Paplanok

(#1651) Feri
2015-04-25 14:46:13

Kedves László,

a feleségemmel szekrényágy készíttetése mellett döntöttünk, amelybe szeretnénk matracot vásárolni.
Mivel semmilyen tapasztalatunk nincs ezen a téren úgy határoztunk, hogy elolvasunk egy csomó véleményt, hozzá szólást fórum bejegyzést prospektust és szakirodalmat. Ezután elmentünk üzletekbe és kipróbáltunk Confor és Cardo ezekből is puha, közepesen kemény, kemény, rugós illetve hideg hab szivacs matracokat és a tapasztalatok alapján egy megalapozott döntést szerettünk volna hozuni.
Jelenleg ott tartunk, hogy teljesen összezavarodtunk és totálisan tanácstalanok vagyunk.
Én semmilyen különbséget nem éreztem a matracok között, de ez lehet, hogy azért van, mert én képes vagyok bárhol, bármikor, bármin, bármilyen testhelyzetben elaludni.
Most azon gondolkodom, hogy lehet hogy nincs is olyan nagy különbség a gyártók termékei között minőségi szempontból és tényleg csak az dönt, hogy kinek milyen márka illetve technológia a szimpatikus ? Mint az autóknál, hogy mindnek van valami hibája, de egy bizonyos márka felé való elhivatottság ezt feledteti ?
A lényeg, hogy 100-110 ezer forintnál többel nem szánunk a matracra. Legyen szíves adjon tanácsot, hogy ilyen árkategóriában mi a legoptimálisabb döntés. Az ilyen árkategóriájú rugós matracoknál már inkább hosszútávon jobb a hideghab, vagy fordítva ? Vagy ilyen árkategóriában mindegy, hogy mit veszünk releváns minőségi különbség nincs a termékek között ?
Válaszát és tanácsát előre is köszönöm.
Tisztelettel:
Feri





Matrac fórum betekintő ablak

2024-04-19 09:50:10

Üdvözlöm ! Érdeklődnék, hogy egy áruházban vásárolt több rétegű 200*90-es matracot (nem...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3647