Paplanok

(#3370) matracguru
2018-11-22 15:31:27

Kedves István,

hát igen, a Demko-korszak nem mostanában volt:-) Szerintem tartósság szempontjából mindegy, hogy két külön matrac vagy egy 180x200-as méret. Rugós matracoknál (főként, mint a Cardo matracok, amelyek élkerettel készülnek) a két egyszemélyes matrac méret azt okozza majd, hogy középen, ahol a két matrac találkozik lesz egy használhatatlan, kemény és kényelmetlen sáv.

Szerintem az ágykeretet kezeljük külön az ágyrácstól és a matractól. Egy ágykeretnek illeszkednie illene a hálószobában, stílusa van, hangulata. Tartsa meg a matracot ágyrácsostól és ne nyikorogjon. Lehet tömörfa fenyő vagy bükk (lassan újra visszatérünk az egyedi kis szériás gyártású facsapolásos tömörfa ágyakra)vagy lehet kárpitos ágy is különböző textilekkel.

A Levital matraccal kapcsolatban nem tudok elfogulatlan véleményt mondani, hiszen társtulajdonosa vagyok a szabadalomnak és a terméknek is. Ami biztos: nincs marketing maszlag:-) Ez egyjól kitalált, jól megcsinált, minőségi alapanyagokból álló kényelmes, ergonómikus matrac, amely ár-érték arányban szerintem a hideghab matracok között (akár világ viszonylatban is) verhetetlen.

Természetesen érdemes lenne kipróbálni. Hamarosan (pár napon belül) indul a levitalsystem.hu oldala a terméknek, de a matracguru.hu oldalról is rendelhető 100 napos visszavásárlási garanciával, így amennyiben Önnek nincs lehetősége kipróbálni a matracokat, úgy egy ilyen lehetőséggel is lehet élni.

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39

Matrac fórum betekintő ablak

2025-08-27 13:21:59

Tisztelt Matracguru! Érdeklődnék, hogy a habszivacsmatracokban milyen káros anyagok lehetnek?...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3659