Paplanok

(#24) MatracGuru
2012-07-25 12:48:26

Kedves T2029,

Eliocell, eliofors, eliosoft, OC30, ezek mind-mind ilyen-olyan fantázianevek, amik jellemzően normál poliéter habot takarnak általában alacsony tömegsűrűség és nagyobb keménység mellett.

Normál habok területén is találunk anatómiailag megfelelő matracokat, a legfontosabb az egyenletes nyomáspont nélküli alátámasztás lenne, amit véleményem szerint csak az ergonómiai zónákkal ellátott matracok alkalmasak, azok közül is csak azok, ahol "valódi" érezhető ergonómiai zónák vannak nem csak látszat felületi karcolgatások az anyagban.

Sajnos mindig ugyanaz lesz a válasz, hogy szakértő tanácsadás és iránymutatás mellett a matracok próbálgatása fogja meghozni a kívánt termék kiválasztását. Meggyőződésem, hogy csak hosszas próbálgatás után lehet a megfelelő matracot megtalálni, a matrac kényelmét, alátámasztását, formakövetését Önöknek kell megtanulni megérezni.

A cél a gerincoszlop tehermentesítése lenne, hogy a csigolyák közötti (az életkor előrehaladtával folyamatosan csökkenő víztartalmú és rugalmasságú) porckorongok a megfelelő térfogatnövekedésen, tápanyagfelvételen és regenerációs folyamatokon átmehessenek.

Az alacsony bekerülési áron kívül a kókusz egyéb előnyeire az elmúlt 10 évben senkinek sem sikerült még olyan választ adnia nekem, aminek a marketingen kívül értelme is lenne.

Egyeztetett időpontban készséggel állok rendelkezésükre.

Üdvözlettel:

Pálinkás László

MatracGuru. Matrac fórum és online tanácsadás





Matrac fórum betekintő ablak

2024-02-03 12:22:35

Kedves Cofi76, ha minden igaz, akkor itt a megoldás: https://alvaskultura.blogspot.com/2013/0...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3646