Paplanok

(#665) Krisztián
2013-09-22 19:27:34

Kesves Pálinkás Úr!

Ahogy mások, mi is matracvásárlás előtt állunk és ahogy körbenéztünk, úgy néz ki nem hagyható el, hogy ellátogassunk Önökhöz a választékuk miatt.

Sajnálatosan eljutottunk abba a korba, hogy a rosz, régi ágy miatt a feleségemmel, mindketten derék és hátfájdalmakkal ébredünk, szinte alig tudunk kikászálódni az ágyból, sokszor fáradtan nem kipihenve ébredünk, ezért lépnünk kell.

Mindketten viszonylag sokat töltünk ágyba olvasás miatt, ezért azt elhatároztuk, hogy a saját kényelmünk érdekében, 2 db 90*200-as motoros megoldást választunk. Ahogy hozzászólásaiból olvastam, erre 12 - 20 cm vastagságú matrac tehető maximum, de a kínálat óriási, szinte lehetetlen eligazodni. Próbáltunk hideghabos és memory matracokat, de teljes a tanácstalanság. Nekem pl. a próbán bejött a memory, a feleségemnek nem. Az biztos, hogy gyártó tekintetében egy régóta a piacon lévő gyártó matracát választanánk abban bízva, hogy "aki régóta gyártja és talpon van" túl rosszat nem árulhat.
Én a magam részéről a 100kg-ot majdnem elérem, így gondolom ez is szempont a termék kiválasztásánál ahogy az is, hogy főképpen hason és oldalt alszunk.

Kérem, hogy amennyiben ideje engedi, próbáljon tanácsot adni, hogy milyen gyártó, melyik terméke az, ami a legmegfelelőbb lenne. Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy puding próbája az evés, így a próba nem hanyható el.

Kérem tájékoztatását abban is, hogy Önöknél a bolban kipróbálható-e valamennyi forgalmazott matrac és az vidékre is kiszállítják-e.

Köszönettel: Szabó Krisztián





Matrac fórum betekintő ablak

2024-02-03 12:22:35

Kedves Cofi76, ha minden igaz, akkor itt a megoldás: https://alvaskultura.blogspot.com/2013/0...

Matrac fórum és online tanácsadás

Bejegyzések száma: 3646