Paplanok

(#2559) matracguru
2017-01-03 22:40:49

Kedves Tibor,

Nyíregyházán jelenleg sajnos nincs forgalmazó Partnerünk, korábban a Pazonyi úton volt viszonteladó Partnerünk, többször is nekifutottunk dolgoknak, de mindig addig jutottunk, hogy hideg üzletben a fóliából nem kicsomagolva voltak bemutatva a matracok -aminek nincs értelme... Itt el is haltunk már többször:-)

Szerintem testsúly alapján felelősen nem lehet matracot ajánlani. Persze lehetne vagdalózni, de nem sok értelme lenne. El kellene menni a rendelkezésre álló kereskedésekbe. Meghallgatni a meséket, kipróbálni a szóba jöhető matracokat. Előbb-utóbb kitisztul, hogy melyik alapanyag jöhet szóba és melyik nem. Letisztul a próbák során (persze valami szakértő tanácsadás nem ártana, ami sajna csak kevés esetben áll rendelkezésre), hogy ca. milyen keménység legyen a matrac és, hogy mi az az ár, ahol már érdemes keresgélni.

Innentől van egy-két termék, ami már megengedi, hogy olyan matracokkal is összehasonlíthassuk, amiket nem sikerül kipróbálni, nem áll rendelkezésre az adott városban.

Érdemes figyelni a garancia vállalásra (NEM szavatosság: garancia), a gyártó hitelességére, a matrac vastagságára, sűrűségre vagy a speciális habokra és azok előnyeire, rugósűrűségre, stb...

Ha lesz egy kis tapasztalat, akkor sokkal könnyebben tudok majd segíteni a megfelelő matrac megtalálásában vagy éppen elterelni a nyilvánvaló marketingmaszlagtól...

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39





Matrac fórum betekintő ablak

2024-02-03 12:22:35

Kedves Cofi76, ha minden igaz, akkor itt a megoldás: https://alvaskultura.blogspot.com/2013/0...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3646