Paplanok

(#1101) Szirmai
2014-04-27 05:15:20

Tisztelt Pálinkás úr!

Jártunk Önöknél a Dózsa György úti matrac üzletben és egy sor matracot kipróbáltunk a feleségemmel már több alkalommal és és valahogy még mindig nem egészen egyértelmű, hogy melyik matracot válasszuk. Több jelölt is van és sajnos ezek nagyon eltérnek egymástól mégis mindketten kényelmesnek érezzük ezeket a típusokat. Alapvetően három típus maradt fent a kínálatból, legutolsó alkalommal már csak ezt a hármat próbálgattuk és megint nem sikerült ezek közül egyet kiválasztani.

Az első a Best Dream Siglo matrac. Kényelmes, talán egy kicsit keményebb, mint amilyen jó lenne, de olvastuk a tanácsok között, hogy valamennyire ezek a hab matracok még majd felpuhulnak, így nem zártuk ki teljesen. Ami még egy kicsit ellene szól, az az, hogy nagyon vékonynak gondolom a huzatot és nem túl meggyőző nekem, hogy ilyen vékony huzatban "elfér" egy rendes vastagságú gyapjú réteg a téli oldalhoz.

A 2. a Ceriflex Selena Comfort matrac. Sokkal kényelmesebb, komfortosabb mindkettőnk számára az üzletben kiállított modell és valóban a 22 cm vastagság eléggé meggyőző. Itt viszont az az egy fenntartásunk van, hogy ha a matracok valóban még egy kicsit puhulnak, akkor nem lesz-e túl puha majd a használat során, hiszen az a komfort amit a kiállított matracon éreztünk az tökéletes lenne mindkettőnk számára.

A 3. a Signum Dual Hard matrac (bár volt alkalom, amikor a Medium kényelmesebb volt. Itt a forgathatóság, hogy kétoldalas a matrac és a mosható huzat húz minket erre felé, viszont az ára lényegesen magasabb, mint az említett előző két matracé.

Abban kérném a segítségét, hogy -bár a kollégái mindent elmondtak az üzletben és tényleg le a kalappal a kiszolgálásuk színvonala előtt- van-e még valamilyen olyan fontos szempont, ami alapján nagy biztonsággal ki tudnánk választani a fenti matracok közül a számunkra legmegfelelőbbet?

Köszönöm előre is a válaszát. Szirmai Béla (Budapest)





Matrac fórum betekintő ablak

2024-02-03 12:22:35

Kedves Cofi76, ha minden igaz, akkor itt a megoldás: https://alvaskultura.blogspot.com/2013/0...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3646