Paplanok

(#1537) Csaba
2015-02-10 17:55:54

Kedves László!

Egy tanácsra lenne szükségem. Egy éve már, hogy lecseréltem azt az ágyat, ami hátfájást okozott, egy újra. Sokat tanulmányoztam, milyen matrac lenne jó. (Én 82, a párom 62 Kg). Mivel Marosvásárhelyen élek, elsõsorban romániai forgalmazóknál érdeklõdtem. Sajnos viszont, a válaszok 90%-ban kb. így hangzottak: "mindegyik nagyon jó uram, de mennyi pénze is van?" Átolvastam annakidején a matracguru összes cikkét, és végül egy "pufa-pufina" nevű táskarugós matrac mellett döntöttem, amit a városban vásároltam. A feleségem jól alszik rajta, de én nem. Leginkább oldalt alszom, de nem úgy érzem, hogy egyenesen tartja a gerincemet, sokszor fájó háttal kelek. Úgy érzem, a rugók kifordulnak és oldalirányból is nyomnak. Lehetséges ez? Valószínű, hogy matracot kell cseréljek, de végképp nem tudom, hogy milyen legyen. Egy matracot nálunkfelé nem engednek kipróbálni, legyen az 1000 eurós(bosszant viszont, hogy 5 eurós kínai cipõt húszat is felpróbálhatsz, még ha nem is veszed meg).
Kérem, adjon egy tanácsot.

Tisztelettel,

Barta Csaba

Matrac fórum betekintő ablak

2024-11-28 06:25:11

Kedves Pálinkás úr! Mi történik akkor ha vásárolt matrac mérete eltér a szabványtól 1-...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3658