Paplanok

(#2236) matracguru
2016-08-09 07:05:35

Kedves Tamás,

igen sajnos a vidéki városok kínálata meglehetősen szegényes. Bár nincs nagy kínálat, de a kiszolgálás az Art of Home üzletben jó, ez a stopshop üzletsoron van a Tesconál.

Matracok tekintetében lehet, hogy lehetne két különböző keménység a két különböző komfortoldal, hiszen a 70 és 85 kiló ezt már indokolná. Emlékezőhab matracok között a SenZone Memory matrac lenne, ahol két különböző keménységű terméket be tudunk tenni egy nagy 160x200 méretű matrachuzat alá, ez azonban árban egy kicsit feljebb lóg a meghatározottnál.

Amennyiben lefelé köt kompromisszumot az ember árban, úgy valószínű, hogy az emlékezőhabos matracok között csak olyan termékeket talál majd, ahol nincsenek ergonómiai zónák, hanem homogén hideghab rétegen egy emlékezőhab lemez található. Ilyenek klasszikusan a 13+4 és a 13+5 összetételű memory matracok. A Ceriflex 13+4 matrac pl egy feszes matrac viszont a huzata sajnos nem levehető.

Amin esetleg érdemes lenne elgondolkozni az az, hogy biztos-e hogy emlékezőhabos matracra van szükség. Ez persze most trendi, de azért az emlékezőhaboknak is vannak hátrányai. Árban kb ott van az ember, hogy ha vesz egy jó minőségű hideghab matracot (pl.: RelaXx Signum Dual Medium és/vagy Hard, azt hiszem Miskolcon kipróbálható), itt is akár a két különböző matracbelsőt egy matrachuzatban. Így jóval a büdzsé alatt van egy nagyon jó matracunk. amennyiben később mégis csak elkap a memory láz, egy emlékezőhabos fedőmatraccal még mindig ca. 40e forintból emlékezőhabossá tettük a rendszert.

Miskolcon Nagy Attilával kellene beszélni, nyugodtan hivatkozzanak rám.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39





Matrac fórum betekintő ablak

2024-02-03 12:22:35

Kedves Cofi76, ha minden igaz, akkor itt a megoldás: https://alvaskultura.blogspot.com/2013/0...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3646