Kedves Laszlo!
Mivel en Onoktol vasaroltam, Onoktol varom a megoldast. Ha ezzel problemajuk van, ugy gondolom nem kellene ertekesitessel foglalkozniuk. Vasarlaskor sajnalatos modon nem kaptam meg a gyarto kozvetlen elerhetoseget. Nem az eredeti szallitasi hataridovel volt problemam, azzal tisztaban voltam. Igen, "egyedi" agyat kertunk, mivel a standard agyat +15% felarert pacoltattuk. Es igen, januar 2-en kulduk az elso "felhaborodott" e-mailt, hogy mikor tortenik a szallitas, mivel meg decemberberben telefonon azt az informaciot kaptuk, hogy a januar 2-ai heten tudjak szallitani nekunk a jo elemet es majd jelentkeznek a pontos idoponttal, majd ezutan senki nem keresett. Lehet On meg tudja oldani, hogy 30 perccel a kiszallitas elott hazaerjen, de en sajnos nem. Sajnalom, hogy kellemetlenseget okoztam Onnek, bar, kar, hogy azt nem sajnalja senki, hogy nekem milyen kellemetlen volt a december 19 ota eltelt idoszak, illetve, hogy az nem evidens, hogy az igert szallitasi idot tartsak, vagy ha nem, akkor minimum jellezzek es ne felhaborodjanak, amiert szeretnem megkapni, amit mar kifizettem. Engem az nem erdekel, hogy a garancias ugyekkel foglalkozo holgy nem tud egyeztetni a szallitoval, vagy elbeszelnek egymas mellett...Mint emlitettem, en Onoktol vasaroltam...Sajnalom, hogy a felhaborodasomat minden letezo formaban meg kellett osztanom, hogy vegre megkapjam a kifizetett termeket, de hogy egy kedves kollegajat idezzem az uzletbol, ez "nem egy 150 Ft-os wc-kefe"...
Ma megtortent a kiszallitas, reszemrol ezzel vege. Matracot mashol vasarolok.
Udvozlettel:
Daradics Anita