Paplanok

R E G I S Z T R Á C I Ó  N É L K Ü L ! A MatracGuru matrac fórum célja egy részt, hogy az elmúlt 10 év tapasztalatával, hozzáértésével segítsünk Önnek eligazodni kis hazánk matrac-kínálatában. A fórum másik fontos feladata a tanácsadás, hogy minden érdeklődő a lehető leggyorsabban jusson minőségi válaszokhoz, azonnal használható szakértő szakmai tanácsokhoz. A MatracGuru matrac fórum mindenki számára elérhető és nyilvános, így a matrac és ágykeret területen szerzett felhasználói tapasztalatok közvetlenül is megoszthatók egymással a fórumot használók között. Mennyibe kerül egy jobb minőségű matrac? Melyik irány a helyes és az egészséges a matrac alapanyagok között? Mi az az egyedi méret és miért nem erőltetjük a kókusz matracokat? Kérdezzen nyugodtan bármit a matracoról!

 

A MatracGuru részéről a fórumban felmerülő kérdéseikre Pálinkás László matrac szakértő fog válaszolni Önöknek - reméljük hasznosan. Amennyiben Ön nem szeret fórum oldalakra írogatni, de mégis használható információra vágyik, úgy azt a tanácsok menüpontban található cikkek vagy az Alváskultúra blog vásárlási tanácsai között minden bizonnyal megtalálja majd. És még egyszer: köszönet minden MatracGuru Facebook  LIKE-ért!

» új hozzászólás írása «
Rendezettség:  


(#1297) Attila
2014-08-27 16:02:07

Kedves Eszter és László!
Először is köszönöm gyors válaszukat!
Ezek alapján én sem látom értelmét a memóriahabos matracnak, viszont a zsákrugós matractól első hallásra ódzkodnék, mert félek, hogy "szétugrálnák" a gyerekek.
A matrac vásárlásunk nem sürgős októberig ráér.
Önök milyen matracokat ajánlanának?
Előre is köszönöm válaszukat!

(#1296) matracguru
2014-08-27 11:36:10

Kedves Attila!

Kérdésünk az lenne, hogy mindenképpen ragaszkodnak-e a memóriahabos matrachoz? Gyermekek esetében nem szoktuk javasolni, hiszen ez a habanyag igen érzékeny, és bármilyen nedvesség éri (véletlenül bepisil a gyerek, ráönti az innivalót) a memóriahab tönkremegy. A legtöbb emlékezőhabos matrac (természetesen nem mindegyik) levehető és mosható huzattal rendelkezik, de ahhoz, hogy a habanyag ne sérüljön, a huzatot már a balesetet követően azonnal le kell venni a matracról. Persze ilyen esetben használható vízzáró matracvédő huzat is, mely megakadályozza az ilyen nemű baleseteket, ezt azonban Önöknek kell eldönteniük, hogy melyik megolodás a legmegfelelőbb számukra. A másik tulajdonság a memóriahabnak, hogy hőtartó, tehát ha a gyermekek izzadósabbak, akkor bemelegedhetnek az alvás során, ami miatt nyugtalanabb éjszakákban lehet részük. Ettől függetlenül természetesen léteznek ilyen árkategóriába emlékezőhabos matracaink. Ajánljuk a RelaXx Memory Classic 12+4 matracunkat, mely 12cm hideghabbal és rajta 4cm emlékezőhab réteggel rendelkezik. Huzata levehető és mosógépben mosható. A matrac félkemény, de az emlékezőhab hő és nyomás hatására megpuhul. Ezt a puhulást azonban a kisebb gyermekek nem minden esetben érzékelik, hiszen súlyuk még koránt sem akkora, mint felnőtt társaiké. A matrac bruttó fogyasztói ára 39 900Ft/db. Az alábbi linkre kattintva megtalálja a matrac adatait: http://www.matracguru.hu/termek/relaxx_memory_classic_124_matrac

Ha nem ragaszkodnak az emlékezőhabos matrachoz, és árérték arányban egy jó minőségű, tartós, megfelelő árú matracot szeretnének csemetéiknek, akkor javasolnánk a Hilding Magic zsákrugós matracunkat, mely akciós szettben vásárolható meg üzletünkben. 2db 90x200-as matrac csupán 66 000Ft-ba kerül. A Hilding Magic zsákrugós matrac egy félkemény, komfortos, formakövető, svéd matrac. Levehető, mosógépben mosható huzattal rendelkezik. Vákuumcsomagolt matrac, így szállítása könnyű. Ebből a matracból üzletünkben van is készleten, tehát szállítása akár azonnal megoldható lenne. Természetesen ez attól is függ, hogy Önöknek mennyire sürgős a matrac használatba vétele, hiszen akkor más matracok is szóba jöhetnek. Az alábbi linken erről a matracról is bővebb információt találhat: http://www.matracguru.hu/termek/hilding_magic_zsakrugos_matrac_2db_akcio

További kérdéseivel kapcsolatban is állunk rendelkezésére. Ha lehetőségük engedi érdemes lenne ellátogatni üzletünkbe, ahol kollégáink több lehetőséget is felvázolhatnak Önöknek, és a matracot a helyszínen ki is próbálhatják.

Üdvözlettel:
Fülöp Eszter
MatracGuru

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Attila (#1294)
(#1294) Attila
2014-08-27 09:07:01

Tisztelt Áruház!
Ikergyermekeink kinőtték a rácsos ágyat és egy emeletes 90*200-as fenyőfaágyba "költöztetjük" Őket. Hosszú távra (15 év) szeretnénk nekik matracot vásárolni, lehetőleg memória habosat, de nem szeretnénk a kb. 40.000,- Ft/matrac árat sem átlépni. Mit tanácsolnánk?
Előre is köszönjük!

(#1293) matracguru
2014-08-25 09:40:47

Kedves Csilla!

Sajnálattal halljuk, hogy lánya ilyen mértékű poratka allergiában szenved, biztosan nem lehet kellemes, de a jó hír, hogy van rá megoldás. Ami a legfontosabb ilyen esetben, hogy mindenképpen meg kell szüntetni a poratkák megtelepedésének lehetőségét. A poratka az emberi hámsejtjeinkkel táplálkozik, de ehhez neki is szüksége van egy kis segítségre, hiszen egyedül nem tudja megemészteni azt. Ehhez a penészgombák a legjobb partnerek. Tehát ha nincs penészgomba, akkor nincs poratka sem, és kislánya álma nyugodt lehet. A penészgomba kialakulásához és életben maradásához 3 feltétel szükséges: nedvesség, sötétség és meleg. Természetesen az éjszaka folyamán ezek a feltételek adottak, de könnyen kiküszöbölhetjük őket. Reggelente például nem szabad az ágyneműt azonnal eltenni, hagyni kell szellőzni és esetlegesen megszáradni, ha esetleg az izzadságtól nedves lett. Olyan paplant célszerű választani, melyet mosógépben legalább 60 celsius fokon ki lehet mosni, mert az ennél kisebb hőfok nem minden esetben pusztítja el a nem kívánt kórokozókat. Egy másik nagyon fontos dolog, hogy a paplan ne legyen túl meleg, vagyis a gyermek ne tudjon benne megizzadni. Ez természetesen a gyerektől és az otthoni fűtésrendszertől is függ. Ha a gyerek amúgy is izzadósabb vagy télen feltekerik a fűtést, akkor egy vékonyabb paplan bőven megfelel számára. Az egyik legnépszerűbb ilyen termékünk a Billerbeck MediClean termékcsalád, mely belső töltetének köszönhetően tökéletesen átszellőzik, meggátolja az izzadást, akár 95 celsius fokon mosható, főzhető, szárítható. Allergiásoknak kifejezetten ajánljuk. Matrac terén olyat érdemes választani, melynek huzata levehető és mosógépben mosható, hiszen ha már a huzatot tisztán és atkamentesen tudjuk tartani, akkor magába a matracmagba semmi sem juthat bele. Konkrét matracot nem tudunk javasolni, hiszen a matracot mindenképpen próbálni kell annak, aki majd használni fogja, és az allergia mellett itt nagyon fontos a kényelem és az egészséges alvás is (itt a gerinc megfelelő alátámasztását értjük). Azt javasoljuk, ha a lehetőség engedi, akkor nézzenek el hozzánk üzletünkbe, ahol a matracok mellett a paplanokat is megtekinthetik, és szakképzett kollégáink könnyen segítségükre lehetnek a választásnál.

Üdvözlettel:
Fülöp Eszter
MatracGuru

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Csilla (#1289)
(#1291) matracguru
2014-08-25 09:26:04

Kedves Norbi!

Igen, az Ön által megadott súlyok mellett a süppedésnek igen csekély esélye van. Természetesen majd idővel, hosszú évek múltán, a folyamatos használat során kigödrösödhet, ahogy minden más matrac is, de itt legalább 10 évről beszélünk. Egy régi, epedás, felnyitható ágyneműtartós ágynál mindenképpen sokkal kényelmesebb. A Ceriflex Selena Comfort matrac vákuumcsomagolt formában (vegyük a 90x200-as méretet, mert nem tudom pontosan mekkorára lenne szüksége) 90cm magas, 30cm átmérőjú, olyan 15kg súlyú henger. Kibontás után rögtön elkezdi felvenni azt eredeti formáját, 24 órán belül pedig egy tökéletes 90x200-as matrac lesz belőle, melyet használatba lehet venni.

Üdvözlettel:
Fülöp Eszter
MatracGuru


Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Norbi (#1288)
(#1289) Csilla
2014-08-22 21:36:16

Kedves László!
Segítséget kérek Öntől. Lányom 10 éves, poratka allergiás mérhetetlen mértékben, 100%on felüli volt a teszt amit végeztek nála.
Melyik matracot illetve ágyneműt ajánlja neki? Várom válaszát, köszönöm, Csilla

(#1288) Norbi
2014-08-22 18:37:27

Kedves László!
A lényeg hogy ne legyen túl kemény,de ne is süppedjen be alattunk(ilyen súlyok mellett gondolom ennek kevés esélye van...),de ha sokaknak bevált már a ceriflex akkor lehet hogy be fogjuk vállalni a kockázatot.Árban is kb ennyi jutna rá.Most egy régi oldalra nyílós 2 egyszemélyes ágy egymás mellett(gondolom tudod milyen lehet,régen nem volt nagy választék),feltételezem ennél kényelmesebb lesz,többit megszokjuk :)
Méretre/súlyra mekkora ez kb csomagolt formában?
Üdv: Norbi

(#1287) matracguru
2014-08-22 12:01:50

Kedves Norbi!

Sajnos pontos választ nem biztos, hogy tudunk adni kérdésére, hiszen azt, hogy melyik matrac a legmegfelelőbb mindig a vásárlónak kell eldöntenie. Mivel nem vagyunk egyformák, mindenki mást testsúllyal, testfelépítéssel, ennél fogva más komfortérzettel rendelkezik, így csak saját maga tudja eldönteni, hogy mi kényelmes a számára. Az alábbiakban néhány támpontot tudunk adni, mellyel reméljük, hogy megkönnyítjük választásukat.

A Best Dream Siglo matrac egy vákuumcsomagolt hideghab matrac, mely 20cm vastag, felületét tekintve egy igazán kemény matrac. Huzata egyszerű pamut, mely fix, tehát nem levehető. Terhelhetősége 130kg, amit személyenként kell érteni, tehát Önök bőven beleférnek ebbe a súlykorlátozásba.
A Ceriflex Selene Comfort matrac úgyszintén egy vákuumcsomagolt hideghab matrac, mely 22cm magas, egy igen kényelmes, félkemény komfortréteggel. Huzata úgyszintén fix, viszont egy kicsit komolyabb, Aloe Verával impregnált anyagból készült. Terhelkhetősége 140kg.
Mindkét matracra 15 év garanciát vállal a gyártó. Tulajdonságait tekintve olyan sokban talán nem különbözik a két matrac egymástól, viszont komfort szempontjából ég és föld. A Best Dream Siglo matracot azoknak szoktuk javasolni, akik az igazán kemény fekvőfelületet részesítik előnyben, míg a Ceriflex Selena Comfort matrac az ennél kicsit lágyabb, inkább félkemény kategóriába sorolható matracok közé tartozik. Árban sem különböznek egymástól, viszont itt megint kilyukadunk a komfortérzetre, és arra, hogy a puding próbája az evés. Ha tényleg nincs lehetőségük kipróbálni a matracokat, és vállalják a kockázatot, hogy látatlanban vásárolják meg, akkor mi inkább a Selena Comfortot javasolnánk. De természetesen érdemes elgondolkodni azon, hogy milyen keménységű matracon szeretnének aludni az elkövetkező 10-15 évben. Reméljük valamennyire sikerült kicsit közelebb vinnünk a választáshoz, és esetlegesen felmerülő kérdéseivel továbbra is keressen minket bizalommal.

Üdvözlettel:
Fülöp Eszter
MatracGuru


Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Norbi (#1285)
(#1285) Norbi
2014-08-21 20:09:38

Üdvözletem!
Gondolkodom 2 matrac között: best dream siglo vagy ceriflex selena comfort 22...
Kérdésem az lenne hogy keménységre ha egymáshoz viszonyítjuk van különbség?Vagy minőségben pl,mert látatlanban kellene megvennünk,vidékről nem érné meg elmenni ezért.kb 50 és 70 kg-os pár vagyunk,nem kell hogy túl kemény legyen,esetleg valamilyen támpontot tudnak adni melyik lenne jobb választás?
Köszönöm!

(#1284) matracguru
2014-08-21 15:01:40

Kedves Zoltán!

Én köszönöm megértését. A kollégáknak szóltam, hogy amikor visszaviszi a matracot, akkor próbáljanak lehetőségeket találni a matracproblémára. Természetesen a további hétvégi otthoni kipróbálás lehetősége továbbra is él bármelyik termékünknél. Azt javaslom, hogy inkább többször próbáljon ki otthon több kombinációt, hogy biztosan megtalálja az Ön számára legmegfelelőbbet, minthogy a vásárlás után derüljön ki, hogy a választott matrac mégsem jó. Rugalmasak és nyitottak vagyunk minden megoldásra. Várjuk szeretettel!

Üdvözlettel:
Fülöp Eszter
MatracGuru


Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Zoltán (#1283)
(#1283) Zoltán
2014-08-21 12:17:33

Kedves Eszter!

Köszönöm a visszajelzést, akkor próbálkozom a telefonnal rendületlenül.:)

(#1282) matracguru
2014-08-21 12:07:00

Kedves Orsolya!

A kollégáknak szóltam, várják az e-mailt Öntől. Igyekszünk minél gyorsabban és a lehető leggördülékenyebben orvosolni a problémát. Még egyszer elnézést kérünk a kellemetlenségért!

Üdvözlettel:
Fülöp Eszter
MatracGuru
Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Orsolya (#1280)
(#1281) matracguru
2014-08-21 12:05:43

Kedves Zoli!

Elnézését kérünk az esetleges nehézkes elérésünkért, néha nagy a forgalom üzletünkben mind telefonos érdeklődés, mind vásárlások ügyében, és kollégáink nem mindig tudják felvenni a telefont. Mivel az Ön kérdése/kérése kissé összetettebb, így fórumon keresztül nem biztos, hogy minden kérdést pontosan meg tudunk válaszolni. A legjobb az lenne, ha üzletünkben kollégáinktól személyesen kérne tanácsot, hiszen ott akár rögtön ki is próbálhat néhány megoldást problémájával kapcsolatban, és természetesen személyesen az ilyen ügyek megoldása sokkal gyorsabb, könnyebb, gördülékenyebb. Pálinkás úr a héten nem elérhető, de mindenképpen szólni fogok neki felvetéséről, és biztosan találunk olyan megoldást, ami az Ön igényeinek tökéletesen megfelel.

Üdvözlettel:
Fülöp Eszter
MatracGuru
Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Zoli (#1273)
(#1280) Orsolya
2014-08-21 10:13:00

Köszönöm gyors válaszát!
Tanácsának megfelelően fényképpel együtt emailben megírom a problémánkat részletesen.

Köszönettel: Orsolya

(#1279) matracguru
2014-08-21 10:08:49

Kedves Gyuri!

Ilyen esetben olyan matracokat szoktunk javasolni, melyek alá nem szükséges semmilyen ágyrács, vagyis maguktól is tökéletesen átszellőznek. Ezek általában a bonell rugós vagy zsákrugós matracok. A Hilding matraccsalád között rengeteg, az Ön által leírt feltételeknek megfelelő matracot találhat. Mivel a gyermeke még csupán csak 2,5 éves, így az ő komfortérzetére nem nagyon tudunk hagyatkozni, ők még szinte bármilyen keménységű illetve puhaságú matracon elalszanak, de általában a félkemény vagy a kemény matracok a legnépszerűbbek a gyerekes szülők körében, hiszen a fejlődésben lévő testük folyamatosan változni, növekedni fog, mely plusz súllyal jár, és természetesen egy matracot minimum 10 évre vásárolunk. Ha azonban ragaszkodnak a hideghab vagy egyéb habmatracokhoz, akkor második megoldásként még ajánlani szoktuk, hogy a furnér lapokra sűrűn, apró lyukakat fúrjanak, így a szellőzés problémája tökéletesen orvosolható. A habmatracok közül szinte bármelyiket nyugodt szívvel ajánljuk gyermekeknek, bár az emlékezőhabos változatok nagyon ritka esetben szoktak megfelelőek lenni. Javasoljuk, hogy ha idejük engedi, akkor jöjjenek be üzletünkbe, ahol kollégáink szívesen megmutatják Önöknek a lehetőségeket.

Üdvözlettel:
Fülöp Eszter
MatracGuru
Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Gyuri (#1276)
(#1278) matracguru
2014-08-21 09:57:57

Kedves Gábor!

Igen, a Classic Kid párna 9cm magas, és ha valóban ez a méret lenne a legmegfelelőbb Önnek, akkor mi nyugodt szívvel ajánljuk. Ezt a párnát azonban csak mi forgalmazzuk, így csak a mi üzletünkben lehet kipróbálni, máshol sajnos nem. További párnáink, melyek 9cm-es oldallal rendelkeznek úgyszintén nálunk kaphatók csupán (ezek a Memory Kontúr párna 35cm, 50cm és 70cm, Memory Piskóta párna).

Üdvözlettel:
Fülöp Eszter
MatracGuru

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Gábor (#1274)
(#1277) matracguru
2014-08-21 09:53:14

Kedves Orsolya!

Sajnálattal halljuk, hogy problémája adódott a Hilding Original Strong matracával. Ez mindenképpen anyaghibának minősül, tehát garanciális probléma. Kérjük legyen szíves felvenni üzletünkkel a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen, ahol eladóink elmondják a teendőket az üggyel kapcsolatban. Ahhoz, hogy minél előbb pontot tegyünk a végére, szükségünk lesz a probléma pontos leírására, néhány fényképre a matracról (természetesen a problémás területről) és a vásárlást igazoló blokkra vagy számlára. Kollégáink felveszik a gyárral a kapcsolatot, ahol minden bizonnyal találnak megoldást a problémára. A kellemetlenségekért pedig elnézést kérünk, nagyon ritkán fordul elő gyártási hiba a Hilding matracoknál.

Üdvözlettel:
Fülöp Eszter
MatracGuru

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Orsolya (#1275)
(#1276) Gyuri
2014-08-20 23:30:29

Kedves Pálinkás Úr!
A következőkben szeretném a tanácsát kérni. Nagyobbik fiunknak(2,5 éves) emeletes ágyat vettünk, melybe 90x190 cm-es matrac illik. Az matrac helye alatt nem rács, hanem lapos festett furnér lemezek vannak. A gyerek jelenleg az alsó szinten alszik. Ezen feltételek mellett milyen matracot tudna ajánlani hosszabb távra?

Válaszát előre is köszönöm

Gyuri

(#1275) Orsolya
2014-08-20 10:56:23

Kedves Matracguru!

Hosszas keresgélés után sikerült találnunk önöknél egy ár-érték arányban megfelelőnek tűnő 2 személyes 160*200 cm matracot, a Hilding Original Strong-ot. Az eladó elmondása szerint ez 120 kg-ig bírja a terhelést. Sajnos mi még csak fél éve használjuk, és mindkét oldalán, mindkét személy derék részénél kigödrösödött, mindegy hogy 110 kg vagy 60 kg terhelést kap személyenkét. Hiába nem használjuk egész nap, vagy hetente oldalt cserélünk, szemmel látható a gödrösödés. Kérem adjon tanácsot, ez természetes jelenség, vagy anyaghiba lehet? Mit tegyek?
Köszönöm előre is válaszát!
Tisztelettel: Orsolya

(#1274) Gábor
2014-08-19 15:58:50

Igazából próbáltam a Bio Moore-t,de a kiválasztott matrachoz nekem oldaltfekvéshez kicsit magas volt.Megmértem és 11cm magas.Viszont itt látom,hogy a Classic Kid csak 9cm magas,viszont ezt nem nincs lehetőségem kipróbálni a környéken.

(#1273) Zoli
2014-08-19 15:55:39

Kedves Matracguru!

Két napja próbálom felhívni az üzletet sikertelenül, ezért ide írok, hátha. Szombaton elhoztam egy Hilding Family Anatomy Hard matracot próbára, de sajnos túl kemény lett. Illetve gerincsérvesként a hátamnak tökéletes, az végre nem fájt, de minden más testrészem igen.:)

Nekiálltam sakkozni (és aludni rajtuk) a környezetemben fellelhető dolgokkal és végül arra lyukadtam ki, hogy a legjobb számomra egy olyan matrac volna, ami az alábbi rétegrenddel rendelkezik:
- alul szeretnék egy olyan zsákrugós részt, mint az elhozott Hilding Anatomy
- az Anatomy-n felül legyen 2-3 centi nem túl sűrű hideghab a puhább felületért
- és végül legfelül 1-2 centis memory réteg (nagyon nem szeretem a memory-s matracokat, de ilyen vastagságban még nem éreztem füllesztőnek, ellenben kényelmesen puha)

Létezik ilyen matrac egyáltalán? Vagy inkább megoldás az Anatomy Hard megvásárlása és rá egy 2-3 centis hideghabot és 1-2 centis memory réteget is tartalmazó fedőmatrac vásárlása? (Ez utóbbi szimpatikusabb, már csak azért is, mert ha megsüpped a fedőmatrac, az mégis egyszerűen cserélhető.) Ilyen fedőmatracot sajnos nem igen találtam, le lehet gyártatni esetleg?

Köszönöm és próbállak még titeket hívni a nap folyamán, mert a matracot is vissza szeretném juttatni valahogyan.:)

(#1272) matracguru
2014-08-19 09:24:34

Kedves Gábor!

A válasz a Memory Classic Kid és a Best Dream Bio Moore párna esetében is 50kg/m3. A legtöbb emlékezőhabos párna gyártó 40kg/m3 és 50kg/m3 sűrűségű anyagokkal dolgozik, ennél sűrűbb egy párna esetében nagyon ritkán szokott előfordulni. Természetesen ahogy a matracoknál, úgy a párnáknál az anyag sűrűsége csupán egy szempont a sok közül a megfelelő termék kiválasztására, hiszen nem vagyunk egyformák, mindenkinek más a komfortérzete, és lehet, hogy Önnek nem az a párna lesz megfelelő, mint mondjuk a párjának. Azt javasoljuk, hogy ahogy a matracot is, úgy a párnákat is érdemes kipróbálni vásárlás előtt, hiszen a puding próbája az evés. Üzletünkben az általunk forgalmazott összes párna megtalálható, ahol kényelmesen kipróbálhatja őket.

Üdvözlettel:
Fülöp Eszter
MatracGuru szaküzlet
Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Gábor (#1271)
(#1271) Gábor
2014-08-18 21:14:08

Kedves Matracguru!

Érdeklődnék,hogy a Memory Classic Kid és a Best Dream Bio Moore párnák milyen sűrűségű anyagból készülnek?

Köszönöm

(#1270) matracguru
2014-08-14 13:08:57

Kedves Laci,

ezen a héten átszállításra kerül hozzánk a 160x200cm méretű RelaXx Signum MEDIUM matrac. Amint az üzletbe beérkezik a kollégák telefonálnak. Kérném szépen, hogy a rendeléssel kapcsolatban (név, rendelési szám) fegyék fel a Dózsa György úti üzlettel a kapcsolatot (20/911 60 51) és hivatkozzanak rám és a fórum levelezésünkre.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Laci (#1269)
(#1269) Laci
2014-08-14 12:03:52

Kedves Pálinkás László!

160x200 as méretről lenne szó.

(#1268) matracguru
2014-08-14 09:25:53

Kedves Valaki!

A Bulcsú utcai üzletet is anno megdobálta valaki kővel. Most a MatracGuru Dózsa György úti üzletében dobta be valaki kővel az ablakot. Köszi! Ettől nekünk nem megy majd gyengébben, lesz szép új kirakatunk. Viszont neked meg nem megy majd ettől jobban. Mi lenne, ha ezt az energiát (keresek egy követ, beülök az autóba, odavezetek, körülnézek, dobálok) valami hasznosabbra fordítanád? Valami olyanra, amitől majd jobban érzed magad és egy kicsit magasztosabb, mint bedobni valakinek a kirakatát kővel. Persze ez is lehet az élvezet egy forrása. További sok sikert!
Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

(#1267) matracguru
2014-08-14 06:05:30

Kedves Laci,

sajnos amennyiben nincs az aktuális termék éppen raktárkészleten, a szállítási határidő olyan 2-3 hét alapból. Most a nyári leállásnak köszönhetően viszont ez egy kicsit meghosszabbodik így ca. a 4-5 héttel kellene számolni. Amúgy milyen méretről van szó?

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Laci (#1266)
(#1266) Laci
2014-08-14 00:06:38

Kedves Matracguru!

Kicsit elszomorodtunk, mert a segítségével végre eldöntöttük, hogy a RelaXx® Signum Dual Medium- matracot választjuk és a másik weboldalukon , ahol ingyenes a kiszállítás megrendeljük., Meg is tettük. És akkor közölték,amikor hívtam a mobilszámukat, hogy kb szeptember közepe mire megjön . :-(( pedig már úgy örültünk... és annyira nem akarunk más matracot se használtat. valamivel muszály lesz vígasztalódnunk :-((

(#1265) matracguru
2014-08-13 21:26:40

Kedves Viktor,

remélem, hogy a garanciális probléma megoldásával minden rendben lesz, amit kérni szeretnék, az a nyári leállásokra való tekintettel egy kis türelem...

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Előzmény: Viktor (#1264)
(#1264) Viktor
2014-08-13 20:38:05

Nagyon köszönöm a közbenjárását!

üdv: Viktor


Matrac fórum betekintő ablak

2023-03-22 11:33:15

Rég jártam a fórumon, azóta talán szó esett a VISCOCOOL anyagú fedőmatracokról: most nincs ...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3627