Paplanok

(#1549) tibor45
2015-02-11 08:35:44

Kedves László!

Úgy tűnik, nem leszek egyszerű eset. Tegnap megint megforgattam úgy, hogy a memory réteg volt felül. Most megint olyan volt, mint újkorában. A Medium van nekem. A 75 kilómmal ez tökéletes. Az ágyrácsok rugalmasak, szélességük 5,5 cm. 14 darab van belőle. A matrac hossza 200 cm.
Valóban nem unalmamban írok. Amikor megkaptam ezt a matracot, óránként berohantam a hálóba és feküdtem rajta egy-két percet, annyira kellemes volt. A feleségem úgy nevetett rajtam, mint egy kisgyermeken, aki végre megkapta rég áhított játékát.
Hogy milyen a matrac komfortja annak egyértelmű jelzője, hogy ébredés után görnyedten, fájós háttal, vagy „egyenesen” kelek föl. Ebből derül ki, hogy pihent-e a gerincem, avagy sem.
A munkahelyemen 12 órát kell állva töltenem, ezért nekem létfontosságú, hogy a gerincem legalább 7-8 órára tehermentesítve legyen.
Ami még talán fontos lehet: a matrac egyéb részei (a közepe kivételével) ugyanolyan feszesek, mint az első napon.
Ezzel együtt nem bántam meg a választást. Bármi is lesz a sorsa a jelenlegi matracomnak, én újból a Relaxx-ot választanám.
Még három kérdés:
1.: Szükséges-e forgatni a matracot időnként, vagy pedig ha eltaláltam a megfelelő helyzetet, hagyjam úgy?
2.: Mennyivel tud többet az Medical Concept termékcsalád?
3.: Tud-e valamilyen „anatómiai” párnát ajánlani, mert a hagyományos nagypárna-kispárna valahogy már nem elég komfortos?

Tisztelettel várom válaszát,
Tibor45





Matrac fórum betekintő ablak

2024-02-03 12:22:35

Kedves Cofi76, ha minden igaz, akkor itt a megoldás: https://alvaskultura.blogspot.com/2013/0...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3646