Paplanok

(#3058) matracguru
2018-01-20 14:41:21

Kedves Anita,

kicsit utánamentem a dolgoknak, csak a pontosság kedvéért:

- Önök rendeltek egy egyedi készítésű tömörfa ágyat november 17-én
- az ágykeretet december 16-án került kiszállításra
- egyedi gyártás esetén és Karácsony előtt a 4 hét szállítási határidőt teljesen elfogadhatónak gondolom, az ilyenkor szokásos egyedi tömörfa ágykeretek határidejéhez képest lényegesen gyorsabban érkezett meg Önökhöz, ennek mi is nagyon örültünk
- esztétikai hibát december 19-én bejelentették be ügyfélszolgálatunkon
- a bejelentést december 19-én továbbítottuk a gyártó felé és a jegyzőkönyvet is Önök felé
- az első felháborodott mailt január 2-én kaptuk Önöktől

Tekintettel az ünnepekre, az egyedi elem újragyártására és a szigetszentmiklósi kiszállítás és csere megszervezésére a kiszállítás és a csere időpontjában a gyártó és a szállító céggel történő egyeztetés után a múlt héten Önnel 01.22-ében állapodtak meg.

A teljes levelezés nálam van és úgy gondolom, hogy minden ügyintéző kollégánk mindent megtett azért, hogy Önök a lehető legrövidebb időn belül megkapják az ágykeret esztétikai hibás elemét. Tekintettel, hogy a gyártó külső beszállító, így a gyártó ígéretét mi is csak továbbítani tudjuk Önök felé, így az ebből adódó esetleges késedelmek -bár természetesen mi tartjuk a hátunkat- a gyártót terhelnék.

Természetesen amennyiben úgy gondolják, lehetőségük van Fogyasztóvédelemhez is fordulni, de egy 2018.01.18-án megbeszélt január 22-i kiszállítást követően írt 19-i panaszos bejegyzésével azt hiszem a Fogyasztóvédelem Békéltető Testülete sem fog tudni sokmindent kezdeni.

Bár a megbeszélt hétfői kiszállítással kapcsolatban is történhetnek még vis maior események, remélem, hogy a probléma az említett időpontban azonban megoldódik.


Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39





Matrac fórum betekintő ablak

2024-02-03 12:22:35

Kedves Cofi76, ha minden igaz, akkor itt a megoldás: https://alvaskultura.blogspot.com/2013/0...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3646