Paplanok

(#2276) matracguru
2016-09-01 05:49:50

Kedves Zsuzsanna,

érdemes lenne először az alapanyagot kiválasztani. Az Ön esetében talán célszerű lenne az emlékezőhabos matracokat elkerülni a felmelegedés és a befülledés végett. Ugyanígy kihagyhatjuk a bonellrugós matracokat is szerintem. Ezen az analógián haladva, kizárhatjuk a kókuszos matracokat is, hiszen a kókusz réteg ezekben az ágybetétekben csak a keményítés végett van.

Így a hideghab és a táskarugós matracok maradnak. Ezek között érdemes lenne olyan terméket választani, ami valóban nem a legkeményebb kategóriába tartozik. Ilyen matracok lehetnének a Hilding Original Medicott Silver matrac, amely a 7 zónás zsákrugós rendszernek köszönhetően megfelelő formakövetést és tartást biztosít.

Hideghab matracok között a lágyabb termékek (persze nem tötyi-mötyi puha) jöhetnének szóba. Ilyen matrac lehetne a Swiss Dream Active vagy a RelaXx Signum MEDIUM matrac.

Természetesen szerencsés lenne ha vásárlás előtt lenne lehetőség kipróbálni ezeket a matracokat több más termékkel együtt, hiszen csak a személyes próba és a hozzáértő tanácsadás együtt hozhatja meg a legjobb választást.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39





Matrac fórum betekintő ablak

2024-04-19 09:50:10

Üdvözlöm ! Érdeklődnék, hogy egy áruházban vásárolt több rétegű 200*90-es matracot (nem...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3647