Paplanok

(#1228) B.Tamás
2014-08-01 11:04:46

Tisztelt MatracGuru!
Rendeltem egy matracot az Önök honlapján, anélkül hogy regisztráltam volna. Három nap után felhívtam Önöket, és kiderült hogy regisztráció nélkül nem látják a rendelésemet, pedig a rendszerük rendelési visszajelzést is küldött, amiben azt írják, hogy "rendelését sikeresen rögzítettük".
Megnéztem a rendelési folyamatot bejelentkezés nélkül, és ez szerepel, miután kiválasztom a terméket:
"Amennyiben meg szeretné vásárolni a kosárban lévő termék(ek)et, akkor az adatait kötelező kitölteni.
Ha már regisztrált felhasználó, elég csak bejelentkezni, ha nem regisztrált felhasználó (vagy fórum felhasználó), regisztráció nélkül is megvásárolhatja a termék(ek)et."
Ha csak regisztráció után látják a rendelést, akkor ezt javítsák ki, mert így lehet hogy néhány ügyfelet elveszítenek egy rendszerhiba miatt. A megrendelő kap visszaigazolást, de hiába várja a telefonhívást, mert Önöknél így nem látszik a rendelés.
Üdvözlettel: B.Tamás

Matrac fórum betekintő ablak

2023-05-30 10:47:47

Tisztelt Zella! A Levital Perfect Sense HR és a Levital Perfect Sense Touch HR matracok HR párn...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3632