Kedves László!
6 hónapja vásároltunk egy Rottex Allegro Moderato matracot 180×200 méretben. A matracot a gyártó mintaboltjában vettük. Hason alvó vagyok 90 kg testsúllyal. December vége óta kezdtem a matracon kényelmetlenül érezni magam, reggelente derékfájással ébredni. Ez mára odáig fajult, hogy injekciózzák a derekam, hogy dolgozni tudjak.
A matracot rendszeresen forgatjuk, többször is, mint kellene, főleg amióta fáj a derekam. A matracon a derekam alatt egy kb. 2 cm mély besüllyedés található, amit akkor mértünk mikor a matracot kb. 8 órája nem használtuk. A mintaboltban elmondtuk, hogy én derékfájósabb vagyok ( bár 4 hónapig semmi bajom nem volt a matracon), és azt is, hogy milyen ágyrácsot használunk. Azt a választ kaptuk, hogy minden megfelelő ehhez a matrachoz.
Az önök oldalán olvastam, hogy a flexi ágyrács ezekhez a matracokhoz nem megfelelő, nekünk ilyen van. Szeretném megkérdezni, hogy lehet-e összefüggés a derékfájásom és az ágyrács nem megfelelőssége között. Illetve ha mielőbb cseéljük az ágyrácsot, megmenthetjük még a matracot?