Paplanok

(#1161) Jana88
2014-06-17 14:54:25

Tisztelt Pálinkás Úr!
3 éves gyereknek szeretnénk matracot vásárolni(90x200 cm-eset). Az Ön által adott válaszokat már elolvastuk.(A Junior Vital matracuk nagyon szimpatikus és tényleg hiánypótló,de személyes megtekintés nélkül nem szeretnénk vásárolni. Hívtam Önöket,de sajnos Budapesten kívül sehol nem tekinthető meg ez a matrac). A rácsos kiságyában kókuszmatrac van,soha többet nem vennék olyat,keménysége miatt sem!! Éppen ezért egy kényelmes,puhább matracot szeretnénk. Az is körvonalazódott,hogy zónásat sem ajánlott venni. Tegnap jártunk egy (sokadik) üzletben,ahol (sajnos??) megvettünk egy matracot:
http://matracdepo.hu/duo-memory-memória-hideghab-matrac
Szimpatikusnak tűnt a puhasága,a gyereket fiatal kora miatt érdemben kikérdezni nem tudtuk. Én a memóriahab témában ez idáig még nem tájékozódtam. Azóta utána olvastam,és nem igazán érzem úgy,hogy jól választottunk…. (beleizzadás, alátámasztás??) Kérdésem,hogy mekkora baklövést követtünk el ezzel a matraccal? Vagy ezt nehéz megítélni, lehet,hogy nagyon is bejön majd a gyereknek? A kifizetés tegnap történt, úgy volt,hogy ma hozzuk el a matracot. Én bizonytalanságomban felhívtam őket,hogy visszakaphatnánk-e a pénzt? Válasz: nem, max levásárlás jöhet szóba,az alábbi-keményebb kategóriájú matracra:
http://matracdepo.hu/kombilatex-hideghab-latex-matrac
Egyébként ,ha Önökhöz érkezik ilyen „határozott” vevő,Önök visszaadják a pénzt? Vagy ezt minden üzlet egyénileg dönti el?
Köszönöm válaszát,további minden jót kívánok (magas minőségen végzett) munkájához!
Életemben először bánom,hogy nem a fővárosban lakunk,mert akkor tuti Önöknél vásárolnánk!!
Üdvözlet!





Matrac fórum betekintő ablak

2024-02-03 12:22:35

Kedves Cofi76, ha minden igaz, akkor itt a megoldás: https://alvaskultura.blogspot.com/2013/0...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3646