Paplanok

(#1164) Kertész István
2014-06-18 23:20:28

Tisztelt pálinkás úr!

Több helyen jártunk ma a feleségemmelés -bár tudom, hogy nem forgalmaz Cardo matracokat- mégis a váleményét szeretném kérni. Stabil, masszív, kifogástalan minőségű, de rugós matracot szeretnénk. Megnéztük a Hästens kínálatát is. MIndkettőnknek puhák voltak egy kicsit és hát elképesztően drágák. Utána jött a Cardo. Itt is elég sok matracot próbálgattunk, a végén a Masterpiece matrac tetszett mindkettőnknek a legjobban. A Hästens matracokhoz képest töredék áron, de még így is majdnem egymillió Forintról beszélünk. Az, hogy ér-e ennyit egy matrac, az most nem is kérdés, hiszen lényegesen drágább matrac gyártók is megélnek belőle, tehát ez számunkra egy vállalható összeg lenne, de...

És itt jönnek az aggályaim:

- sehol nem találkoztam a világon Cardo matracokkal, pedig egy pár helyen megfordultam Amerikától Kenyáig. Azt hittem eddig, hogy egy ismert és nemzetközi márka a Cardo. Én tudok valamit rosszul?

- a magyarországi gyártás nem hozza-e magával azt, hogy magyarországi vagy kelet-európai alapanyagok vannak a matracban? Úgy gondolom, hogy minőségi terméket csak minőségi alapanyagból lehet csinálni. Vagy mindent Izraelből hozatnak az anyacégtől? Akkor meg lehet, hogy azért ennyire drága, mert én fizetem a Cardo matracok alapanyagának az utaztatását?

Amennyiben ebben e két dologban tudna nekem segíteni, nagyon megköszönném Önnek.

Maradok további tisztelettel:
Kertész István





Matrac fórum betekintő ablak

2024-02-03 12:22:35

Kedves Cofi76, ha minden igaz, akkor itt a megoldás: https://alvaskultura.blogspot.com/2013/0...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3646