Paplanok

(#3166) József
2018-04-18 11:13:49

Kedves László,

A véleményét/segítségét szeretném kérni. Jelenleg egy ~8éves, rugós franciaágyunk van, amely felett már bőven eljárt az idő ("gördösödött" stb). Párom is egyre többet panaszkodik, hogy derék- és/vagy nyakfájással ébred (nálem ez már korábban előjött), így egyre sürgetőbb lenne a csere.
Úgy döntöttünk, hogy ha már cserélünk, akkor vennénk egy ágyneműtartós fenyő ágykeretet (Zafír) 180x200as méretben, illetve ehhez 2db 90x200as matracot.

Mivel nem vagyunk kis emberek (100+), ezért az alábbi kérdéseimmel fordulnék önhöz:

- A zafír ágy megfelelő lenne-e számunkra testsúly szempontjából?

- matracból a Relaxx Signum Dual Medium/Hard, Medical Concept Premium illetve a Signum HR Climatic matracokat néztem. Nem tudom jó irányba gondolkodom-e, illetve van-e bármilyen típus, amit Ön még ajánlana, hogy érdemes lenne kipróbálni? (Pécsiek vagyunk, így itt helyben a Noks Air HD Premium-ot tudtuk kipróbálni, amelyet párom nagyon kényelmesnek talált, ha esetleg ez ad bármilyen segítséget az ajánláshoz)

- az említett matracok között van olyan, amely nem használható fix ágyrácshoz (mint amilyen a Zafír ágy)? (garancia szempontjából)

- szeretnénk emiatt felutazni BP-re a közeljövőben (várhatóan most vagy következő hétvégén) és kipróbálni az ajánlott matracokat. Ez megoldható?

Segítségét és válaszát előre is köszönöm.

Üvözlettel, József





Matrac fórum betekintő ablak

2024-02-03 12:22:35

Kedves Cofi76, ha minden igaz, akkor itt a megoldás: https://alvaskultura.blogspot.com/2013/0...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3646