(#552) MatracGuru
2013-07-02 21:58:46

Kedves Sándor,

amennyire bizonyára utána olvasott, egyetlen esetben sem tudom azt mondani -főként vakon nem- hogy egy matrac jó lesz-e Önnek és a feleségének vagy sem. Azt gondolom azonban, hogy alaposan körbejárták a témát, több helyen több matracot próbáltak és Hilding Indi Multi S/M így maradt fent a szűrőn.

A matrac minőségével szerintem semmi gond, ilyen árkategóriában (de még jóval fölötte sem) találunk hasonló adottságú zsákrugós matracot.

Ami a szememet megütötte az a két érték, ami a súlyra vonatkozik: 100+ és 95 kg. ez nem egy jelentős testsúly különbség, így én a tapasztalatokból okulva a Hilding IndiViduality Multi termékből azt választottam volna, ahol mindkét oldal kemény, tehát a matrac nem egy lágyabb és egy keményebb oldalból áll, hanem minkét oldal a keményebbik oldalnak felel meg.

Ezen esetleg érdemes elgondolkozni. Az is lehetséges, hogy a Hard/Hard változatból van magyarországi készlet, így gyorsan tudnának a termékhez jutni.

Amennyiben az eredeti termék marad (S/M) és a megrendelés sajnálatosan valahol elcsúszott, úgy természetesen a megrendelt termék megérkezéséig biztosítunk Önöknek egy ideiglenes cserematracot, melynek a ki -ill. visszaszállítási költsége természetesen minket terhel.

Remélem tudtam egy kicsit segíteni a probléma megoldásában.

Üdvözlettel:

pálinkás László
Matrac fórum és online tanácsadás

Matrac fórum betekintő ablak

2019-03-21 07:06:20

Kedves Erzsi, ezek nem matracok, hanem habszivacs vágás. A matrachuzatot nem tudjuk megoldani a...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3254