Paplanok

(#2568) Ivett
2017-01-16 14:23:46

Kedves László!

Még mindig aktuális a matrackeresésünk, ezért kerestem Önt telefonon is, de nem tudtam elérni, ezért itt teszem fel a kérdéseimet. A RelaXx Signum Dual Medium és Hard között vacilláltunk eddig, de most bejött a képbe a Medical Concept Premium matrac is.
Meg szeretném kérdezni, hogy oldalfekvéshez inkább melyik ajánlott?
Melyik szellőzik jobban?
Melyik a keményebb matrac? 10-es skálán hanyasnak jelölné meg szíve szerint?
A Medical Concept Premium matracnál a vállszélesség leírást nem értettem pontosan. Azt jelenti, hogy ezt csak egyféleképpen lehet használni kényelmesen, vagy forgatható, csak akkor max. a másik vállszélesség kialakításnál nem fogom olyan kényelmesnek érezni?
A férjem válla nyilván szélesebb, mint az enyém, esetleg ebben a huzatban is lehet úgy összerakni a matracot, hogy neki a szélesebb vállúaknak való, nekem a vékonyabbaknak való álljon egyirányba? (Elnézést, nem tudom épkézláb mondatban megfogalmazni, de Ön biztosan érti, mire gondolok...)
A Medical Concept Premium EP-re megvásárolható?

Még azon is elgondolkodtunk, hogy ha maradunk a Signum Dual Medium és Hard változatnál, akkor azt hogyan tudjuk megrendelni? Hol tudjuk jelezni, hogy a huzatba egy Medium és egy Hard matracot szereténk?

Több kérdésem nincs (egyelőre) !bow! nem ígérem, hogy nem lesznek még... !smile1!

Válaszait előre is nagyon köszönöm!
Üdvözlettel:
Ivett





Matrac fórum betekintő ablak

2024-02-03 12:22:35

Kedves Cofi76, ha minden igaz, akkor itt a megoldás: https://alvaskultura.blogspot.com/2013/0...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3646