Paplanok

(#1287) matracguru
2014-08-22 12:01:50

Kedves Norbi!

Sajnos pontos választ nem biztos, hogy tudunk adni kérdésére, hiszen azt, hogy melyik matrac a legmegfelelőbb mindig a vásárlónak kell eldöntenie. Mivel nem vagyunk egyformák, mindenki mást testsúllyal, testfelépítéssel, ennél fogva más komfortérzettel rendelkezik, így csak saját maga tudja eldönteni, hogy mi kényelmes a számára. Az alábbiakban néhány támpontot tudunk adni, mellyel reméljük, hogy megkönnyítjük választásukat.

A Best Dream Siglo matrac egy vákuumcsomagolt hideghab matrac, mely 20cm vastag, felületét tekintve egy igazán kemény matrac. Huzata egyszerű pamut, mely fix, tehát nem levehető. Terhelhetősége 130kg, amit személyenként kell érteni, tehát Önök bőven beleférnek ebbe a súlykorlátozásba.
A Ceriflex Selene Comfort matrac úgyszintén egy vákuumcsomagolt hideghab matrac, mely 22cm magas, egy igen kényelmes, félkemény komfortréteggel. Huzata úgyszintén fix, viszont egy kicsit komolyabb, Aloe Verával impregnált anyagból készült. Terhelkhetősége 140kg.
Mindkét matracra 15 év garanciát vállal a gyártó. Tulajdonságait tekintve olyan sokban talán nem különbözik a két matrac egymástól, viszont komfort szempontjából ég és föld. A Best Dream Siglo matracot azoknak szoktuk javasolni, akik az igazán kemény fekvőfelületet részesítik előnyben, míg a Ceriflex Selena Comfort matrac az ennél kicsit lágyabb, inkább félkemény kategóriába sorolható matracok közé tartozik. Árban sem különböznek egymástól, viszont itt megint kilyukadunk a komfortérzetre, és arra, hogy a puding próbája az evés. Ha tényleg nincs lehetőségük kipróbálni a matracokat, és vállalják a kockázatot, hogy látatlanban vásárolják meg, akkor mi inkább a Selena Comfortot javasolnánk. De természetesen érdemes elgondolkodni azon, hogy milyen keménységű matracon szeretnének aludni az elkövetkező 10-15 évben. Reméljük valamennyire sikerült kicsit közelebb vinnünk a választáshoz, és esetlegesen felmerülő kérdéseivel továbbra is keressen minket bizalommal.

Üdvözlettel:
Fülöp Eszter
MatracGuru


Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Matrac fórum betekintő ablak

2024-05-11 05:12:17

Kedves Murildi, egy fedőmatractól sajnos nem lehet mindent elvárni. Amit egészen biztosan nem...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3650