Paplanok

(#12) kroki
2011-08-13 00:35:06

Kedves Pálinkás úr!

2 és fél éves kislányom ágyába 70x140-es méretű Dunlopillo La Le Lu matracot szerettem volna vásárolni, de szomorúan tapasztalom, hogy már nem gyártják. Tud esetleg erről valamit, mármint hogy miért szűntették be a gyártását, ill. lesz-e a közeljövőben a Dunlopillo-nak még ekkora méretű matraca? Ugyanis árban max. 30-40 ezer Ft-ot tudnék rá szánni, ebbe az árba viszont már nem férne bele az, hogy egy nagyobb Dunlopillo-ból leszabassak.

Azt hallottam, hogy a magyar "hideghab technológia" jóval alatta van a nyugatinak - ezt tehetősebb ismerősöm mesélte, és szinte már azt lehetett kivenni a szavaiból, hogy csakis Dunlopillo hideghab matracon nőhet fel egészségesen a gyerek... Azért ezt kétlem. :-)
Mi pillanatnyilag olyan 40.000 Ft körül tudnánk erre áldozni.
Abban szeretném a segítségét kérni, hogy melyik volna még az a jó minőségű hideghab matrac, amit le lehetne szabni 70x140-es méretűre - gondolom a komfort zónás matracokat kapásból elvethetjük, hiszen azokat a zónák miatt hogyan is szabhatnák...

Láttam még itt Önöknél valami zöld színű antibakteriális anyaggal átitatott hideghab matracot 70x140-es méretben, amitől kicsit ódzkodom, ugyanis olyan érzetem van tőle, mintha a gyerek egész éjszaka valami féle vegyszert lélegezne be... De ez persze lehet, hogy csak az én kényszerképzetem. :-)
Esetleg tudna más alternatívát ajánlani?

Válaszát előre is köszönöm.

Kroki





Matrac fórum betekintő ablak

2024-04-19 09:50:10

Üdvözlöm ! Érdeklődnék, hogy egy áruházban vásárolt több rétegű 200*90-es matracot (nem...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3647