Paplanok

(#3826) matracguru
2020-10-04 07:14:32

Kedves Gergő,

alapvetően persze változni fog a komfort, de... Az egyik kérdés az, hog olyan komfortra vágytak-e, mint amit adott esetben majd egy 6cm vastag fesőmatrac fog eredményezni. Ez egy süppedőss, már-nár beleragadós-eémerülős pihe-puha komfort lesz. 4cm fedőmatrac esetéb ez valamelyest tompul, viszont megy vele a kényelem is, tehát lesz ugyan egy felületi puhaságunk, de al alátámasztás még mindig feszes, merev marad. A másik az ergonómiai. MÉg gerincbántalom nélkül is érdemes olyan matracot választani, ami ergonómiai zónákból áll. És nem azért mert trendi, hanem így lehet differenciáltan, egyenletesen alátámasztani a gericoszlopot, hogy az éjszakai pihenés során annak természetes formájában pihenjen.

Egy jelentős összeg ugye már elment erre a projektre. Az a félő, hogy egy újabb 40-60 000 forintos eruházás, ha még sem oldja meg a problémát, akkor már két jelentős összeget dobtunk ki. Érdemes lenne talán meghirdetni, ca, 50%-ot vagy egy kicsit kevesebbet lehet reálisan várni egy már használatba vett matracért. sajnos ez ilyen, higiéniai termékek használt értéke ekörül mozog.

Tekintettel, hogy nem emlékezőhabos terméket választottak, elég valószínű, hogy az Önök közege nem az emlékezőhab. Ez nem mindenkinek jön be. Olyan, mint a lecsó. Ha mégis a termék megtartása mellett döntenek, akkor akár jó minőségű HR habból is lehet egy lágyabb 4-5 cm vastag fedőmatracot készíteni, zerintem akár a Billerbeck is megcsinálja ezt önöknek ugyanabból a huzatból,, mint amiből a mostani matracuk van, így még egységes is lesz.

Ha valahol elakad, továbbra is szívesen segítek!

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru
Matrac fórum és online tanácsadás

info@matracguru.hu
+36 1 785 71 39





Matrac fórum betekintő ablak

2024-04-19 09:50:10

Üdvözlöm ! Érdeklődnék, hogy egy áruházban vásárolt több rétegű 200*90-es matracot (nem...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3647