezen alkalomkor többször is, így szép lassan egy-egy matrac kiesik majd a rostán.

Miskolcon a Swiss Dream matracok közül a Sleep Hard volt kiállítva. Amennyiben a Hilding zsákrugós matracból bármelyik is tetszett egy kicsit, úgy a Swiss Dream Exclusive Vario szerintem nem lesz jó, egy nagyon kemény, feszes matrac és bár a váll zónában memoryfoam réteg van, még így is nagyon kemény.

A Relaxx, a Swiss Dream, a Swiss Tech, a Medical Concept matracok gyártása ugye nálunk van, így ekem az összes az édes gyermekem. Amit esetleg érdemes lenne még kipróbálni a kedvezőbb árkategóriába Miskolcon, az a Ceriflex Selena Comfort, amióta hozzuk a Ceriflex termékcsaládot Olaszországból, azóta a Swiss Dream értékesítés a töredékére esett vissza.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Betti (#1408)
(#1409) Emese
2014-11-12 22:11:44

Kedves László!

Szeretnék érdeklődni, hogy mely téli paplanokat lehet Önöknél EP kártyával megvásárolni, az Adoszt pénztárral van-e szerződésük, illetve hogy mindkét üzletükben van-e terminál a kártyahasználathoz?

Válaszát előre is megköszönve, üdvözlettel:
M.Sz.Emese

(#1408) Betti
2014-11-12 21:12:49

Kedves László!
Korábban már érdeklődtem memory matracokkal kapcsolatosan. Mostanra teljesen elbizonytalanodtam, főleg a nem megfelelő szellőzés miatt. Azóta próbáltam Miskolcon az Art of Home üzletében Hilding zsákrugós matracot, Relaxx Signum Dual Medium matracot. Utóbbinak a fehér vagy a rózsaszín szivacsos része a lágyabb? Én a fehéren feküdtem. Nem tudtam kipróbálni, de leírás alapján tetszik a SwissDream Active matrac is. Az üzletben elég hamar feladtam a próbálkozást, mert egy idő után már úgy voltam a matracokkal, mint a parfümökkel. Nem nagyon éreztem a különbségt, mikor már a sokadikat próbáltam. Arra sem emlékszem, hogy a SwissDream-et forgalmazzák e, mert, ha igen, akkor újra vissza kell mennem, hogy azt is kipróbáljam, hiszen árban az a legolcsóbb és nagyon jókat írnak róla a neten. Kíváncsi lennék azonban az Ön véleményére is, hiszen látom, hogy igyekszik tárgyilagosan, elfogulatlanul véleményt alkotni.

Köszönettel:
Betti

(#1407) matracguru
2014-11-12 14:04:38

Kedves Ferkat,

alapvetően érdemes lenne egy 220cm matrac hosszban gondolkozni, még ha le is lógatja a lábfejét a matracról, akkor is indokolt, hogy a matrac 10-15cm-rel hosszabb legyen. Aztán meg matrac szempontból reménykedünk, hogy nem nő tovább a gyerek:-) Ha kosarazik, akkor meg abban, hogy nőjön még:-) Tehát a 220cm indokolt. Szélességben értelem szerűen amennyi hely van, lassan nem egyedül fogja használni és azt hiszem a mai gyerekek már nem is repülnek ki olyan hamar, tehát érdemes egy kicsit jobb minőségben elgondolkodni.

A legszerencsésebb lenne, ha a srác maga próbálgatná valahol a matracokat, ilyen korban már el tudják dönteni, hogy mi a kényelmes és mi nem. Tapasztalatok szerint a fiatalabb korosztály a kicsit feszesebb, keményebb matracokat kedvelik, de az emlékezőhab matracok térhódításával már ez sem teljesen egyértelmű.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: ferkat (#1406)
(#1406) ferkat
2014-11-12 08:43:18

Kedves László!
18 éves fiam jelenleg 204 cm, 80 kg. Számára szeretnék matracot vásárolni, mivel a régit kinőtte. Tanácsát szeretném kérni első sorban a matrac méretét illetően, de más jellegű tanácsát is szívesen veszem.
Köszönettel,
ferkat

(#1405) matracguru
2014-11-07 10:46:39

Kedves Kata,

Viktor kollégám időközben felvette Önnel a kapcsolatot, volt egy kis keveredés, de úgy tudom, hogy most már minden rendben van és folyamatban van a kiszállítás.
Elnézést a kellemetlenségekért!

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Kata (#1404)
(#1404) Kata
2014-11-06 21:04:49

Pálinkás Úr! Még mindig hiába várom a megrendelt terméket, a telefonban ígért határidő is lejárt.
Szerencse, hogy nem fizettem ki előre a terméket, mint lent olvasom sorstársamat, aki előre fizetett. Nagyon csalódott vagyok, ezt a webshopot már semmiképp sem fogom másoknak ajánlani. Kis odafigyeléssel, jobb kommunikációval élve én is sokkal megértőbb lennék.
Semmi kétségem az Ön szakértelmében, de a vevő nem attól lesz elégedett, hogy fórumon keresztül hajkurássza a termékét, hanem árarányos minőséget és ígért időre szállítási pontosságot vár el.

(#1403) matracguru
2014-11-06 09:37:18

Kedves Anita,

az Ön által megrendelt Memory 12+2 memory matrac 160x200 méretben megérkezett hozzánk. Viktor kollégám a délelőtt folyamán megkeresi Önt telefonon a kiszállítás egyeztetése végett. Köszönjük szépen a türelmét, az esetleges kommunikációs fennakadásért szíves elnézését kérjük.


Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: HTA (#1402)
(#1402) HTA
2014-11-05 20:21:43

Kedves László!

Nekem nem a késedelem volt az alapvető problémám, nyilván előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor csúszik a kiszállítás, ezt teljesen meg tudom érteni és el tudom fogadni. A problémát nálam az információ teljes hiánya volt. Amikor regisztráltam, megrendeltem és kifizettem a matracot, az online rendszer arról tájékoztatott, hogy rögzítették a megrendelést, 4-24 órán belül felveszik velem a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén, de addig is tudom online követni a megrendelés állapotát.

Sajnos se a kapcsolatot nem vették fel velem, se az online felületen nem látom a mai napig a megrendelést. Mikor írtam Önöknek 1,5-2 hét után, egy fiatalember még visszaírt, hogy a várható kiszállítási idő 4 hét, de fognak telefonon keresni legkésőbb akkor a kiszállítás pontos időpontját illetően. Csak közben eltelt a 4 hét és se kép, se hang. Próbáltam érdeklődni, de nem válaszoltak sem e-mailben (amúgy a mai napig sem), sem telefonon nem voltak elérhetők.

Csupán csak tájékoztatást szerettem volna - és szeretnék még most is -, hogy körülbelül mikorra számíthatok a kiszállításra.

Köszönettel:
Anita

(#1401) Krisztina
2014-11-04 23:44:42

Kedves Pálinkás úr, köszönöm szépen a gyors választ, és remélem, megtalálják a tökéletes jelöltet :)

(#1400) matracguru
2014-11-04 04:45:06

Kedves Krisztina,

valóban a megrendelt Anton földig érő ágyneműtartós ágykeret vonatkozásában megadott 6 hét november elsején lejárt, igyekszem utánajárni, hogy a héten meglegyen az ágykeret természetesen a SenZone Memory matraccal együtt. Kérném szépen még egy kis türelmét.

A Dózsa György úti üzletünkben a két Viktor kollégám mindent megtesz, hogy minden elvárásnak meg tudjunk felelni. A telefon nagyon sokan érdeklődnek, tanácsot adnak rajta, szervezik a kiszállításokat, tartják a beszállítókkal a kapcsolatot. Természetesen áru is érkezik, árut is visznek el és a Vásárlóknak is segíteni kell a matracválasztásban. Harmadik kollégánk csak a webáruházi megrendelésekkel foglalkozik egy külső telephelyen. Mindannyian tudjuk, hogy két kollégával a megszokott minőségben ez az üzlet már nem vihető, keressük a harmadik kollégát, sajnos azonban az elvárásainknak megfelelő munkatársat nem lehet csak úgy a szögről leakasztani.

Kérném szépen egy kicsit még a türelmét, igyekszünk a héten megoldani a megrendelt termékek érkeztetését és kiszállítását.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

(#1399) Krisztina
2014-11-03 22:58:20

Kedves Pálinkás úr,

Az előttem szólókhoz csatlakozva megrendelésemről szeretnék érdeklődni, amelynek (tájékoztató jellegű) házhozszállítási határideje vasárnap lejárt. Körülbelül 15x hívtam Önöket péntek óta a vezetékes számon, és ugyanennyiszer a mobilszámon is, amely néha foglalt, de amikor nem az, akkor sem veszi fel senki. Én is egy előttem szólóhoz hasonlóan csalásra kezdtem gyanakodni, de szerencsére megtaláltam ezt a fórumot, és látom, szállítási problémáik vannak. Ezzel együtt örültem volna, ha a telefonos keresésre is válaszolnak, az "eltűnésükkel" fejfájást okoztak.

Kérem, tájékoztasson a szept. 20-án történt, D2012 számú megrendelésről.

Köszönöm,
Krisztina

(#1398) matracguru
2014-11-03 21:35:33

Kedves Anita,

előljáróban higyje el nekem, hogy nem szándékosan húzzuk az időt és, hogy egy 160x200 méretű matrac esetében nem szeretnénk Önt 47 500 Forinttal becsapni, De még csak 475 000 Forinttal sem. Soha senkit nem csaptunk, nem károsítottunk meg. A szállítási késedelem legyen egy a becsapástól független kategória, hiszen ez nem minden esetben rajtunk múlik és az esetek többségében amit a beszállítóink ígérnek, azt tudjuk -némi rátartással- tovább ígérni. Engedje meg, hogy holnap utána nézzek pontosan, hogy mi is történhetett az Ön megrendelésével.

Ami nagyon gyanús így első ránézésre, hogy a matracguru.hu ezelőtt két hónappal állt át a bankkártyás fizetési lehetőségre és az ilyen megrendeléseket a rendszer egy külön mappában tárolja le, nem az összes megrendeléssel együtt kezeli. Ettől függetlenül a megrendelés el kellett hogy jusson hozzánk emailben is, mint az összes többi megrendelés is.

Kérnék szépen egy kis türelmet.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: HTA (#1397)
(#1397) HTA
2014-11-03 19:06:22

Tisztelt Pálinkás Úr!

Ezúton szeretnék érdeklődni a 09.12-én megrendelt és ki is fizetett, 1640 rendelési számon nyilvántartott megrendelésem után. Lassan két hónapja kifizettem a terméket, de a mai napig nem kaptam sem matracot, sem pénzt vissza, sem pedig tájékoztatást.

Csatlakozva a korábbi hozzászólókhoz, én sem tudom utolérni más módon a céget, telefont nem veszik fel, e-mailre nem érkezik válasz. :-(

Sok mindent meg tudok érteni de azt, hogy a cég homokba dugja a fejét és semmilyen megkeresésre nem reagál, azt sajnos nem.

Amennyiben péntekig nem érkezik valamiféle válasz Önöktől, kénytelen leszek a Nemzeti Fogyasztóvédelemi Hatósághoz fordulni. Így, mindenféle tájékoztatás hiányában kezd az ügylet erősen a "csalás" kategória felé tendálni.

Üdvözlettel:
HTA

(#1396) matracguru
2014-11-03 13:11:00

Kedves Ádám!

A RelaXx termékek esetében sajnos mindenkinek problémája volt -legyen az bármelyik webáruház is-, tekintettel, hogy a RelaXx matracok huzatát képező Tence szövetben volt fennakadás. A gyártás azóta beindult (ez érintette a Junior Vital Premium, RelaXx Sugnum és SenZone Memory matracokat egyaránt), folyamatosan érkeznek a matracok. A gyártás információja alapján a matrac a jövő héten érkezik csak be. Köszönjük szíves türelmét, tényleg igyekszünk a lehető leggyorsabban megoldani, hogy a megrendelt matracot mielőbb megkapják.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: gadam (#1395)
(#1395) gadam
2014-11-03 12:30:25

T.Pálinkás úr!
Mivel a megadott telefon elérhetőségeken soha senki nem veszi fel ,az email-re nem válaszolnak, ezért ezúton érdeklődnék a X.7.-én megrendelt és kifizetett D2093 sz. megrendelésem állapotáról. Az ígéret a szállításra a megrendeléskor 2-3 hét volt, de már a 3 hét is eltelt és sehol semmi.(A matracpostánál 5 napra, a matracxxl nél 14 napra hirdetik a kiszállítást a megrendelt termékemnél)


(#1394) matracguru
2014-10-31 18:36:59

Kedves Katalin,

örülök, hogy megérkezett a terméke (legalábbis legutolsó információm szerint). Sajnos a 7 zónára stancolt RelaXx fedőmatracok alapanyaga Cseh országból jön, így amikor a lépés nem jól jön ki, akkor egy kicsit megcsúsznak a dolgok. Remélem, hogy a fedőmatraccal meg lesz elégedve és megérte a kicsit több várakozást.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

(#1393) matracguru
2014-10-31 08:37:02

Kedves Katalin,

természetesen semmi nem mehet a minőség rovására és éppen ennek megtartása vagy visszaszerzése céljából kezdtük el az átalakítást. Intézkedem, hogy mindenképpen pontos választ kapjon a mai nap során, hogy pontosan hogy áll a megrendelése, mikor tudjuk teljesíteni megrendelését.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Kata (#1391)
(#1392) matracguru
2014-10-31 08:35:18

Kedves Atis,

A RelaXx Signum matracok évek óta bizonyítanak és a rugalmas ágyráccsal nagyon jó megoldás lehet. Fontos azonban, hogy a farugós ágyrács keresztlécei sűrűn legyenek, legyen legalább 26-28 keresztléc, különben a nagyon szellő lécezésű ágyrácsoknál belóg a matrac a lécek közé és lényegesen hamarabb megy tönkre.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Atis (#1389)

Matrac fórum betekintő ablak

2023-03-22 11:33:15

Rég jártam a fórumon, azóta talán szó esett a VISCOCOOL anyagú fedőmatracokról: most nincs ...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3627