Paplanok

R E G I S Z T R Á C I Ó  N É L K Ü L ! A MatracGuru matrac fórum célja egy részt, hogy az elmúlt 10 év tapasztalatával, hozzáértésével segítsünk Önnek eligazodni kis hazánk matrac-kínálatában. A fórum másik fontos feladata a tanácsadás, hogy minden érdeklődő a lehető leggyorsabban jusson minőségi válaszokhoz, azonnal használható szakértő szakmai tanácsokhoz. A MatracGuru matrac fórum mindenki számára elérhető és nyilvános, így a matrac és ágykeret területen szerzett felhasználói tapasztalatok közvetlenül is megoszthatók egymással a fórumot használók között. Mennyibe kerül egy jobb minőségű matrac? Melyik irány a helyes és az egészséges a matrac alapanyagok között? Mi az az egyedi méret és miért nem erőltetjük a kókusz matracokat? Kérdezzen nyugodtan bármit a matracoról!

 

A MatracGuru részéről a fórumban felmerülő kérdéseikre Pálinkás László matrac szakértő fog válaszolni Önöknek - reméljük hasznosan. Amennyiben Ön nem szeret fórum oldalakra írogatni, de mégis használható információra vágyik, úgy azt a tanácsok menüpontban található cikkek vagy az Alváskultúra blog vásárlási tanácsai között minden bizonnyal megtalálja majd. És még egyszer: köszönet minden MatracGuru Facebook  LIKE-ért!

» új hozzászólás írása «
Rendezettség:  


(#912) Vivien
2014-01-04 17:33:56

Tisztelt Pálinkás Úr!

Köszönöm az átfogó és kimerítő választ, mindenképpen el fogunk menni Önökhöz a férjemmel és megpróbáljuk a tanácsai alapján megkeresni a legjobb matrac és ágyat, reméljük hogy beleférünk a költségkeretbe.

Köszönettel: Vivien

(#911) MatracGuru
2014-01-04 14:30:20

Kedves Vivien,

tapasztalatom szerint az idősebb generáció az új matracokkal és az új termékekkel kapcsolatban kevésbé befogadó. Így nagyon nagy komfortváltozást nem érdemes első lépcsőben eszközölni, tehát nem érdemes hirtelen a keményről egy kellemesen lágy matracra váltani, mert csak elégedetlenség lesz belőle és kidobott pénz. Anatómiai szempontból azonban érdemes lenne elmagyarázni, hogy ahhoz, hogy a műtéti terület később majd oldalt fekve ne fájjon, ahhoz kell egy bizonyos lágyság, ami a csípőrész hagyja majd lágyan besüppedni oldalt fekve. A RelaXx Signum Medium esetleg megoldás lehet, hiszen két komfortoldala van, esetleg lehetne a feszesebbel kezdeni (ami azért nem kemény) és utána váltani a kicsit lágyabb komfortoldalra. A Signum Medium egyébként alkalmas motoros ágyráccsal is, tehát hajlik szápen az ágyráccsal, így ha később a betegápoláshoz ilyen kisegítő eszközt szeretnének vásárolni, akkor a matrac igazodni fog ehhez az igényhez is.

Ágykeret gyakorlatilag egy sokkal egyszerűbb dolog, itt mindegy, hogy miből van, lehet fenyő, bükk vagy bármilyen tömörfa -tekintettel, hogy a fa ágykeretek tartósabbak. Itt csak egy két dologra érdemes figyelni:

-az ágykeret felső szélétől a rácstartó legyen minimum 14cm mélyen, hogy ha később motoros ágyrácsot teszünk bele, akkor annak legyen hely

-a végleges fekvőmagassága a matracnak akkor a legkényelmesebb leülés és felállás szempuntjából, hogy ha a matrac magassága a használójának a térde fölött van 5-8 centiméterrel. A legfontosabb az lenne, hogy a felállást 90°-nál nagyobb szögből kezdjük, így a legegyszerűbb és a legkevésbé megterhelő.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
matrac fórum és online tanácsadás

Előzmény: Vivien (#910)
(#910) Vivien
2014-01-04 10:02:06

Tisztelt Pálinkás ÚR!

Abban szeretném a segítségét kérni, hogy az anyukám most 71 évesen szenvedett combnyaktörést, már otthon gyógyulgat viszont ez egy régi heverő, ami már nem túl kényelmes és a család összeadna valahogyan egy rendes ágyra és matracra csak teljesen tanácstalanok vagyunk, hogy milyen ágyat és matracot válasszunk. Anyukám normál testalkatú, talán egy kicsit erősebb az átlaknál és a nagyon puha fekhelyeket eddig nem szerette, mert amikor nálunk alszik a vendégszobában, akkor mindig panaszkodott, hogy vacak az az ágy pedig az egy kicsit régebbi latex matrac. Mit tanácsolna?

Köszönettel: Vivien

(#909) matracguru
2014-01-03 14:26:50

Kedves István,

a hideghab matracok alatti farugós ágyrács valóban további formakövetést, tehermentesítést biztosít a matracnak, kicsit lágyít a fekvési komforton és megnöveli a matrac élettartamát.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
matrac fórum és online tanácsadás

Előzmény: Istvan (#906)
(#908) matracguru
2014-01-03 14:24:00

Kedves Jopofan hozzászólónk!

Panaszos levelében semmi olyan információ nem volt, amiből kitalálhattam volna, hogy mi az Ön neve vagy megrendelésének száma, így segíteni sem tudok Önnek, Viszont bejegyzésének vulgáris tartalma miatt kénytelen voltam bejegyzését moderálni.

Amennyiben kollégáim megígérték Önnek a kiszállítást, úgy biztos vagyok benne, hogy mindent megtesznek azért, hogy Ön megkapja a megrendelt termékeit.

Amennyiben panaszos levelét továbbra is itt a fórum felületén szeretné nyilvánosságra hozni, úgy annak valóságtartalma miatt kérném szépen, hogy közöljön a megrendelésével kapcsolatban olyan adatot, ami segítséget nyújt nekünk az ellenőrzésben.

És még egy kérésem lenne: lehetőség szerint kerüljük el a vulgáris kifejezéseket.

Köszönöm együttműködését.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
Matrac fórum és online tanácsadás.

(#906) Istvan
2014-01-03 10:53:23

Kedves László!

Válaszát köszönöm még várok a fedőmatrac vásárlással. A boltban a próba során a signum medium joval puhábbnak tűnt úgyhogy igaza van csak türelem kell hozzá.
A másik kérdésem az lenne, hogy ugye ezt a matracot ajanlják sima sima deszka bordára is. Én egy farugos ágyrácsot terveztem a signum alá. Származna valamilyen előny a deszka bordával szemben? Hosszabb élettartam, jobb formakövetés? Ha jól tudom a profilozott hideghabokat ajánlják rugalmas ágyrácsra. A matracot üléskor, felült helyzetben elég nagy terhelés éri egy adott ponton amin talán segíthetnének a farugók

Válaszát előre is köszönöm.
István

(#905) MatracGuru
2014-01-03 09:07:53

Kedves Pocskainé,

tekintettel, hogy Cardo matracokat nem forgalmazunk, így a Cardo matracokról nem is szeretnék véleményt formálni. A Hilding matracok mellett egészen biztosan egy erős érv az ár-érték arány, amely az összes Hilding matrac esetében tapasztalható -legyen az olcsóbb vagy éppen prémium kategória. Sajnos azonban a 200x200 cm méret a Hilding matracok esetében nem rendelhető, mint ahogyan egyedi méretek rendelésére sincs lehetőség. 200x200 méretű franciaágy esetében viszont a 2db 100x200 cm méretű matrac minden bizonnyal megoldást jelenthet, egy megfelelő minőségű matracvédő -amely amúgy is javasolt még a mosható és levehető matrachuzatok esetében is- segít a két matrac találkozását enyhíteni. További előnye a 2db matracnak, hogy -bár ez a zsákrugós és memory foam matracokra nem jellemző annyira- a mozgást kevésbé viszi át egyik oldalról a másikra, könnyebb a matracok kezelése és a matrachuzat mosása is egyszerűbb.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
Matrac fórum és online tanácsadás

(#904) Pocskainé
2014-01-03 08:24:14

Tisztelt matracguru,

nekünk egy 200x200 cm méretű franciaágyunk van, amiben megérett lassan a matraccsere. Alapvetően zsákrugós matracokban gondolkodunk, a mostani egy Cardo matrac és már igen kiszolgálta magát. A Cardo matracok nekünk most árban nem férnek bele -főként a Cardo zsákrugós matracok lettek nagyon drágák nekünk- így kezdtünk el más gyártók matracai között keresgélni és jutottunk el a Hilding matracokig. Nagyjából végigolvastam minden a Hildingről és az egyes matracokat is nézegettem, viszont sehol sem találtam 200x200 méteres matracok a Hilding matracok között. Nincs ilyen méret vagy csak nem írták ki ezt a méretet és az árat hozzá, mert olyan ritka?

Várom válaszukat: Pocskainé

(#903) matracguru
2014-01-01 16:58:15

Kedves Annamária,

intézzük a matracot. Év elején még egy kicsit döcögősebben mennek a dolgok, de igyekszünk, hogy mihamarabb megérkezzen a matrachuzat is, hogy komplett legyen a matrac és szállítható.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
matrac fórum és online tanácsadás

Előzmény: annmary (#902)
(#902) annmary
2014-01-01 12:13:24

Kedves Pálinkás László,
ez aztán a tökéletes kezdete a 2014-es évnek. Természetesen nagyon megfelel ez a lehetőség.Az e-mail címükre elküldtem az én e-mail címemet, hogy a részleteket meg tudjuk beszélni.
Nagyon köszönöm .
Boldog új évet kívánok: Csekkné B. Annamária

(#901) MatracGuru
2014-01-01 08:32:35

Kedves Annamária,

kicsit csodálkozom, hogy 64 kg mellett a Signum Hard matrac kényelmes, ilyen testsúly esetén általában alapvetően a Signum Medium matrac szokott a kényelmesebb lenni, jobb formakövetést, precízebb alátámasztást biztosít. Kettő darab Signum matracmagunk volt, ami mintaként érkezett hozzánk. Ezek nem voltak kiállításban, nem voltak vásárlónál, nem voltak használva. A Signum Hard matracmagot, mint már említettem, egy szintén fórumozó Vásárló vette meg az eredeti Tencel huzattal, amit hozzá készíttettünk, ez az Index matrac fórumában ellenőrizhető.

Anélkül, hogy piacteret csinálnánk a fórum oldalból, a meglévő Signum Medium matracmag és egy hozzá készülő Tencel matrachuzat összeállítva, lecsomagolva 49 900 Forintért remélem méltányos ajánlat lehet...

Üdvözlettel:

Pálinkás László
matrac fórum és online tanácsadás

Előzmény: annmary (#898)
(#900) MatracGuru
2014-01-01 08:26:35

Kedves Colchonero,

köszi szépen a hozzászólást, sajnos nagyon ritka, amikor matrac vásárlás után valaki még jelentkezik és megosztja saját véleményét, tapasztalatait a matracvásárlással kapcsolatban. Évek óta írom, tanácsolom mindenhol, hogy nem szabad matracot próba nélkül vásárolni, hiszen a matracok annyira tudnak különbözni egymástól, mint az ételek. Mindannyian különbözőek vagyunk, súlyra, alkatra, alvási szokásokban, hozott komfortérzetben, egészségügyi problémákban, gerincbántalmakban, allergiában, stb. tehát a jó döntés érdekében elkerülhetetlen a matracok próbálgatása.

Aki vásárolt már matracot és lelkiismeretesen, körültekintően választotta ki a legmegfelelőbben, az kivétel nélkül megerősítheti a véleményedet, sőt! A matrac vásárlás nem egy egydélelőttös elfoglaltság, amennyiben lehetőség van rá, úgy több kereskedés, több típusát is ki kell próbálni és ezt a kört érdemes még egyszer-kétszer megismételni, egészen addig, amíg az egész magyarországi -vagy az abból elért- választék határozottan egy matracra szűkül le, ami majd minden szempontból megfelelő lesz: árban, keménységben, alapanyagban, egyéb szolgáltatásokban.

Köszi még egyszer a tanácsot és kellemes éjszakákat kívánok:-)

Üdvözlettel:

Pálinkás László
Matrac fórum és online tanácsadás

(#899) colchonero
2013-12-31 20:04:07

Én egy visszajelzést írnék(pár hete van meg az ágykeret és a matrac).
A legfontosabb, hogy mindeki próbálgasson vásárlás előtt, mert úgy tudja kiválasztani a legmegfelelőbbet. Magyarország azért nem olyan nagy, hogy egy nap szabival ne lehetne felmenni Pestre és ott kipróbálni a matracokat. Először én is a neten olvasgattam, sokmindent megtudtam, és valamennyire le is lehet szűkíteni a kört, de a próbálgatást semmi nem tudja helyettesíteni. Amit pl. a neten először kinéztem, az nekem túl kemény volt, de megtaláltam azt ami a legkényelmesebb volt. A hozzászokás az újhoz semmi problémát nem okozott, olyan volt, mintha mindig is ebben aludtam volna(nem nyomott sehol), a jót könnyű megszokni, a nagyon jót meg még könnyebb.

(#898) annmary
2013-12-31 14:56:23

Tisztelt Pálinkás László,
ha nem találunk más megoldást jó lenne a Medium matrac is, legfeljebb megcseréljük az én Hardommal, én 64 kg vagyok, nekem talán ez is elég lenne.
Várok türelemmel, csak adódik jó megoldás.
Üdvözlettel: Csekkné Börzsönyi Annamária

(#897) MatracGuru
2013-12-30 18:23:46

Kedves Csekkné,

utánajártam és jelenleg sajnos csak egy Signum Dual Medium matrac van, amit kedvezményesebben tudnánk megoldani, tekintettel, hogy két darab matracmagunk volt mintában egy Hard és egy Medium, amiből a Hard matracot már elvitték. A kiállítási matracok sajnos nem rég lettek cserélve, így sajnos most azokat a matracokat sem tudjuk kedvezményesen értékesíteni.

Egy kis türelmet kérnék szépen még és futok még egy kört.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
matrac fórum és online tanácsadás

Előzmény: annmary (#896)
(#896) annmary
2013-12-30 12:57:49

Tisztelt Pálinkás László,
nagyon hálás vagyok, hogy időt szakít a problémánk megoldására, minden megoldás érdekel. Az agyon reklámozott márkákkal kapcsolatban nincs tapasztalatom, viszont a RelaXx a porckorong sérvből adódó fájdalmamat 2 hónap használat után minimalizálta.
Üdvözlettel: Csekkné

(#895) MatracGuru
2013-12-30 09:32:34

Kedves Csekkné,

egy kifeküdt vagy kigödrösödött matracon egy bármilyen fedőmatrac is nem hiszem, hogy hosszú távú és jó megoldás lenne, viszont majdnem egy matrac árába kerül az is. A Memory Classic 12+4 a maga 16cm magmagasságával szerintem nem alkalmas arra, hogy 110kg-ot hosszú távon, biztonságosan alátámassza, félek, hogy idő előtt elkezdene felpuhulni. Megoldás lehetne még a 12+4 és egy farugós ágyrács, viszont árban már ott járunk lassan, mint ha megvenne az ember egy kicsit jobb matracot. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a RelaXx Signum Dual Hard matracból van kiállítási matracunk, amit le szeretnénk cserélni vagy mintának érkezett matracmagunk amihez gyártanánk matrachuzatot és így a 90x200cm méretű Signum matrachoz akár jelentősen olcsóbban is hozzá tudna jutni.

Kérnék szépen egy kis türelmet és utánajárok, hogy milyen lehetőségek vannak pillanatnyilag.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
Matrac fórum és online tanácsadás

Előzmény: annmary (#894)
(#894) annmary
2013-12-30 08:49:07

Tisztelt Pálinkás László !
Két évvel ezelőtt vásároltam Önöktől egy Relaxx Signum Hard matracot és maximálisan megelégedett vevőjük vagyok. A férjem, aki kipróbálta, nagyon kényelmesnek találta és most neki keresnék egyet. Sokat fáj a háta, de jelenleg egy kifeküdt ágyon alszik és ez is közre játszhat. Ő 110 kg.
Ragaszkodnék a Relaxx-hoz, de a kereteink most nem engedik meg a drágábbat, viszont láttam a honlapjukon egy 39.900,-ft-ost (Relaxx Memory Classic) , ami még beleférne.
Segítségét kérném, hogy az ő paramétereihez elég erős lenne-e ez a fajta matrac, vagy esetleg tudna hasonlót javasolni az olcsóbb kategóriákból, illetve egy erős fedőmatrac megoldást jelenthetne-e?
Előre is köszönöm, üdvözlettel :Csekkné

(#893) MatracGuru
2013-12-29 17:58:13

Kedves István,

remélem, hogy a Signum matrac hosszú távon is jó megoldásnak bizonyul majd. Amennyiben a matrac 1 hét után szinte 100%-ban hozza azt a kényel, komfortot és egyenletes alátámasztást, mait elvár tőle, akkor 75kg testsúly mellett lehet, hogy én még várnék egy-két hetet a fedőmatrac beruházással. Nem lebeszélni szeretném, hanem csak a esetleges fölösleges pénzkidobástól szeretném megóvni Önt. Tekintettel, hogy a hideghabok (mint a Signum matracok is- egy dinamikus alátámasztást és egy kicsit feszesebb és fürgébb komfortot adó habtípusok, addig a memory foam ennek éppen az ellenkezője: lomha, süppedékeny, kicsit beleragadós élmény. A haboknak van egy felpuhulási értékük, ami olyan 3-7% közé tehető. Ez annyit jelent, hogy a matrac majd igazodik egy kicsit a test egyediségeihez és ott lesz a legnagyobb mértékű igazodás tapasztalható, ahol a legnagyobb terhelés éri a matracot. Ez jellemzően a medence rész. Egy szóval egy pici türelmet javasolnék még.

A normál habok között mindkét említett fedőmatrac a RelaXx 4cm és az Aloe 60kg/m3 is nagyon jó minőségű fedőmatracok. Az Aloe T60 előnye a 60kg/m3 fajsúlyú emlékezőhab alapanyagban rejlik és itt ca. véget is ért. A RelaXx fedőmatracok már egy jó ideje nem készülnek az úgy nevezett shape edge (tojástartó forma) felületi kialakítással pont az Ön által említett okok miatt -bár ameddig így készült, addig is bőven a normális és elfogadható tartományon belül volt a felületi profilozás. E helyett az emlékezőhab réteg a legújabb RelaXx fedőmatracok esetében már stancilással készül, ami annyit jelent, hogy a fedőmatrac memoryfoam rétege a fedőmatrac teljes felületén meghatározott geometria szerint át van lyukasztgatva, így jobb átszellőzést és kevésbé jellemző befülledést kapunk.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
Matrac fórum és online tanácsadás

Előzmény: István (#892)
(#892) István
2013-12-29 15:50:19

Tisztelt László!

1 hete használom az önöknél vásárolt signum dual medium matracot nagy megelégedéssel. A medencémnél érzem egy picit keményebbnek. 75kg-os 192cm elég nyúlánk alkat vagyok. Arra gondoltam hogy kiegészítem egy 4cm-es topperrel a még kényelmesebb alvás érdekében. A félelmem eziránt a felmelegedésre való hajlam, bár nemtudom ilyen vastagságban is jelentős-e. A honlapon találtam két terméket is. A relaxx és az aloe t60 fedőmatracot. Úgymond egy kis összehasonlítást szeretnék kérni. A relaxx matraca felé hajlok a huzat miatt de a másik 60kg/m3-es fajsúlyú és ebből arra következtetek hogy tartósabb. Egy cikkében olvastam az antidecubitus felület kialakításról ami ugyebár anyagspórolás és a relaxx topper is így van kialakítva de a képből nem nagyon tudom kivenni a mértékét. Érdekelne még ezeknek a memóriahabos fedőmatracoknak az élettartama.

Segítségét előre is köszönöm,
István

(#891) MatracGuru
2013-12-28 09:53:03

Kedves Mary,

természetesen továbbítom a módosítást az üzlet felé.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
Matrac fórum és online tanácsadás

Előzmény: Mary (#890)
(#890) Mary
2013-12-28 07:51:24

Kedves László!

Tegnap felkerestem családommal az üzletüket. Kiválasztottuk az ágyat és hozzá két matracot is. A megrendelő lapon a telefonszámom nem jól lett rögzítve, amit csak itthon vettem már észre. Telefonon sajnos az üzletet nem lehet elérni, a rögzítőn hagytam üzenetet, de it is szeretném jelezni a vége -8420 a 2-es kimaradt. köszönettel: Mary

(#889) MatracGuru
2013-12-27 09:57:32

Kedves Feri,

örülök, hogy minden rendben lett a matraccal, remélem, hogy sokáig jó szolgálatot tesz majd:-)

Üdvözlettel:

Pálinkás László
matrac fórum és online tanácsadás

Előzmény: Feri (#888)
(#888) Feri
2013-12-24 21:19:43

Kedves László!

Először is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Neked!

Sikeresen megkaptam,használom a Relax Signum Dual Hard matracot.
Először ráültem itthon és keménynek éreztem a félkemény oldalát,de alvás és pihenés közben nagyon jó tapasztalatom van így kb 2 hét eltelte után.

Nagyon jókat tudok rajta aludni.
Eddig legtöbbet oldalt feküdtem,de itt háton is nagyon kényelmes feküdni.

Én ezt próba nélkül vettem meg,de eddig nem bántam meg a vásárlást amit te ajánlottál nekem,miután elmondtam mire is lenne szükségem.

( Galériából való relax matrac aminek még kék és fehér oldala van,régebbi maggal )

Tehát remélem,hogy továbbra is kényelmes matrac lesz.

Természetesen minden kedves fórumozónak is

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!

Üdv: Feri

(#887) Feri
2013-12-24 21:10:05

Kedves László!

Először is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Neked!

Sikeresen megkaptam,használom a Relax Signum Dual Hard matracot.
Először ráültem itthon és keménynek éreztem a félkemény oldalát,de alvás és pihenés közben nagyon jó tapasztalatom van így kb 2 hét eltelte után.

Nagyon jókat tudok rajta aludni.
Eddig legtöbbet oldalt feküdtem,de itt háton is nagyon kényelmes feküdni.

Én ezt próba nélkül vettem meg,de eddig nem bántam meg a vásárlást amit te ajánlottál nekem,miután elmondtam mire is lenne szükségem.

( Galériából való relax matrac aminek még kék és fehér oldala van,régebbi maggal )

Tehát remélem,hogy továbbra is kényelmes matrac lesz.

Természetesen minden kedves fórumozónak is

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!

Üdv: Feri

(#886) matracguru
2013-12-23 13:50:16

Kedves Péter,

bocsánat, véletlenül az egyik bejegyzését töröltem. Kollégáim nyomoznak, hogy hol lehet a termék, az utolsó infók szerint a DPD felvette nálunk. Egyébként amennyiben nem foglaltak a telefonszámok, úgy 100%-ig biztos vagyok benne, hogy valamelyik kollégám felveszi a telefont. Mindenképpen hívják Önt a megrendeléssel kapcsolatban és tájékoztatják Önt a jelenlegi állásáról.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
Matrac fórum és online tanácsadás

Előzmény: Péter (#884)
(#884) Péter
2013-12-23 10:24:43

Sajnos jelen pillanatig nem jött meg a rendelésem. Ellenőriztem a címet, nem hibáztam.

(#883) MatracGuru
2013-12-22 22:10:46

Kedves Péter,

az Ön által megrendelt 6cm fedőmatrac 2013.12.19-én a DPD futárszolgálattal elküldésre került. Nehezen tudjuk elképzelni, hogy a kiküldött termék nem érkezett meg Önhöz.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
matrac fórum és online tanácsadás

Előzmény: Péter (#880)
(#882) matracguru
2013-12-21 21:50:23

Kedves Péter,

biztos vagyok benne, hogy kollégáim mindent megtesznek, hogy mindenki a megígért határidőben megkapja a megrendelt termékeket, sokszor azonban nem minden rajtunk múlik. Bükk ágykeretek tekintetében vagyunk egy kicsit elmaradva, elméletileg a Karácsonyig kiszállításra beígért termékek a hétfői napon megérkeznek hozzánk.

Kollégáimat természetesen értesítem, hogy okvetlenül vegyék fel önnel a kapcsolatot a korrekt tájékoztatás érdekében.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
Matrac fórum és online tanácsadás

Előzmény: Péter (#880)
(#880) Péter
2013-12-21 10:37:59

T.C!
Rendelésem sajnos még nem érkezett meg, tájékoztatást kérek!
Rendelési szám: 1259


Matrac fórum betekintő ablak

2024-05-11 05:12:17

Kedves Murildi, egy fedőmatractól sajnos nem lehet mindent elvárni. Amit egészen biztosan nem...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3650