Paplanok

(#2534) matracguru
2016-12-09 13:51:04

Kedves Zsófi,

a matracot Önöknek nem kell visszavinni. Amennyiben egy garanciális termék (garanciális vagy szavatosság van rá) meghaladja a tömegközlekedési eszközökön szállítható méretet, úgy a gyártónak/kereskedőnek kell arról gondoskodnia, hogy a termék odakerüljön ahova kell. Természetesen sem a gyártó sem pedig a kereskedő nem hozhatja Önöket indokolatlanul kényelmetlen helyzetbe, így én ragaszkodnék a bevizsgálás idejére egy minimum hasonló minőségű cserematrachoz (ugye nem alhatok heteken keresztül a földön)

Szerencsés esetben egy matracvásárlás úgy zajlik, hogy egy megfelelő szakkereskedésben a megfelelő és szakmailag felkészült tanácsadó segít kiválasztani a bemutatott termékek közül két-három szóba jöhető matracot és segít abban, hogy hogyan kell próbálni, hogy érdemes feküdni, mit kellene érezni, mint nem szabadna érezni. Amennyiben ezek teljesülnek és minden szempont/igény figyelembevételre kerül úgy majdnem 100% biztonsággal ki lehet választani a legmegfelelőbb matracot.

Ennek hiányában egy kicsit nehéz. Természetesen lehet rendelni a netről olyan matracot, ahol a termékhez van cseregarancia, pénz visszafizetési garancia. Ezeknek a termékeknek az árába jellemzően ez a szolgáltatás be szokott épülni. Több kereskedés ezt személyes megrendeléshez köti, Önnek kell a visszaszállításról gondoskodni, stb..

A legszerencsésebb tehát mégis csak egy megfelelő színvonalú és megfelelő termékválasztékkal rendelkező szakkereskedés lenne, vagy majdnem lutri módon megrendel az ember egy a számára leginkább szóba jöhető matracot -ami aztán valóban vagy jó lesz vagy nem.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39





Matrac fórum betekintő ablak

2024-04-19 09:50:10

Üdvözlöm ! Érdeklődnék, hogy egy áruházban vásárolt több rétegű 200*90-es matracot (nem...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3647