Paplanok

(#2235) Csoma Tamás
2016-08-09 06:42:40

Kedves Pálinkás László!

Matrac vásárlás előtt állunk a barátnőmmel, ebben kérném szakértő segítségét.

Jó pár napja matracokról olvasok, mindent elolvastam az oldalon, és tájékozódtam máshol is.
Sajnos itt miskolcon nincs egy normális matrac kereskedés. A matrac depóban kb. 1 márkát lehet kapni, a szakértői segítség nulla, oda sem jönnek hozzánk, ha igen, akkor is csak annyit mondanak hogy "ezt a matracot viszik a legtöbben" - de ez igaz az összes boltra van 1-2 matrac.

Pestre sajnos idő hiányában nem tudunk felmenni matracot próbálni, így tehát marad az online dolog.

Az biztos hogy hab matracot szeretnénk, rúgós társait azt nem. Szeretnénk ha lenne benne memory hab, viszont néhány helyen tudtunk ilyeneket is próbálni, a nagyon süppedősek nem jöttek be, legyen valami tartása a matracnak. Jó lenne a mosható huzat is, és legalább 5 év garancia.

Egy 160x200-as fenyő ágyat készíttetünk, hagyományos ágyráccsal.
Én 85kg vagyok, barátnőm 70kg. Én egy régi sima rúgós kárpitos ágyon alszom (utálom is), alvási szokásom főleg váltott pozíciós, gyakran forgolódom, de a legtöbbet háton és oldalt fekszem.
Barátnőm egy kárpitos jobb minőségű szivacs ágyon alszik, főleg háton és oldalt.

Egészségügyi problémánk nincs, de mindketten ébredtünk már fel úgy, hogy fájt valamink.
Komfortra inkább a félkemény matracokat szeretjük, rövid próbák során ez derült ki.

Árban max. 120.000ft környéke lenne, amit matracra tudunk fordítani.

Előre is köszönöm válaszát.
Üdv.
Csoma Tamás

Matrac fórum betekintő ablak

2025-08-27 13:21:59

Tisztelt Matracguru! Érdeklődnék, hogy a habszivacsmatracokban milyen káros anyagok lehetnek?...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3659