Paplanok

(#3792) Balazs
2020-07-27 20:24:56

Kedves Matracguru!

Mielőtt személyes látogatásunkat tennénk, szeretnénk kérdéseket feltenni, legalább addig kicsit emésztgessük a lehetőségeket :)
Jelenleg egy Mömax-os kontinentális ágyat használunk, rajta a rétegrend: 180×200 cm kontinentális ágy, fedőmatrac és a tetején egy Rottex MF12 matrac (a címke alapján). Szerintem ez a jelenlegi felépítés sem tökéletes, és a matracot is cserélnénk. A fedőmatrac azért maradt bent, hogy magasabb legyen az ágy, mert ezt nagyon szeretjük benne.

Egy matracra lenne szükségünk a fedőmatrac+a Rottex matrac helyett. A jelenlegi felépítés nekem puha, feleségemnek is egy kicsit lehetne "feszesebb" az ágy.

Ketten aludnánk rajta, feleségem 70 kg, 180 cm, oldalt elalvós, alkalomadtán hason, ritkán háton alszik. Én 95 kg, 187 cm vagyok, oldalt ill. hason alvós, kb 50-50%-ban.
Az alap kontinentális ágyunkat nem szeretnénk cserélni, szeretjük, hogy ilyen magas.

Árban felfelé teljesen nyitottak vagyunk, itt töltjük napjaink harmadát, szeretnénk ha pihentető - és hosszú távon is egészséges lenne az alvás.

Várjuk a tippeket, augusztus közepén megyünk majd személyesen is próbálni (örülnék olyan tippnek, amit ki is tudunk próbálni az üzletben).

Köszönöm szépen !bow!
b.

Matrac fórum betekintő ablak

2024-11-28 06:25:11

Kedves Pálinkás úr! Mi történik akkor ha vásárolt matrac mérete eltér a szabványtól 1-...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3658