Paplanok

(#3078) matt
2018-02-07 11:56:57

Kedves László!

A következő probléma elhárításában kérem a segítségét:

Kb. 3 éve vásároltam egy Swisstech Dynamic+ habrugós matracot, 90*200. A feszessége kiváló volt.
Fix, nem rugalmas ágyrács van alatta. Egyszerűen tökéletes volt, elmúlt a derékfájásom.
Az a probléma, hogy kb. fél éve felpuhult a közepe. Pont az a része, ami a legfontosabb. Már nem olyan komfortos és pihentető rajta az alvás, mint újonnan. Megkerestem a forgalmazót, akitől azt a választ kaptam, hogy a sávos garancia igénybevételével kicserélik (30% befizetésével kapok egy újat). Ehhez azonban két dolog szükségeltetik:

1.: Le kell fotóznom a matracot úgy, hogy pl. egy seprűnyelet helyezek el rajta, hogy szemmel látható legyen a kopás, hol süpped. Ezt még meg is tudnám oldani.
2.: A papírok. Sajnos, nem vagyok egy irattáros típus. Ha nincs meg a matrac dokumentációja, akkor felejtsem el a garancia érvényesítését? Ez a matrac 100.000.- Ft volt. A forgalmazótól (www.matracxxl.hu) nem lehetne a vásárláskor náluk is megtalálható dokumentációt megkapnom?

Az a „vicc” az egészben, hogy egy hónapja a feleségemet is rábeszéltem egy ugyanilyen matracra. Megkaptuk, szuper. Nagyon tetszik neki. Én is kipróbáltam, nagyon szuper. De mi lesz vele 2-3 év múlva? Itt a tartósság a központi kérdés.

Tudna nekem segíteni? Vagy vegyem tudomásul, hogy a 100.000.- Ft-os matrac eddig bírta?

Tisztelettel várom válaszát,
Tibor





Matrac fórum betekintő ablak

2024-04-19 09:50:10

Üdvözlöm ! Érdeklődnék, hogy egy áruházban vásárolt több rétegű 200*90-es matracot (nem...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3647