Paplanok

(#3463) Béla
2019-01-29 09:41:22

Kedves László!

Végigolvastam a blogját, majd ezután megnéztem a webshopot is.
A blogján tűzzel vassal irtaná a kókuszt, több részletében levezeti, hogy miért rossz.
pl.:
"A következő: átszellőzik, így jó a légáteresztése. Ok, értem. Vagyis nagyon hangzatos, de az égvilágon semmi értelme, semmi gyakorlati haszna és semmi valóságalapja nincs ennek a mondatnak."

"Keményíti a felületet: a könnyebb érthetőség és az egész kókusz hideghab értelmetlen voltának pontosabb megvilágítása érdekében sajnos kénytelenek vagyunk egy pár szót beszélni a hideghabokról."

"közel 10 éve üldözöm a kókuszt,"

"Minden lábtörlő ebből volt. Na erre például jó volt. Olcsó, iszonyat mennyiségben rendelkezésre áll és a kutyának sem kellett másra. Persze a tiszteletre méltó marketing-elméletet követve aztán jött: vegyél olcsón, és add el drágán"

Ezzel szembe a honlapon:
"A kókuszrostok légáteresztő tulajdonsága, átszellőző képessége, rugalmassága, természetessége és hatékony tisztíthatósága évtizedek óta a hazai csecsemő és gyerek matrac választék nélkülözhetetlen és kiválthatatlan alapanyaga."
"A kókuszmatrac belsejében található kókuszrostok megfelelően kemények ahhoz, hogy alátámasszák a gerincoszlopot, ezért roppant előnyös a gyermekek számára."
"Nem tűnik nehéz döntésnek, megkérdezünk egy-két barátot ismerőst, hogy nekik milyen gyerekmatracuk van, és így viszonylag gyorsan bezárul a piaci körkép."

Kérem segítsen nekem, hogy akkor milyen matracot kellene a gyerekemnek venni? Mert egy kicsit összezavarodtam.
Nagyon köszönöm!

Matrac fórum betekintő ablak

2024-06-12 21:08:48

Kedves László! Kb. 10 éve vásároltunk Önöktől egy Medical Concept Classic matracot. Meg vag...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3651