Paplanok

(#3500) Gyöngyi
2019-03-01 15:37:35

Kedves László!

Matracvásárlás előtt állunk, de minél jobban elmélyedtem a témában annál inkább elbizonytalanodtam.
Szegeden több helyen is kipróbáltam már többféle matracot, de 1-2 perces fekvéssel nehezen tudok választani.
Én 54 kg vagyok a párom 80, és mindketten az oldalunkon alszunk ugyhogy inkább a puhább lágyabb matracokat szeretjük. Én mos egy Dunlopillo 6cm-es memory matracon alszok a férjem pedig egy Dormeo 4 cm-es memoryn. Mindkét matrac 10 év körüli, semmilyen deformáció nem látszik rajtuk. Eleinte nagyon jól aludtunk rajtuk, de mostanában egyre gyakrabban fáj a csípőm és a férjemnek is kiújult a derékfájdalma. 50 felelett vagyunk már, gondolom ez is közrejátszik a dologban, de lehetséges, hogy már a matracaink se az igaziak.
A mamory rétegről mostanában gyakran olvasom, hogy melegít, de igazából korábban annyira ez nem zavart. Most, hogy tudom észre vettem már én is, úgyhogy gondolkozom a hidegnabos matracon is, de tartok tőle, hogy az nem lesz olyan puha mint amit eddig megszoktunk.
A szegedi Matrackuckóban kipróbáltam az Álommatrac Super Memory Standaret és Prémiumot valamint a Noks és Celpur matracokat is. Nem igazán tudtam dönteni, de talán a Standard Memory hasonlított leginkább a mostani matracunkhoz. Ön melyiket javasolná leginkább, de ha inkább másikat ajánlana, ami hasonló árban van azt is szívesen fogadom.
Közben olvastam az új típusú Levital matracokról is, azok között van olyan ami elég lágy lehet nekünk? A Levital matracokat Szegeden ki lehet valahol próbálni?

Előre is köszönöm a válaszát!

Üdvözlettel:
S. Gyöngyi





Matrac fórum betekintő ablak

2024-02-03 12:22:35

Kedves Cofi76, ha minden igaz, akkor itt a megoldás: https://alvaskultura.blogspot.com/2013/0...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3646