Kedves István,
amennyiben nem szeretnénk a matracot emelhető vagy motoros ágyrácson külön-külön használni és mindkettőjüknek a Levital matracokból ugyanaz a típus kényelmes, úgy szerintem érdemes egyben megvenni a matracot. Amennyiben nem ugyanaz a típus kényelmes, de mégis szeretnénk egyben a matracot ankkor a két külön matrac belsőhöz küldünk egy 180x200cm méretű matrachuzatot.
A garanciális feltételek kidolgozásán még ügyködünk, azon dolgozunk, hogy a 100 napot még hosszabb időre milyen feltételekkel lenne érdemes kitolni. Pillanatnyilag itt tartunk:
100 nap határtalan biztonság.
A Levital System matracok esetében Ön garanciavállalás és pénzvisszafizetési garancia tekintetében is nyugodt lehet, mivel a Levital System matracok esetében Ön 100 NAP pénzvisszafizetési garanciát kap minden egyes megvásárolt Levital System matrachoz.
Tekintettel, hogy egy új matrac megismerése, komfortjának, kényelmének megtapasztalása sok esetben heteket vesz igénybe, így a visszavásárlási garancia nem érvényesíthető a vásárlást követő 30 napon belül. A visszavásárlási garancia érvényesítése végett visszajuttatandó matrac telephelyünkre történő visszaszállítása és annak költségei Vásárlót terhelik és amely kizárólag az eredeti csomagolás, a vásárlást igazoló dokumentumok (blokk, számla, érvényes garanciajegy) és a matrac újszerű, tiszta, foltmentes állapotának megőrzése mellett érvényesíthető. Sérült csomagolású, szennyezett, foltos vagy sérült termékek esetében a visszavásárlási garancia nem érvényesíthető.
A visszaszállítást, a termék átvételét és ellenőrzését követő 5-8 munkanapon belül a Vásárló által írásban megadott számlaszámra a teljes vételárat visszautaljuk. Készpénz visszatérítésére nincs lehetőség. A 100 napos visszavásárlási garancia csak lakossági felhasználók esetében és egyszeri alkalommal alkalmazhatók, kettő vagy annál több matrac vásárlása esetén nem érvényesíthető. Egy vásárlónak tekintendő az azonos címen vagy telefonszámon vagy azonos banki adatokkal vagy egyező telefonszám megadásával keletkező megrendelés.
Üdvözlettel:
Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás
info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39