Paplanok

(#1402) HTA
2014-11-05 20:21:43

Kedves László!

Nekem nem a késedelem volt az alapvető problémám, nyilván előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor csúszik a kiszállítás, ezt teljesen meg tudom érteni és el tudom fogadni. A problémát nálam az információ teljes hiánya volt. Amikor regisztráltam, megrendeltem és kifizettem a matracot, az online rendszer arról tájékoztatott, hogy rögzítették a megrendelést, 4-24 órán belül felveszik velem a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén, de addig is tudom online követni a megrendelés állapotát.

Sajnos se a kapcsolatot nem vették fel velem, se az online felületen nem látom a mai napig a megrendelést. Mikor írtam Önöknek 1,5-2 hét után, egy fiatalember még visszaírt, hogy a várható kiszállítási idő 4 hét, de fognak telefonon keresni legkésőbb akkor a kiszállítás pontos időpontját illetően. Csak közben eltelt a 4 hét és se kép, se hang. Próbáltam érdeklődni, de nem válaszoltak sem e-mailben (amúgy a mai napig sem), sem telefonon nem voltak elérhetők.

Csupán csak tájékoztatást szerettem volna - és szeretnék még most is -, hogy körülbelül mikorra számíthatok a kiszállításra.

Köszönettel:
Anita





Matrac fórum betekintő ablak

2024-02-03 12:22:35

Kedves Cofi76, ha minden igaz, akkor itt a megoldás: https://alvaskultura.blogspot.com/2013/0...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3646