Paplanok

(#1168) matracguru
2014-06-22 05:21:24

Tisztelt Máray úr!

a matrac választás valóban nem egy könnyű dolog, főként ha az ember jól szeretne eljárni és valóban a legmegfelelőbb matracot szeretné kiválasztani. Az alapanyagok között karakterben, komfortban, keménységben nagyon nagy különbségek lehetnek. A Dunlopillo Aerial és ennek továbbfejlesztett vagy továbbnevezett habjai jellemzően a lágyabb matrac kategóriába tartoznak, meglehetősen kevés olyan matrac típus van a Dunlopillo kínálatában, ami hasonlóan feszes lenne, mint például a Swiss tech Dinamic+ matrac. A Dunlopillo Aktuális termékválasztákáról sajnos mi is csak annyit tudunk, ami a régen nem frissített dunloppillo.hu oldalon fent van, nem sok információt kapunk az új termékekről. A Swiss Tech matracok ár-érték arányban még mindig kiugró minőséget képviselnek a habrugós matracok között. Innovatív, légáteresztő, ergonómiailag átgondolt és nagyon esztétikus megjelenésű matracokról beszélünk.

Ugyanezek a tulajdonságok a zsákrugós kategóriában a Hilding IndiviDuality Multi és a Select Multi matracokról is elmondhatók, hiszen mindkettő kifogástalan minőségben készül, kiemelkedően jó alapanyagokból.

Amennyiben lehetőségük van rá, úgy érdemes lenne ezeket a matracokat végig próbálgatni, hiszen semmilyen elméleti tudás nem ér fel azzal, mint amikor személyesen tapasztalom meg egy matrac komfortját, kényelmét, kényelmességét és alátámasztását.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39





Matrac fórum betekintő ablak

2024-04-19 09:50:10

Üdvözlöm ! Érdeklődnék, hogy egy áruházban vásárolt több rétegű 200*90-es matracot (nem...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3647