Kedves László!
Az adataink a következők: Én 86kg/168cm vagyok a feleségem 60kg/150 cm.
Hosszas böngészés után, a RelaXx Signum Dual Hard és Médium matracokat látnám megfelelőnek. Kérdésem a következő: Indokolja -e a súlykülöbség, hogy egy matrachuzatban mind a két (Médium és Hard) matrac belekerüljön, vagy elég csak az egyik. Tudom, ha mind a kettő belekerülne, min. a 160 cm-es szélességet kellene választanom, (legalább is ezt olvastam valahol, javítson ki ha tévedek). Ez jelent -e felárat a 116 500 Ft-os matrac árhoz képest. Ha csak az egyikre van szükség, melyiket javasolná, a Médiumot-ot, vagy a Hard-ot. Ebben az estben elég lenne a 140 cm-es szélesség (olcsóbban jönnék ki és nem vagyunk nagy termetűek).
Ágykeretet is önöktől vásárolnék, a Malaga fenyő ágykeretre esett a választásom, 140-es vagy 160-as méretben. Gondolom, hogy a két ágyborda (hevederes) gond nélkül beszerelhető az ágykeretbe. Ha ezeket megrendelném, mennyi lenne a kiszállítási idő, kell -e előleget fizetni és mennyi lenne a szállítási költség Ózdra, valamint ha mind a két matrac bekerülne egy huzatba, hogyan tudnám megrendelni.
Előre is köszönöm válaszát: Zoli