Paplanok

(#3809) János György
2020-09-07 23:41:35

Kedves László !
Kérem, ha lehetséges segítsen nekem. Matracokat szeretnénk cserélni, meglévő ágyakhoz. A problémát az jelenti, hogy csípőizületi és gerincproblémáim is vannak és az egyikhez keményebb, a másikhoz lágyabb matrac kellene. A csípőizületi problémát egyébként túl kemény matracok (epeda párnák), annak is főleg a még keményebb elválasztó részei okozták.

Elkezdtem matracokat keresni és eddig a habrugós bizonyult a legjobbnak, annak is az a változata amelyben a legtöbb habrugó van. Erről viszont kiderült, hogy nem tudják egyedi méretben legyártani. Mivel nagyon szeretném megoldani a problémát, akár az ágyat is át- alakíttatnám a standard 200 cm-es es hosszúságúra, a szélességi mérettel azonban nem tudok mit kezdeni, mert a mi ágyaink mérete 6 cm-el szélesebb a legközelebbi standard méretnél.
Szeretném megkérdezni, hogy tud-e nekem a problémáimnak megfelelő matracot ajánlani, illetve azt le tudják-e gyártani egyedi méretben, vagy ha ez nem megy, tudna-e olyan anyagot ajánlani amellyel a matrac szélességi méretét két oldalt 3-3 cm-el meg lehetne toldani. Arra is felhívták a figyelmemet, hogy a habrugós matracok egyik előnyös tulaj-donsága, hogy jól szellőzik, ha viszont oldalról meg van toldva, akkor ezzel leszigetel-jük a szellőzést. Létezik-e esetleg valamilyen a célnak megfelelő lyukacsos szerkezetű anyag ?
Válaszát előre is köszönöm.
Üdvözlettel
János György

Matrac fórum betekintő ablak

2024-11-28 06:25:11

Kedves Pálinkás úr! Mi történik akkor ha vásárolt matrac mérete eltér a szabványtól 1-...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3658