Paplanok

(#1551) matracguru
2015-02-11 20:00:28

Kedves Tibor45,

a matrac kérdést megoldjuk, azonban van egy kis bibi. A piacon létező -talán- legrosszabb, legkevésbé hasznos ágyrács van az ágyban. Egy következő matracot is tönkre fog tenni. Ennél az ágyrácsnál még az egyszerű fenyő deszka bordázat is kevésbé káros egy habmatracnak. Ha gondolja erről írok részletesebben, eddigi életemben egyetlen darab ilyen rácsot nem adtunk el és nem is fogunk forgalmazni a jövőben sem. Inkább az egyszerű fenyő deszka borda.

A Medical Concept termékcsaládból az egyetlen memoryfoam jellegű matrac a Medical Concept Luxus. A SenZone Memory alapvetően is egy nagyon jó és sikeres termék, azonban a Medical Concept Luxus matrac már jóval felkészültebb, több szolgáltatást nyújt, vastagabb. A kéányelme természetesen egyéni döntés, általánoságban, ha ebben az árkategóriában eresünk matracot, akkor sikeresnek mondható.

Párnát sajnos nem tudok javasolni, mivel a párna egy nagyon bonyolult dolog. A magassága, a kialakítása, gyűrögetős vagyok vagy "szépen" alszom, stb. Párnát is -ugyanúgy, mint a matracokat- próbálgatni kell lehetőség szerint azon a matracon vagy nagyon hasonlón, mint ami otthon is van.

Én nem hiszek a matracok forgatásában, a legtöbb matrac (szinte az összes memory matrac) egyoldalas, felül a memory. Persze fe-láb ezeket is meg lehetne fordítani, de a medencerész, ahol a legnagyobb terhelés éri ca. ugyanoda esk megint.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39





Matrac fórum betekintő ablak

2024-02-03 12:22:35

Kedves Cofi76, ha minden igaz, akkor itt a megoldás: https://alvaskultura.blogspot.com/2013/0...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3646